עבור לתוכן

אפליקציות מומלצות לאנדרואיד

Featured Replies

• תגובות 1.7k
  • צפיות 444.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
נסה את Noom.

זאת לא אפליקציית "ספירת הקלוריות" הסטנדרטית (כאלה יש הרבה, והן משעממות) אלא יותר "מאמן אישי" שמעודד אותך לאכול בריא יותר, להתאמן בצורה סבירה וכו'.

יש להם גם גירסה בתשלום והם חופרים לא מעט (במיוחד בהתחלה) כדי שתתקין אותה - אבל אין באמת צורך.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wsl.noom

ניסיתי. לא רלוונטי לי בכלל. קודם כל אין להם אופציה להכניס משקל יעד גבוה יותר מהמשקל הנוכחי(לא שזו כזו אופציה חשובה, אבל זו "בסופו של דבר" המטרה שלי). גם אין אפשרות להכניס לשם פריטי אוכל שלא מופיעים במאגר שלהם. ואם אין להם ברשימה קרואסון שוקולד ומרק עוף עם שקדי מרק? אני אמור לחטט עכשיו בעשרות קטגוריות בשביל למצוא את זה? מיותר לי.

באמת, אני צריך משהו פשוט בצורה יוצאת דופן - בכל יום להכניס א.בוקר, א.צהריים, א.ערב, א.ביניים אם היה והערות("הבטן כואבת" וכו'). סה טו. יש כמה אפליקציות שיש מצב שהן בשבילי אבל הן בתשלום ואני לא רוצה לשלם לפני שאני יודע אם זה מה שאני צריך.

פורסם

אז?

נכון להיום עבור ניווט רגלי אני מעדיף את M8 על פני גוגל מפס.

סביר להניח שבעתיד זה ישנתה, אז מה... אני גם מאמין שבעתיד אני אנטוש את וויז לטובת גוגל מפס, כשהשניה תצא בגירסה חדשה שמשלבת את כל מה שהיא קנתה מוויז....

כלומר, גם העתיד של וויז הוא ככל הנראה להיות מושמדת בשלב כזה או אחר.

אבל כרגע במצב הנתון - אני לא רואה איך maps עדיפה על m8 (ואם וויז היתה תומכת בניווט רגלי, לא הייתי טורח בכלל להסתכל לכיוון של אף אחת מהן).

פורסם

כי גוגל מפס גם מראה את הרחוב בסטריט וויו וגם משלבת תחבורה ציבורית כולל לו"ז מעודכן. בלונדון ובניו יורק עשיתי בזה שימוש מטורף.

פורסם
אין קשר בין מה שאתה מבקש ובין השלט לשליטה במחשב, אז לא הבנתי איך החלק השני של ההודעה קשור לחלק הראשון...

למה אין קשר?

תסתכל על המצב הבא:

אתה במיטה, צופה בסרט על המחשב,

והטלפון שלך משמש כשלט, בעזרת תוכנת שלט כלשהי, לאנדרואיד.

מידי פעם, אתה רוצה ללחוץ על כפתור בשלט הזה,

אז אתה צריך ללחוץ על הכפתור Power לפני כן, ורק אז ללחוץ על הכפתור הרצוי.

גם אם לחצת על כפתור בשלט,

אז אחרי כמה זמן המכשיר שוב יכבה את עצמו.

(ואתה לא רוצה הרי לכוון אותו להשאר דלוק כל הזמן, זה בזבוז שהוא ישאר דולק שעתיים)

אם תוכנת השלט תכלול בתוכה את האפשרות "להעיר" את המכשיר(להדליק את המסך של הטלפון) כשמזיזים את אותו/משנים את הזוית שלו/משהו בסגנון,

אז התוכנת שלט הזו תהיה הרבה יותר נוחה לשימוש.

(האם את זה לא הבנת במה שכתבתי קודם? או משהו אחר?)

בכל אופן תקרא כאן:

http://hwzone.co.il/gadgets/news/141674

על אפליקציה בשם Gravity Screen.

האמת זו אפשרות מעניינת, אני אבדוק את זה.

אם לתוכנת שלט כלשהי אין את הפונקציונאליות הזו באופן בילט-אין,

אז Gravity Screen תוכל להוות תוספת שתשלים בדיוק את מה שחסר..

תודה רבה

נערך על-ידי card

פורסם
אבל אני נמצא בישראל, לא בלונדון ולא בניו יורק..

גם בישראל יש תחבורה ציבורית וגם בישראל (בחלקה) יש תצלומי סטריט וויו

מה היתרונות של M8?

פורסם

אם כך למה טרחת לציין שדווקא שם זה עזר לך?

היתרון הכי גדול של M8 על פני גוגל maps הוא הממשק שהרבה יותר נוח וכמובן בעברית מלאה - שמות הרחובות, הוראות הניווט, וכו'.

זה גם היתרון של וויז על פני גוגל maps כמובן.

פורסם

Card - אולי כדאי שתתחיל לפתח אפליקציות בעצמך, אתה כל הזמן מוצא פיצ'רים קטנים וחכמים שיכולים להוות יתרון.

ניסיתי. לא רלוונטי לי בכלל. קודם כל אין להם אופציה להכניס משקל יעד גבוה יותר מהמשקל הנוכחי(לא שזו כזו אופציה חשובה, אבל זו "בסופו של דבר" המטרה שלי). גם אין אפשרות להכניס לשם פריטי אוכל שלא מופיעים במאגר שלהם. ואם אין להם ברשימה קרואסון שוקולד ומרק עוף עם שקדי מרק? אני אמור לחטט עכשיו בעשרות קטגוריות בשביל למצוא את זה? מיותר לי.

באמת, אני צריך משהו פשוט בצורה יוצאת דופן - בכל יום להכניס א.בוקר, א.צהריים, א.ערב, א.ביניים אם היה והערות("הבטן כואבת" וכו'). סה טו. יש כמה אפליקציות שיש מצב שהן בשבילי אבל הן בתשלום ואני לא רוצה לשלם לפני שאני יודע אם זה מה שאני צריך.

יש אפשרות "להחזיר" את האפליקציה לחנות אם היא לא מוצאת חן בעינייך עד רבע שעה מרגע הקנייה.

פורסם

המטרה שלהם היא לעודד תזונה נכונה יותר, אורח חיים בריא יותר, ובאופן טבעי - ירידה במשקל.

קוראים לאפליקציה Noom Weight Loss Coach.........

אם המטרה שלך היא העלאה במשקל - כמובן שזה לא רלוונטי (כמו גם 99% אני מניח מהאפליקציות האחרות בסגנון).

אגב, הדברים שציינת כן קיימים, אתה גם לא צריך לחטט כדי למצוא אותם (יש חיפוש מהיר..), ואתה גם כן יכול להוסיף פריטים חדשים שלא קיימים במאגר.

אבל שוב - זה לא רלוונטי עבורך במילא.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם
אם כך למה טרחת לציין שדווקא שם זה עזר לך?

היתרון הכי גדול של M8 על פני גוגל maps הוא הממשק שהרבה יותר נוח וכמובן בעברית מלאה - שמות הרחובות, הוראות הניווט, וכו'.

זה גם היתרון של וויז על פני גוגל maps כמובן.

כי בארץ אני לא מנווט רגלית ולא נוסע בתחבורה ציבורית...

הממשק של גודל מפס במיוחד בגרסה האחרונה מצויין אבל זה עניין של טעם...

העברית בגוגל מפס היא מלאה, כולל שמות רחובות, הנחיה קולית וממשק.

פורסם

העברית בגוגל מפס היא מלאה, כולל שמות רחובות, הנחיה קולית וממשק.

קישקוש בלבוש. אין שם אפילו מילה בעברית - בדקתי אתמול ועם הגירסה החדשה ביותר.

אם אני צריך בשביל זה להחליף את כל ממשק הטלפון לעברית (או להשתמש באפליקציות שדורשות רוט ש"מזייפות" את הממשק לאפליקציות מסויימות) - לא תודה.

פורסם

אתה לא צריך להחליף בשביל זה ממשק לעברית

יש תוכנה שיודעת להגדיר ספציפית, איזו תוכנה תעלה באיזו שפה (ובאיזה dpi ושאר ירקות)

מתקין את זה

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401

ואז את זה

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072081

מלבד גוגל מפס, יש לזה עוד שימושים

למשל ממשק באנגלית, חייגן בעברית (ואז יש t9 בעברית)

למשל dpi שונה לgmail שנותן ממשק של טאבלט (עם הספריות בצד)

ועוד...

פורסם

עדיין לא תומך ב 4.3 :cry:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים