עבור לתוכן

ראיתם איך שודדים אנשים?

Featured Replies

פורסם

נו... מישהו צריך לממן את הנציג שירות וירטואלי שמתעלק על כל מי שמבקר באתר 24 שעות ביממה

פורסם

אם הם טובים במה שהם עושים, המחירים לא כאלה נוראיים.

הסתכלתי במחירון, שום דבר לא הפתיע אותי... תחשוב בן אדם יושב שעתיים שלוש על הקופסה ומנסה לאבחן בעיה או לתקן, לא מגיע לו תשלום על זה?

פורסם

יש מצב ש drorhazan מצא שם עבודה

פורסם

פריקת חשמל סטאטי (בטיפול 10K) ? לול ?

פורסם
  • מחבר

תראו את המחירים של החומרה.

קהל היעד של החברה הזו הם אנשים שקנו מחשב באחת הרשתות הגדולות, ולא מבינים כלום.

הם יודעים רק להדליק את המחשב וללחוץ דאבל-קליק על הIE.

מקסימום Word.

לדעתי - הם מצאו אחלה נישה, ועושים מזה טונות של כסף.

פורסם

2GB DDR3 ב220 שקל? WTF?

פורסם

לדעתי - הם מצאו אחלה נישה, ועושים מזה טונות של כסף.

וזה כואב לך?

מתוך כל האנשים בעולם שמצאו דרכים לעשות בוכטות של כסף על כלום - דווקא החברה הקטנה הזו מפריעה לך לישון בלילה?

:)

פורסם
  • מחבר

ממש לא מפריע לי.

אני מברך על כל מיזם.

אם תחשוב על זה - כולם מפתרנסים מחסרונות וכאבים של אחרים.

החל מרופאים, וכלה במוסכניקים, טכנאי מחשבים, יצרני מזון, וכו'...

זה טבעו של העולם.

סתם, מתוך הכירות עם התחום, התפלאתי לראות את המחירים.

וכן, אני חושב שאמור להיות גבול הגיוני למחירים.

פורסם

איפשהו אני מסכים איתך, אבל כשאתה רוצה כלכלה חופשית, אז היא חופשית עד הסוף. מחיר הוגן זה מחיר שיש מישהו שמוכן לשלם אותו. ;)

פורסם
  • מחבר

אמא שלי תמיד אמרה לי שאפסיק לקחת מחירים של eBay.

;D

פורסם

איפשהו אני מסכים איתך, אבל כשאתה רוצה כלכלה חופשית, אז היא חופשית עד הסוף. מחיר הוגן זה מחיר שיש מישהו שמוכן לשלם אותו. ;)

כלכלה חופשית זה יפה ומבורך,

אבל לנצל תמימות וחוסר ידע, עד כדי לעשוק אנשים זה לא ממש.

באתר הזה רוב האנשים יחסית מבינים במחשבים (יחסית לאוכלוסיה) חלק יותר, חלק פחות אבל עדיין.

אבל כאן אנשים לא בהכרח מבינים במכונאות, בעריכת דין, בשכירת דירה, וכיוב.

אף אחד מאיתנו לא היה רוצה שינצלו את התמימות שלו (או של קרוביו) או את חוסר הידע היחסי וימכרו לו שקרים/ חצאי שקרים וכיוב וזאת רק בשם הכלכלה החופשית והזכות לעשוק. על כך יוצאת התרעומת.

אגב, גם חברות הסלולאר הוותיקות פעלו בשם הכלכלה החופשית ולכן עשקו אותנו במשך שנים. מישהו מאיתנו חושב שזה בסדר? זה היה חוקי. זה היה נכון כלכלית מבחינתן ובטוח שציבור המשקיעים בהן (ומנהלים הבכירים) מאוד נהנה מהעניין. עדיין, אנשים מתרעמים על העניין וחלק מאיתנו ממש רוצים לראות אותן נופלות.

פורסם

לא נראה שהמחירים שלהם לא הוגנים. כי המחירי חלקים שהם נותנים הם ללא שם של הדגם של המוצר אלא רק תיאור קצר. אני מאמין אם לשאול אותם ספיציפית אל מוצר כל שהוא הם יתנו מחירים יותר הוגנים.... אך לפי האתר שלהם לא נראה שהם מחפשים מכירות של ציוד מחשבים אלא יותר מתן שרות.

ושרות עולה כסף. אם השרות גם מעל הרגיל זה שווה את כל שקל.

פורסם

איפה יש פה מקום להוגן יותר והוגן פחות?

1TB ב1000 שקל? גם אם תגיד לי שזה ראפטור (וזה לא, מבטיח :lol: ) זה לא מצדיק מחיר שקרוב לזה.

או 2GB זיכרון ב220-320 שקל? לא נראה לי שהמחיר גבוהה בגלל שאלו זכרונות ב2000MHZ..

ואני גם מאמין שאלו מחירים לפני דמי שרות..

זה מזכיר לי שרשור שראיתי על מישהו שבדיוק תיקנו לו את המק והוא מאושר מהעניין (והוא שילם 730 ש"ח על 500GB של WD)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים