עבור לתוכן

חוות דעת על מפרטים שהרכבתי,מחשב למשחקים/תכנות/עבודות גרפיות תקציב 6000-7000

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שווה להוסיף עוד 8 ג'יגה?

עוד דבר חשוב, שמתי לב עכשיו שעל מעבד Tray יש 3 שנים אחריות לעומת אחריות לכל החיים על מעבד BOX.

שווה להוסיף כסף בשביל זה?

אהה והגירסה של המיוג'ן זה 3

• תגובות 62
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מקפיץ, מחכה עדיין לתגובה לגבי הזכרונות והאחריות על המעבד.

תודה

פורסם

זיכרונות אתה יכול להוסיף במידת הצורך.

מעבד TRAY מגיע בלי מאוורר ובלי קופסא (על מנת לחסוך בעלויות).

אחריות לכל החיים = אחריות לכל חיי המוצר (בד"כ 3 שנים זה סביר)

פורסם
  • מחבר

תודה, לגבי הזכרונות, אם הייתי קונה עכשיו בטח כבר הייתי קונה שני סטיקים של 8GB כדי לשמור את המקום לעתיד, אבל אני רואה שהסטיקים של ה8 קצת יותר יקרים.

הסתכלתי עכשיו קצת על לוחות של ג'יגבייט ובמבט ראשוני עושה רושם שגם הדגם הזה טוב:

http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4140#ov

ההבדל הוא שבדגם הזה יש שני USB 3 פחות, 2 סאטה 3 פחות וPCI-E x16 פחות ככה שהוא לא תומך בSLI (שכרגע ממש לא בתכנון שלי)

השאלה אם לחסוך פה או ללכת על היקר יותר (זה יותר הבדל של 100-130 ש"ח)

הUSB 3 פחות מטריד אותי, מה שיותר מטריד פה זה הסאטה 3, כבר עכשיו אני סוגר פה את שני החיבורים על הSSD והדיסק הקשיח.

פורסם

העיקרון בבחירת לוח היא לקחת את הלוח הזול ביותר שעונה על הצרכים שלך.

מאחר ודיסקים קשיחים ממילא איטיים יותר אפילו ממשק SATA2, תוכל לחבר אותו אליו בראש שקט מבלי לגרוע מהביצועים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

עכשיו נשאר לי למצוא מה לעשות עם המחשב הישן. האמת שעם כל הכיף של מחשב חדש, אני קצת מתבאס להפסיק להשתמש בישן.

הוא ליווה אותי בנאמנות הרבה מאד זמן :)

פורסם

כמה אופציות:

1. למכור

2. להסב ל-HTPC

3. "להוריש" למישהו מהמשפחה

4. לתרום.

פורסם
  • מחבר

כמה אופציות:

1. למכור

2. להסב ל-HTPC

3. "להוריש" למישהו מהמשפחה

4. לתרום.

חשבתי על האופציות האלה

1.למכור - השאלה מי יקנה מחשב כמו שלי ובכמה כסף, הוא מחשב טוב עדיין אבל לא נראה לי שאקבל עליו הרבה.

2.HTPC - זה אופציה מעניינת, זה בכלל אפשרי עם כרטיס מסך כמו שיש לי?

3.יש מצב שאעביר אותו לאבא שלי לעסק שלו.

4.לתרום - אולי זה ישמע רע אבל אני מעדיף שמישהו קרוב אליי יהנה ממנו, מעדיף לתרום בדרכים אחרות.

זה אפשר לעשות OC למחשב הזה עם קירור סטוק? חשבתי לנסות בשביל הלימוד, עוד לא עשיתי OC מעולם

עריכה: עוד שאלה בנוגע למחשב החדש, אני הולך להוציא עכשיו סכום כסף לא קטן על ה670GTX יכול להיות שהיה מספיק לי גם ה570GTX אבל אני יודע שארגיש יותר טוב עם עצמי ופחות אתחרט עם אלך על הדור החדש, השאלה שלי היא כזאת:

יש צפי למתי אמור לצאת DirectX 12? כי אם צפוי לצאת בזמן הקרוב אולי באמת לא שוווה להשקיע כרגע בכרטיס שמתומחר ככה.

עשיתי על זה קצת חיפוש וראיתי שחלק מהאנשים טוענים שהגירסא החדשה של DirectX תצא בסוף שנה הבאה עם היציאה של הקונסולות החדשות ויש כאלה שטוענים בכלל שDirectX 11 תהיה איתנו עד 2015-2016. מה דעתכם?

פורסם

לפי דעתי היא תצא בסתיו יחד עם מערכת חלונות השמינית (כמו תמיד, בכל יציאת מערכת הפעלה של מיקרוסופט).

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי היא תצא בסתיו יחד עם מערכת חלונות השמינית (כמו תמיד, בכל יציאת מערכת הפעלה של מיקרוסופט).

אם זה היה ככה אז ממש לא היה שווה לקנות עכשיו כרטיס מסך יקר.

בכל מקרה אני די בטוח שזה לא יקרה, כי א' עם חלונות 8 יוצא Directx 11.1 וגם היינו כבר שומעים מזה אם היו עומדים להוציא 12 בחודשים הקרובים

פורסם

אתה חייב להיות עם מערכת הפעלה תומכת כדי לנצל את הכרטיס, אתה באמת תחליף לחלונות 8?

ב-XP יצא DX9, ב-VISTA יצא DX10 וב-7 יצא DX11. תעשה את החשבון.

פורסם
  • מחבר

אתה חייב להיות עם מערכת הפעלה תומכת כדי לנצל את הכרטיס, אתה באמת תחליף לחלונות 8?

ב-XP יצא DX9, ב-VISTA יצא DX10 וב-7 יצא DX11. תעשה את החשבון.

למה לא להחליף לחלונות 8? אם היא תהיה טובה כמו ש7 טובה אז למה לא.

חוץ מזה היא יוצאת עוד 3 חודשים, כבר די ידוע מה היא תכלול ולפי מה שמפרסמים זה DX11.1. אני מניח שאם היו מתכננים להוציא ביחד עם חלונות 8 את DX12 היינו יודעים מזה וגם הכרטיסי מסך כבר היו תומכים.

אני רק מזכיר שכרטיסי מסך תמכו בDX10 עוד לפני שויסטה יצא. אני זוכר כי זה היה בערך מתי שקניתי את המחשב הקודם שלי

פורסם

כמו שאני ראיתי את חלונות 8, אני לא רוצה להחליף.

פורסם
  • מחבר

עניין של הרגל, גם אני לא התלהבתי מהעיצוב שהם מדגימים, הוא נראה כאילו הוא יותר מדי פונה למשתמש הפשוט

אבל אני מניח שאת הכל אפשר לקנפג ובסופו של דבר זה ווינדוז.

גם אם תלך אחורה ותשווה אפילו ווינדוז 95 לווינדוז 7, יש הרבה דמיון.

פורסם

אבל בין 95 ל-7 הם שמרו על מבנה אחיד. ב-8 הם שינו את הכל, זה נראה כמו מסך מגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים