עבור לתוכן

אפליקציות מומלצות לאנדרואיד

Featured Replies

פורסם

Total Recall דפוקה לחלוטין במכשיר שלי. (רייזר עם 4.1.2) נראה שהוא כן מנסה להקליט דרך המיק והספיקר, כי הוא מפעיל את הספיקר ברגע שאני מחייג. בכל אופן, לא מקליט שום דבר לא עם ספיקר ולא בלי בפורמט הרגיל שלו. כששינתי ל MP4, יוצר קבצים עם רעשי רקע אך לא שומעים דבר.

מקליט אצלי מצוין בכל פורמט עם אנדרואיד 4.2.2 ושומעים מצוין.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 444.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מקליטה יופי גם בלי ספיקר. הקטע הוא שאתה יכול לבחור את מקור הקלט.

עברתי על כל ההגדרות, לא מצאתי הגדרה כזו. גם עם התוכנה הזו לא שומעים דבר אצלי במכשיר, עם או בלי ספיקר.

ניסיתי מספר אפליקציות להקלטת שיחות, זאת יצאה הטובה ביותר -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441643

תודה, אך נראה שלא תומכת במכשיר שלי בהקלטה בהאזנה ישירות ל LINE.

פורסם

^ תודה, מצאתי.

שיניתי ל phone call, נותן שגיאה ש fail to record כאשר מתחילה שיחה. ניסיתי גם את האפשרויות האחרות - עדיין אין סאונד.

כנראה מגבלה של הרום? (אמריקאי מקורי של מוטורולה עם רוט)

פורסם

כל אפליקציות ההקלטה דורשות ROOT? (נקסוס 4)

פורסם

^ אפליקציות שמקליטות דרך המיק/ספיקר בוודאות לא צריכות רוט.

לגבי אלו שמקליטות ישירות מהקו, אני לא בטוח. אולי תלוי במכשיר.

פורסם

המון מכשירים בכלל לא יכולים להקליט שיחות שלא מהספיקר.

פורסם

אז כנראה הרייזר ביניהם. זה עניין של רום? אם אני יחליף נגיד ל CM10.1, זה אמור לעבוד ?

פורסם

לפעמים זה עניין של קרנל ולפעמים אין מה לעשות

פורסם

במכשירים מלפני 5+ שנים, (טרום אנדרואיד, iOS) אפשרות ההקלטה היתה מובנת ללא שום בעיה. מה קרה פתאום שחשוב להמון יצרניות לחסום את זה לחלוטין, ואף אחת לא מספקת תוכנה מובנית?

פורסם

אני מניח עניין של חוקיות הדבר בחלק מהמדינות. וכדי להתמודד עם זה יש צורך ליצור גרסה שונה למדינות שונות ואז המאמץ פשוט לא שווה את זה.

פורסם

אז ניסיתי את הגירסת trail שך total recall - לא עבד. ובהערת צד: הממשק הכי מכוער שראיתי בחיי. מזעזע.

ואז ניסיתי את record my call החינמי - עובד "ישר מהקופסא" ועובד פרפקט. מאוד מרוצה. מה כן, לא הייתה לי שום בעיה לשלם כמה עשרות שקלים בשביל שלא יהיו פרסומות וכד'. לא מבין למה הוא לא הכניס את האופציה הזו.

פורסם

ניסיתי מספר אפליקציות להקלטת שיחות, זאת יצאה הטובה ביותר -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441643

ניסיתי בכל זאת גם אותה. ניראת הטובה מבין ה3, גם מבחינת ממשק וגם מבחינת אפשרויות. אבל אצלי גם היא לא עובדת. ניסיתי את כל 3 התצורות האפשריות ולא נוצרות הקלטות למרות שכביכול הוא מקליט.

אולי זו חסימה רק בקרנל האמריקאי...

פורסם

אני משתמש עכשיו ב auto call recorder על נקסוס 4 והוא עובד מצוין. יש לו גם אחלה אפשרות של הקלטה אוטומטית רק של מספרים שלא נמצאים באנשי הקשר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים