עבור לתוכן

מישהו עבר לגולן/הוט מוביל בתקופה האחרונה ללא בעיות?

Featured Replies

פורסם

תעלה מול התמיכה שלהם ותבקש פיתרון.

זאת נראית לי כמו בעיה בחברה. עם חברה אחרת לא היו לך בעיות?

• תגובות 391
  • צפיות 150.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא לא הייתה לי כזאת בעיה אף פעם... אבל הייתי לפני זה בפלאפון ועם מכשירים ישנים, וגם כשהייתי באורנג זה לא קרה לי. אחרי שקניתי את הגלקסי הלכתי להוט מובייל ובהתחלה לקח להם הרבה מאוד זמן לנייד את המספר שלי, בערך שבוע, ואז התחלתי להבין שיש לי בעיות עם שיחות נכנסות כי אנשים אומרים לי כל פעם שאני לא זמין וזה קורה מלא פעמים שאני מחכה לשיחה ובסוף מסתבר שאי אפשר להגיע אלי...

פורסם

ב ynet פורסמה עכשיו כתבה על הסרטים שלקוחות חווים עם הוט, בין השאר גם אני. מזל, לרגע חשבתי שזה קורה רק לי, מעין מזל כזה של מקריחים...

פורסם

מגיע לכם :/

בשביל 10 שקל לתמוך במפלצת ענקית כמו תאגיד הוט, במקום לתמוך במי שבזכותו הגיעה המהפיכה הזאת? :/

פורסם

בשביל אינטרנט במהירות נורמלית.

פורסם

בשביל לשלם 10 אג' לדקה, ל-SMS ול-MB. חשבון חודשי - 18 ש"ח.

פורסם

^ אכן.

גם לא ברור לי בשביל מה בכלל צריך את הרוחב פס בהוט, (שגם בו היתרון על גולן בספק) אם ברגע שהופכים אותו ל hotspot אתה מוגבל ל 64Kbps.

כאילו 5-6Mb לא מספיקים לשימושי smartphone בלבד.

פורסם

אצלי לפחות זה עדיין לא מוגבל. גולן משתמשים בתשתית האינטרנט של סלקום שהיא זוועה בכל קנה מידה.

פורסם

אני לא יודע מה זוועה. תשתית האינטרנט של סלקום (דור 3), או האינטרנט של סלקום עצמם.

אני אומר זאת כי ראיתי בגולן מהירויות מצוינות למרות נדידה אל סלקום, כאילו אין בכלל קשר בין 2 החברות.

פורסם

מהירות וחיבור DATA בעת שיחה שפשוט לא קיים.

פורסם

גולן משתמשים בתשתית האינטרנט של סלקום שהיא זוועה בכל קנה מידה.

למה אתה מזיין את השכל?

א. יש להם תשתית משלהם.

ב. המהירות שלהם מטורפת. צירפתי לפה תוצאות speedtest בזמנו.

הנה מצ"ב:

שתי הבדיקות התחתונות שייכות לאורנג'.

שתי העליונות שייכות לגולן:

205234_10150859894971881_542633242_n.jpg

פורסם

מה הסיכוי שבדקת את זה באחד השרתים של סלקום? נתניה/חיפה

:)

לי יש גם וגם, האינטרנט בהוט מובייל בפירוש יותר מהיר ויש יתרון שיש רשת גם בזמן שיחה.

פורסם

שיהיה יותר מהיר, מה אכפת לי? 7 מגה זה מעל ומעבר בשבילי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים