עבור לתוכן

אפליקציות מומלצות לאנדרואיד

Featured Replies

פורסם

אולי הגזמתי בתיאור. אני סה"כ משהו שיעקוב אחרי מלאי בעזרת ברקוד (כבר מצאתי) אבל גם יאפשר לשמור מידע למי מכרתי, בכמה ומתי. זה הכל.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 444.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אף פעם לא התחברתי לשיטה המוזרה הזאת, אבל מי שאהב - היא מגיעה גם ל-swiftkey.

פורסם

עדיין לא

פורסם

BETA...

נרשמתי לפני שעה.

פורסם

רק שיאפשרו כבר text shortcuts לעזאזל, הם אחת המקלדות המובילות וכבר שנה מבקשים מהם להטמיע את הפיצ'ר הפשוט והנחוץ הזה

והם לא מגיבים (

פורסם

^^ זה עוד כלום, התמיכה שלהם שואפת לאפס.

בעיית הסוגריים בשפה העברית זוכה כמעט לשנה התעלמות (למרות שהם הגיבו שם) -

http://support.swiftkey.net/forums/140949-5-language-model-feedback/suggestions/2436887-on-the-hebrew-keyboard-the-are-mirrored-

הדבר הכי חשוב מבחינתי זה backspace=undo (אם התיקון/השלמה שלהם טועה במקום הצורך למחוק את הכל, לחיצה אחת מחזירה את מה שכתבת כבר, ולא משלימה שוב). הצעתי להם את זה כבר בימים הראשונים של הבטא הראשונה (בפורום הבטא).

פורסם

ומשום מה תיקון מילה אחרי שכבר התקדמת למילים אחרות הופך את החצי הלא מתוקן למילה נוספת.

פורסם

אני משתמש במקלדת בנקסוס ובגלקסי (S3), אין לי תלונות, לבעיות שביו לי מצאתי פתרונות...

פורסם

בעיית הסוגריים בשפה העברית

אין שום בעיית סוגריים בשפה העברית. יש לך בעיה ברום.

פורסם

איזה "נחרצות"...

נכנסת ללינק שהבאתי (יש שם יותר מ- 300 הצבעות על הבעיה, יותר מ- 250 רק אחרי שחרור גרסה 3, בפורומים אחרים כל הזמן כותבים על הבעיה הזו) ? איך הגעת למסקנה שאין בעיה כזו, וזו רק בעיה אצלי (אולי אצלך אין בעיה, או שאתה לא יודע איך לשחזר אותה) ?

מעבר לזה, אין לי כל בעיה עם מקלדות אחרות (SlideIT Keyboard, A.I Type, Smart Keyboard, Swype, Perfect Keyboard, Go Keyboard, מקורי ועוד).

פורסם

אז לכולם יש בעיה ברום.

מסתובבים ברשת הרבה רומים עם "תיקוני עברית" אעלק שרק הורסים, כנראה שכל אותם 300 אנשים משתמשים באחד מהם.

ב-ICS ומעלה יש תמיכה מובנית בעברית ו-RTL ולכן לא צריך להתקין שום דבר מיוחד ל"תיקון" שלהם, וכל מה שמתקינים רק עושה צרות.

איזה רום בדיוק יש לך?

פורסם

בדיוק היום מישהו ב reddit העלה אפליקציה שהוא פיתח שמאפשרת לך ליצור נוטיפיקציות משלך.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.liamlang.renotify

אז זה לא בול מה שאתה רוצה (לא אוטומטי) אבל נניח שקיבלת סמס מסויים שאתה רוצה לזכור לעשות איתו משהו -

בכמה שניות אתה יכול ליצור לעצמך נוטיפיקציה לגביו (ידנית) שתשאר למעלה עד שתשחרר אותה.

אפליקציה מעולה תודה!

פורסם

גם לי אין בעיה עם הסוגריים.

פורסם

אצלי הרומים מקוריים, 6 מכשירים שונים עם 3 מערכות שונות ICS 4.0.4 JB 4.1.1 ו- JB 4.1.2 בכולם אותה בעיה.

אולי אתם משתמשים בממשק עברי (אצלי זה אנגלית בכולם) ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים