פורסם 2013 ביולי 2112 שנים לגבי סינכרונים, אפשר לבטל כל סנכרון שאתה לא מעוניין בו פר חשבון.הבעיה שהביטול צריך להעשות בכל מכשיר, ולפעמים בכל אחת מהתוכנות של גוגל שיש עליו..ובטעות זה יכול להיות מופעל ע"י מישהו..אולי בגלל זה שווה דווקא ליצור חשבון חדש בגוגל,ש-כל מטרתו תהיה "חשבון קניות", שישותף בין כמה מכשירים
פורסם 2013 ביולי 2112 שנים חכם אתם יודעים, שבסקייפ למשל, אם יש לך חשבון סקייפ, והגדרת בו את כרטיס האשראי שלך, אז לא ניתן להגדיר את הכרטיס אשראי הזה, בחשבון סקייפ נוסף. (למשל של בן משפחה שלך או משהו כזה) מעניין אם בגוגל יש את אותו סיפור..
פורסם 2013 ביולי 2112 שנים בפעם הבאה שמישהו יגיד לי למה אייפון עדיף על מכשירי אנדרואיד, אני אשלח אותו לכמה עמודים האחרונים כאן
פורסם 2013 ביולי 2112 שנים אפילו מקלדת אי אפשר להחליף...שלא לדבר על האייפון 3G של אחי שנתקע על גרסה 4.2.1 ולא יכול להוריד כמעט שום אפליקציה, כולל whatsapp למשל.
פורסם 2013 ביולי 2112 שנים השאלה המטופשת הזאת נכתבה ברצינות?זה כדי שתוכל לעשות check-in והוא ידע להציג לך רשימה של המקומות בסביבה שלך.כן, ברצינות. אני לא רוצה שהם ידעו. מה יש, אם אני לא נכנס מטלפון סלולארי (או עם GPS כבוי), פייסבוק ממשיך לעבוד, כך שבהחלט אפשר בלי. אבל אין שום אפשרות לבטל את זה בהגדרות האפליקציה!
פורסם 2013 ביולי 2112 שנים אבל אין שום אפשרות לבטל את זה בהגדרות האפליקציה! LBE דרך אגב הנה תוכנה שכולם מכירים מהאתר שלה: Speedtest.net https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zwanoo.android.speedtest הנתונים בתמונה הבאה מוצגים לא ב-kbps, אלא ב-kBps. (השינוי מ-kb ל-kB נעשה במסך Tools) עשיתי 3 בדיקות: הראשונה: Wi-Fi השנייה: 2.5G השלישית: 3G הן מוצגות בסדר הפוך, כי התוכנה ממינת את התוצאות בסדר הפוך. ניתן לראות ש-2.5G, נותן את אותה מהירות כמו של חיבור Dial Up עם מודם טלפון רגיל ישן.. (ועם ping ממש גרוע)
פורסם 2013 ביולי 2112 שנים התוצאות שלך ממש גרועות. באיזו רשת אתה?אני מזכיר לך ששיניתי את התצוגה של התוכנה ל-kBps, ולא kbps כמו שהיא מגיעה ב-default..אני ב-012mobile
פורסם 2013 ביולי 2112 שנים לה שינית את התצוגה, אם מהירות תעבורת נתונים באינטרנט מודדים ב-bit ולא Byte.
פורסם 2013 ביולי 2112 שנים אני מזכיר לך ששיניתי את התצוגה של התוכנה ל-kBps, ולא kbps כמו שהיא מגיעה ב-default..אני ב-012mobileגם אני ב012המהירויות שלי גבוהות עד פי 10 משלך...
פורסם 2013 ביולי 2112 שנים לה שינית את התצוגה, אם מהירות תעבורת נתונים באינטרנט מודדים ב-bit ולא Byte.אני אוהב למדוד אותה ביחידה שהיא שימושית לי.KBps שימושית.Kbps לא שימושית.למה?אם יש לי קובץ בגודל 800KB, אני אוכל לדעת בדיוק כמה זמן הוא צריך בשביל לעבור.אם אתה עובד ביחידות Kb במקום KB, אז אתה בעצם לא יודע מה המהירות האמיתית(מעשית) שתהיה לך.אמורים לחלק ב-8, אבל זה לא תמיד בדיוק 8, ולפעמים אפילו סו התקשורת משפיע על המספר שצריך לחלק(שתמיד נע סביב 8..)היחידה KB היא הכי מדויקת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.