עבור לתוכן

מלחמת הדפדפנים! איבדתי סבלנות כבר מעצבים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם(התגעגעתי אפילו!)

אז ככה, אני אוהב מאוד את פיירפוקס ואת כל התוספים שלו, יש לי כמה קבועים שאני לא יכול בלעדייהם :P

הבעיה החלה עם פייסבוק שלא איפשר לי להעלות אלבומים בצורה טובה, הכפתור "שתף או פרסם "(לא זוכר) לא הופיע ולא יכלתי להעלות אלבומים.

הפתרון היה IE TAB אבל גם מזה נמאס לי, אז עברתי לקרום - אותה בעיה.

בנוסף לכל זה חבר הציע לי לנסות את WATERFOX שהוא פיירפוקס ב64BIT - ניסיתי, בהחלט מהיר אבל אז התחילו הבעיות האמיתיות!

יוטיוב נשמע אצלי בECHO זה אומר שגם אם אני בפאוז אני עדיין שומע את הסרטון ממשיך ברקע.

ובכלל יש לי 4GB זכרון והפיירפוקס תוחן לי את כל המשאבים, אני מגיע כמעט ל80% זכרון כשאני גולש...

בקיצור אני חייב דפדפן נורמלי שיוציא אותי מכל החרא הזה! שיתמוך בAUTOPAGER וב ADBLOCK ויאפשר הורדת סרטונים מיוטיוב..

מה אתם מציעים לי לעשות?!

פורסם

ניסית לרדת גירסה?

פורסם

מי ישמע כמה אופציות יש לך... אם לא פיירפוקס, אז כרום.

כל השאר לא שווים התייחסות.

פורסם

Opera דווקא אופציה לא רעה, לדעתי.

לממשק שלו פחות התחברתי.

אתה יכול לבדוק אם קיימות בשבילו ההרחבות שאתה צריך:

https://addons.opera.com/en/extensions

פורסם

אופרה די מוצלחת ופופולארית . כדאי לנסות .

פורסם

אופרה די מוצלחת ופופולארית . כדאי לנסות .

פופולארית??

אני לא ראיתי אפילו בן אדם אחד בפורום שמשתמש בOpera ...

מה עם IE9 ?

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים אני אנסה את אופרה בתקווה שתעבור בכל האתרים כמו שצריך :xyxthumbs:

פורסם

אופרה הוא אחלה דפדפן

אני עובדת גם איתו ומידי פעם ניתן לראות סימנים לכך פה בפורומים.

ונכון איני בן-אדם, אני בת-אדם :) . מה שכן ראיתי גם כמה בני אדם המשתמשים בו כאן בפורומים.

תוספים מוצלחים רבים עובדים איתו. בין היתר יש לו סוג של ADBLOCK שגם אם לא טוב כמו המקורי ובודאי לא מתאים כמו המקורי לאתרים בישראל, עדיין ניתן להעזר ברשימות הישראלית ולהתאימו במעט.

אגב, חלק מהתוספים ל-FF נכתבו בהשראת פונקציות שבמקור הינן חלק אינטגרלי מאופרה.

נדמה לי שגרסת בטא האחרונה גם תומכת טוב יותר בתפריטים בעברית. הרגילה מעט פחות. כמובן שגם ברגילה האחרונה ניתן לעבוד עם אתרים, חיפושים וסימניות בעברית ללא כל בעיה.

בקיצור. מומלץ

נסה ותהנה.

פורסם

אופרה הוא דפדפן זניח שמיועד בעיקר לאנשים שרוצים להרגיש יוצאי דופן:)

פורסם

מה כבר ערנב מבין באופרות.. :silly:

חוצמזה, בשביל להרגיש (ולהיות) יוצאת דופן מספיק שאיהיה פה. בחורה מבין ספורות בין הרבה מאוד בחורים. ;)

פורסם

יש יותר אנשים שגולשים לאתר דרך הדפדפן המובנה של אנדרואיד, מאשר אנשים שגולשים אליו דרך אופרה.

Just saying.....

2012-06-05_1349.png

פורסם

מעניין שמהמעט שאני רואה בפורומים, ההרגשה היא שרוב המגיבים בפורומים משתמשים ב-FF. לאומת זאת, מהנתונים שאתה מביא נראה שרוב הגולשים לאתר משתמשים בכרום. לא שזה מפתיע במיוחד לאור הנתונים שגוגל פרסמה לא מזמן.

אגב, אתה יכול להוציא סטטיסטיקה על אחוז הגולשים לאתר המשתמשים בספארי על לינוקס? :silly:

פורסם

אלה נתונים מהעמוד הראשי, ועבור גולשים ייחודיים.

ברגע שמסננים לפי הפורום בלבד, או שמסתכלים לפי כמות חשיפות (כלומר "רמת פעילות" באתר) הנתונים קצת משתנים, כאשר הנתון הכי בולט הוא ש-FF עוקף את IE.

אבל אופרה עדיין נשאר הרחק מאחור, אל תתלהבי :P

פורסם

מתלהבת?

הבט רגע ימינה, מה אתה רואה? נכון, FF!

מבחינתי הוא החביב ביותר. אבל גם אופרה סבבה.

כמובן שגם לכרום יש את היתרונות שלו וב-IE ניתן להשתמש במקרים מאוד מסויימים (למשל כשאין ברירה או סתם אופציה זמינה אחרת).

עדיין לא ענית לי לגבי הנתונים של ספארי על לינוקס.. tongue.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים