עבור לתוכן

אפליקציות מומלצות לאנדרואיד

Featured Replies

• תגובות 1.7k
  • צפיות 444.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שווה

מעניין שזה לא מוזכר באתר שלהם

בכל מקרה תודה..

פורסם

זה "מוזכר" בצורה מאוד ברורה באפליקציה. מה שמראה שאתה (כרגיל..) בעיקר חופר וחופר ושואל ושואל וחופר עוד קצת - על דברים שבכלל אין לך ואפילו לא טרחת להתקין ולנסות.

פורסם
הגישה דרך web.airdroid.com היא בסך הכל בונוס נחמד שנוסף בתקופה האחרונה, ומאפשר פיצ'רים נוספים מעבר לפיצ'רים שהיו קיימים עד היום.

אתה עדיין יכול לגשת ישירות דרך כתובת ה-IP (שמופיעה ב-widget שמפעיל/סוגר את airdroid) ולא דרך ה"ענן" שלהם, ולהשתמש בכל הפיצ'רים החשובים.

אופס :) צודק, אני כל כך רגיל להשתמש ב-web.airdroid.com שאני כבר לא שם לב שקיימת האופציה להתחבר דרך IP.

פורסם

בצדק, כי זה הרבה יותר הגיוני.

יתרונות לחיבור דרך web.airdroid.com:

1. לא צריך לבדוק מה האייפי/להגדיר דרך הראוטר אייפי קבוע לטלפון/לזכור מה האייפי

2. יש תוספת של פיצ'רים נוספים מתקדמים יותר

3. לא צריך לגשת פיזית לטלפון כדי "לאשר" את החיבור אליו כל פעם, הוא יכול לשבת בשקט בפינה והחיבור מתבצע אוטומטית באמצעות שם/סיסמה (או באמצעות לחיצה פשוטה על "facebook connect")

יתרונות לחיבור דרך כתובת האייפי:

1. פיתרון להפרעה הנפשית (הרי אין שום בעיה מעבר לזה) שמציקה לאנשים שלא רוצים להתחבר "דרך הענן שלהם".

2. לא צריך חיבור אינטרנט פעיל בשביל להתחבר לטלפון (למי אין חיבור אינטרנט פעיל, אבל יש לו גם טלפון וגם מחשב?)

פורסם

שכחת עוד יתרון:

3. אין מגבלת העברת קבצים(כוללת, או פר קובץ) כמו שיש ב-web interface

פורסם

המהירות העברה ברשת הפנימית הרבה יותר גבוהה (אבל אני לא משתמש בשום פיצ'ר אחר של התוכנה)

פורסם

נכון.

סיבה רביעית.

דרך אגב Henry:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smarterdroid.wififiletransfer

אני כבר לא משתמש בה (אני משתמש בסמסונג kies air) , אבל זה אותו עיקרון.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.swift.app.kiesair

אם אני מבין נכון Kies Air תפעל גם על המכשיר שלי, למרות שהוא לא מיוצר ע"י סמסונג?

פורסם

זה רק למכשירים של סמסונג. אנו אישית ביטלתי את התכונה.

פורסם

למה ביטלת?

וחבל שזה רק למי שיש Samsung..

יש לה יכולות ממש טובות..

היא נראית יותר מלאה מאשר AirDroid

פורסם

הרגתם את נושא הת'רד הזה...

פורסם
המהירות העברה ברשת הפנימית הרבה יותר גבוהה (אבל אני לא משתמש בשום פיצ'ר אחר של התוכנה)

אני לא נתקלתי בשום הבדל מהותי אם בכלל במהירות ההעברה, אני מאמין שממשק ה-web הוא בסך הכל מעטפת ולאחר מכן החיבור מתבצע ישירות למכשיר.

נכון.

סיבה רביעית.

אתה אמיתי?

הסיבות שמניתי היו ציניות להחריד ("פיתרון להפרעה נפשית"). הזוי שאתה אשכרה סופר אותן ברצינות.

מה גם שלא ברור על מה אתה בכלל מדבר כ"מגבלה בהעברת קבצים", שספרת את זה כשתי סיבות נפרדות. כשלמעשה זה בכלל לא נכון, כי אין שום מגבלה בהעברת הקבצים. אתה יכול להעביר מה שבא לך, כמה שבא לך, כולל סיפריות שלמות.

אין שום מגבלה על ה"גירסה" ה-webית, בדיוק להיפך. זו הגירסה המלאה יותר והגירסה המקומית היא זו שמוגבלת.

אתה סתם ממציא דברים בלי שבכלל יש לך את האפליקציה מותקנת על הטלפון.

לא נמאס לך?

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם
אני לא נתקלתי בשום הבדל מהותי אם בכלל במהירות ההעברה, אני מאמין שממשק ה-web הוא בסך הכל מעטפת ולאחר מכן החיבור מתבצע ישירות למכשיר.

אם זה עובר אוטומטית מחיבור דרך האינטרנט לחיבור דרך הרשת הפנימית במידה וקיימת אז אני אעבור להשתמש בזה

טוב לדעת

הרגתם את נושא הת'רד הזה...

לפחות חזרנו לדבר על אפליקציות

:)

פורסם
אין שום מגבלה בהעברת הקבצים. אתה יכול להעביר מה שבא לך, כמה שבא לך, כולל סיפריות שלמות.

כדאי שתציץ כאן:

http://airdroid.com/pay/premium/

אתה אמיתי?
הסיבות שמניתי היו ציניות להחריד ("פיתרון להפרעה נפשית"). הזוי שאתה אשכרה סופר אותן ברצינות.
לא נמאס לך?

מדהים איך אתה נהנה לייצר ויכוח בכל הזדמנות/פסיק כשאפשר.

בוא ניקח את המקרה שאתה מדבר עם מישהו, והוא טועה, ואתה צודק.

אפשר לדבר כמו בן אדם אתה יודע.

נערך על-ידי card

פורסם
אם זה עובר אוטומטית מחיבור דרך האינטרנט לחיבור דרך הרשת הפנימית במידה וקיימת אז אני אעבור להשתמש בזה

טוב לדעת

אני לא בדקתי את זה, אבל אני מניח שזה המצב כי:

א. לא זיהיתי איזשהו הבדל בביצועים

ב. שים לב שאי אפשר אפילו להפעיל את airdroid (האפליקציה, בטלפון) אם ה-wifi סגור/לא מחובר!

אם זה היה פועל דרך הרשת, זה היה יכול לעבוד גם עם 3G. העובדה שאפילו לא ניתן לאנבל (enable..) את זה כשאין חיבור wifi פעיל, מוכיחה לדעתי שהוא עדיין משתמש בפלטפורמטת ה-wifi בכל מקרה.

שים לב גם לצילום המסך הזה, מתוך ממשק ה-web מבוסס האתר שלהם: (ולא ה-IP)

2013-07-22_1533.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים