עבור לתוכן

ריכוז בקשות לקניות קבוצתיות

Featured Replies

פורסם

מישהו מתכנן לעשות רכישה קבוצתית של GTX770/760?

הייתי מארגן בעצמי אם הייתי יודע איך וגם אין לי ממש יכולות מיקוח.

אני בעניין גם של מקלדת ועכבר גיימינג, לא ממש משנה לי איזה כל עוד המחיר סביר מאוד!.

פתוח להצעות למי שמתכנן רכישה קבוצתית

• תגובות 228
  • צפיות 149k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו מתכנן לעשות רכישה קבוצתית של SSD? משהו כמו הEVO של סמסונג?

פורסם

מה דעתכם על ארגון קנייה של נקסוס 4?

<a  href=%7Boption%7Dhttp://srv1.jpg.co.il/10/52239932e8134.jpg' alt='52239932e8134.jpg'>

פורסם

המחיר כבר נמוך מאוד, אין לאן להוריד

פורסם

יש אנשים שמעוניינים בכיסא גיימרים\מחשב\ספורט\מגניב כמו זה שבתמונה? (יש עוד צבעים)

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%9B%D7%A1%D7%90-%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%A8-%D7%91%D7%93-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93-ROA

b-1.jpg?id=10174391

למי שלא יודע זה כמו הכיסאות שמשמשים לסימולטורים:

http://www.instablogsimages.com/images/2007/12/20/vrx-mach-4_48.jpg

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מישהו מתכנן משהו?

יש דרישה לקנייה קבוצתית של פד לעכבר QCK+?

פורסם

יש ביקוש ל SSD בנפחים 250 ו 120 ?

פורסם

אני מעוניין בSSD של 250 גיגה

פורסם
  • מחבר

הצעות לקניות קבוצתיות:

- כוננים בנפחים גבוהים יותר: SSD בנפח חצי טרה (דגם 840 של סמסונג למשל) או כונן קשיח בנפח 4 טרה או DOKים בנפחים גבוהים עם תקן USB3.

- U2412M של דל ( או אפילו U2913WM הרחב).

- רמקולים בתצורת 5.1.

- כרטיסי קול.

פורסם

תומך בכרטיס קול, משהו על SOUND BLASTER Z/Zx/ZxR יהיה נחמד.

SSD נראה לי עדיף 240/250/256GB, החצי טרה מאוד יקרים. אם יהיה אפשר גם VALUE וגם HIGH END זה בכלל יהיה מצויין.

מארזים גם שווה לנסות טוב, לראות איזה דגמים חדשים של NZXT יגיעו לארץ או אולי ה CARBIDE 330R החדש (מארז "VALUE" שקט, מחיר רגיל 450 שקל).

פורסם
  • מחבר

אני הצעתי לעשות קניה למוצרים יקרים יותר בכוונה. כלומר מצד אחד ככל הנראה שכמות המתעניינים תהיה קטנה יותר בגלל היוקר, אבל מצד שני ההנחה התיאורתית תהיה גבוהה יותר מחומרה זולה ממילא, אבל בעיקר יהיה פוטנציאל להורדת מחירים כללית, בדיוק כמו שקרה בקניה הקבוצתית הראשונה של כונני הSSD שהורידה באופן תמידי את המחירים ברוב החנויות בארץ.

פורסם

מארזים ראיתי שיש ניסיון לקניה נוספת של R4 אבל אין כל כך אנשים, יכול להיות שמארז שונה יביא איתו אנשים נוספים בלי קשר למחיר, כמו כן חלק מהמארזים החדשים של NZXT ממש מומצלים והמחיר בהתאם. שווה לחקות חודש חודשיים (או כמה שזה לא יהיה, TMS אמרו בקרוב) לראות מה מגיע לארץ ומה המחירים.

הכרטיס קול הכי זול שהזכרתי עולה בארץ 600 שקל, בהזמנה מ EBAY זה יוצא 100 שקל פחות, מאמין שיש מקום לצמצום אפילו בדגם הזה. בדגמים היקרים יותר ההפרש בין המחיר בארץ למחיר בחו"ל גדול.

SSD לדעתילא יצליח, במיוחד לא אחד של 500G, בקושי 250G הצליחו בפעם האחרונה למרות שהיו דיי הרבה אנשים שרצו.

פורסם

יש במקרה מכירה קבוצתית של אנטיוירוסים ?

פורסם

אם תאורגן מכירה קבוצתית של SSD במחיר טוב אני אצטרף.

כמו כן, כרטיס קול לא יזיק כל עודזה יהיה בגדר המחיר הנורמלי.

מארזים חדשים של NZXT צריכים להגיע לTMS בשבוע הקרוב כך שאני יותר מאשמח אם יהיה איזה מכירה קבוצתית.

יום טוב:)

פורסם
  • מחבר

לגבי מארזים - לא כדאי לעשות שוב על מארזי פרקטל כי מארז לא מחליפים בתדירות גבוהה, בעיקר לאחר קניה קבוצתית מוצלחת של אותו מארז. אפשר בהחלט לחכות לNZXT אבל בספק עד כמה היא תצליח גם כן.

לגבי כרטיסי קול - דווקא חשבתי על כרטיסי סונר של אסוס, כמו הSTX שנחשב למעולה.

לגבי כונני SSD - זה בדיוק הקטע, המחירים של הכוננים בעלי נפח גבוה עדיין מאוד יקרים, משהו שהקניה הקבוצתית יכולה לשנות, בתקווה לצמיתות.

לגבי אנטיוירוס - מיותר, הרבה מורידים באופן לא חוקי כאשר הרוב משתמשים בגרסאות חינמיות שממילא מספיקות מעל ומעבר למשתמש הפשוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים