פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים מחבר יש עכשיו מלא מבצעים לרגל הקריסמס:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=551028.0
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים חיוג קולי? פחות מאחוז מהמשתמשים צריך להוציא שיחה בזמן נהיגה?פחות מאחוז צריכים את זה בעברית.באנגלית זה עובד מעולה.
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים אצלי הם בעברית ואני שונא את זה. אני כל הזמן מתעצל להעביר אותם לאנגלית, חיוג קולי הוא אכן הסיבה העיקרית שאני רוצה לעשות את זה.
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים אפשר גם וגם... אנגלית לחיוג קולי, סנכרון אוטומטי קל מול פייסבוק וכו', וניק עברי (אפשר להוסיף לכל contact גם nickname)כשאני מחפש "eli" או "אלי" אני מגיע לאותו ה contact, זה נוח אבל דורש עבודה סזיפית משהו של להכניס ניקים בעברית אחד אחד.
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים אפשר גם וגם... אנגלית לחיוג קולי, סנכרון אוטומטי קל מול פייסבוק וכו', וניק עברי (אפשר להוסיף לכל contact גם nickname)כשאני מחפש "eli" או "אלי" אני מגיע לאותו ה contact, זה נוח אבל דורש עבודה סזיפית משהו של להכניס ניקים בעברית אחד אחד.זה לא כזה נורא, אני עשיתי את זה בדיוק ככה.אתה הרי מנהל את אנשי הקשר שלך דרך הג'ימייל, אז אפשר לעשות את זה דרך המחשב. זה מהיר יחסית ונוח.
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים תנסה להכניס ניק ולבדוק איך זה נראה אצלך.. אצלי זה מופיע באנגלית מיושר לשמאל, ומתת לזה בעברית מיושר לימין.
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים מחבר יש אפליקציות חיוג קולי שמבוססות על הקלטה שנעשתה מבעוד מועד, וכך יכולות כמובן לעבוד עם כל שפה שהיא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.