פורסם 2012 בדצמבר 312 שנים ומי לעזאזל מייצר נגן בלי כפתור STOP ?דווקא בכל הנגנים שראיתי עד כה (הנגן שהגיע עם המכשיר, winamp, poweramp ו-doubleTwist player), אין stop אלא רק pause...
פורסם 2012 בדצמבר 312 שנים דווקא בכל הנגנים שראיתי עד כה (הנגן שהגיע עם המכשיר, winamp, poweramp ו-doubleTwist player), אין stop אלא רק pause...אני חושב שאתה צודק.יש למשל כפתור X בנוטיפיקיישן סנטר (ככה קוראים לזה באנדרויד? >>),וכשאתה לוחץ עליו זה סוגר את האפליקציה ומפסיק את המוזיקה.מה שכן זה עדיין זוכר באיזה שיר היית.
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים יצאה הבטא החדשה ל- Swiftkey 4 Flow, הם גם תיקנו סוף סוף את הסוגריים. עושה רושם ראשוני מעולה.סמארפוןטאבלט
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים מצוין, אבל ה-FLOW לא עובד לי ב-CHORME. קיבלתי מהם את המייל עם מה שהבאת כאן.
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים גם אני קיבלתי מהם אימייל אבל עדיין לא טרחתי להתקין, כי ה-flow הזה במילא לא מעניין אותי, אני לא אוהב בכלל את השיטה הזאת.זה מתקין את עצמו כמקלדת נפרדת נוספת? כל ההגדרות והמילון האישי מתאפסים בגירסה הזאת?
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים אני גם לא התחברתי לשיטה הזו בהתחלה, אבל אמרתי לעצמי שאני חייב להבין על מה המהומה. מאז אני לא יכול לכתוב בלי "ההחלקה". חברים שלא מכירים את השיטה הזו, לא מבינים איך אני יכול להגיב ולכתוב כלכך מהר.אצלי זה התקין את גרסת הבטא בנפרד, מבלי לגעת בגרסה הקודמת.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים ניסיתי קצת את הFLOW והכתיבה אכן מהירה בטירוף. אני משער שעם עוד קצת אימון המצב עוד ישתפר.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים אכן מעולה. בשילוב ההשלמה בניחוש המילה, אכן מהיר.מצד שני, צריך יותר להזיז את האצבע, מכיון שרק ניחוש אחד מתקבל, לעומת 3 אופציות במצב רגיל.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים עוד לא ידוע, בינתיים עד היום הדירוגים מהגרסה המקורית ל- X ואח"כ ל- 3 היו חינם.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים זה בהחלט מהיר לכתוב ככה - בחיים לא השתמשתי ב swipeים למיניהם ואני חייב לציין שעקומת למידה לא קיימת בכלל מרוב שקל להתרגלאני עדיין לא בטוח מה לעשות כשהחיזוי לא תואם את מה שרציתי לכתוב, אני מוחק את הכל ומתחיל שוב עדיין לא מתאים? מוחק וכותב רגיל בלי flow יש פתרון אחר שאני לא מודע אליו?בנוסף מעצבן שיש המון מקומות שמשום מה flow בכלל לא עובד (דפדפן!!?! whatsapp ועוד) אבל אני מניח שזה באגים שיתוקנו.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים תכתוב רגיל ואז תבחר באפשרות הרצויה מספר פעמים עד שיתקבל מצב שמה שאתה רוצה זאת האפשרות הראשית.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים בנוסף מעצבן שיש המון מקומות שמשום מה flow בכלל לא עובד (דפדפן!!?! whatsapp ועוד) אבל אני מניח שזה באגים שיתוקנו.לי ב Whatsapp עובד, רק בפליי ובפדפן לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.