פורסם 2012 באוגוסט 2913 שנים תעלה מול התמיכה שלהם ותבקש פיתרון.זאת נראית לי כמו בעיה בחברה. עם חברה אחרת לא היו לך בעיות?
פורסם 2012 באוגוסט 2913 שנים לא לא הייתה לי כזאת בעיה אף פעם... אבל הייתי לפני זה בפלאפון ועם מכשירים ישנים, וגם כשהייתי באורנג זה לא קרה לי. אחרי שקניתי את הגלקסי הלכתי להוט מובייל ובהתחלה לקח להם הרבה מאוד זמן לנייד את המספר שלי, בערך שבוע, ואז התחלתי להבין שיש לי בעיות עם שיחות נכנסות כי אנשים אומרים לי כל פעם שאני לא זמין וזה קורה מלא פעמים שאני מחכה לשיחה ובסוף מסתבר שאי אפשר להגיע אלי...
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים ב ynet פורסמה עכשיו כתבה על הסרטים שלקוחות חווים עם הוט, בין השאר גם אני. מזל, לרגע חשבתי שזה קורה רק לי, מעין מזל כזה של מקריחים...
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים מגיע לכם בשביל 10 שקל לתמוך במפלצת ענקית כמו תאגיד הוט, במקום לתמוך במי שבזכותו הגיעה המהפיכה הזאת?
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים ^ אכן.גם לא ברור לי בשביל מה בכלל צריך את הרוחב פס בהוט, (שגם בו היתרון על גולן בספק) אם ברגע שהופכים אותו ל hotspot אתה מוגבל ל 64Kbps.כאילו 5-6Mb לא מספיקים לשימושי smartphone בלבד.
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים אצלי לפחות זה עדיין לא מוגבל. גולן משתמשים בתשתית האינטרנט של סלקום שהיא זוועה בכל קנה מידה.
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים אני לא יודע מה זוועה. תשתית האינטרנט של סלקום (דור 3), או האינטרנט של סלקום עצמם.אני אומר זאת כי ראיתי בגולן מהירויות מצוינות למרות נדידה אל סלקום, כאילו אין בכלל קשר בין 2 החברות.
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים גולן משתמשים בתשתית האינטרנט של סלקום שהיא זוועה בכל קנה מידה. למה אתה מזיין את השכל? א. יש להם תשתית משלהם. ב. המהירות שלהם מטורפת. צירפתי לפה תוצאות speedtest בזמנו. הנה מצ"ב: שתי הבדיקות התחתונות שייכות לאורנג'. שתי העליונות שייכות לגולן:
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים מה הסיכוי שבדקת את זה באחד השרתים של סלקום? נתניה/חיפה לי יש גם וגם, האינטרנט בהוט מובייל בפירוש יותר מהיר ויש יתרון שיש רשת גם בזמן שיחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.