עבור לתוכן

ריכוז מבצעים על ווינדוס 7

Featured Replies

פורסם

לצורך העניין -

קרובת משפחה של המפקד שהיה לי בצבא עבדה בארגון שהיה לו הסכם עם מייקרוסופט.

רכשתי Win 7 Ultimate Retail ב80 ש"ח וסלמתאק. כאילו את מישהו זה מעניין ממי רכשת וכמה עלה לך ואם זה חוקי או לא... העיקר עובד.

לצורך העניין גם אם תשתמש בkey מTechnet Subscription או MSDN, למרות שמבחינה חוקית זה לא נועד לשימוש פרטי, זה יעבוד ואף אחד לא ישאל אותך שאלות.

ואל תגידו שהישראלים מחפשים קומבינות, כי כל העולם עושה את הדברים האלה ואת אף אחד זה לא מעניין.

אני מדבר על השוק הפרטי הביתי ולא העיסקי, ששם MS לא משחקים. בשוק הביתי לעומת זאת, לא כל כך מעניין אותם מאיפה רכשת את הOS כל עוד היא עובדת.

• תגובות 30
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כבר מדברים על חותם, ציטוט מתוך טופס ההזמנה:

אינך מורשה להשתמש בתוכנה בביתך למטרות אישיות. אינך מחזיק בבעלות על הרישיון או על התקליטורים, אלא הנך מורשה להשתמש בתוכנה ובמדיה הנלווית בכפוף לתנאים ולהגבלות של הסכם הרישוי, וזאת במהלך תקופת הרישוי המתחילה ביום 1/4/2010 ומסתיימת ביום 31/3/2014.

מיד עם תום תקופת הרישוי או מוקדם יותר, אם תסתיים העסקתך במשרד החינוך, תידרש להסיר את התוכנה מהמחשב הביתי שלך.

כלומר טכנית, לפי תנאי הרשיון, גם אם אתם מורים ואתם מתקינים לעצמכם Windows דרך חותם, אז אסור לכם להשתמש במחשב הזה אלא לצורכי עבודת ההוראה. כמובן לאף אחד לא באמת איכפת מזה ואף אחד לא יאכוף את זה.

פורסם

Windows 7

לתלמידים וסטודנטים

385 ש' לגרסת Professional

495 ש' לגרסת Ultimate

מחיר לתלמידים וסטודנטים , אולי אפילו תופס לגבי תלמידי ישיבה

פורסם

אם כבר מדברים על חותם, ציטוט מתוך טופס ההזמנה:כלומר טכנית, לפי תנאי הרשיון, גם אם אתם מורים ואתם מתקינים לעצמכם Windows דרך חותם, אז אסור לכם להשתמש במחשב הזה אלא לצורכי עבודת ההוראה. כמובן לאף אחד לא באמת איכפת מזה ואף אחד לא יאכוף את זה.

זה שאף אחד לא יאכוף את זה - ברור, אך זו לא הנקודה. גם אף אחד לא באמת אוכף התקנות פירטיות. השאלה היא מהם תנאי הרשיון האמיתיים, כי לדבריו של ag43, מה שכתוב באתר חותם זה קשקוש.

פורסם

לגבי הסימוכין לדברי - רחוקת משפחה שלי היא זו שניסחה את ההסכם עם מיקרוסופט מטעם משרד החינוך ולא היה שם זכר לדרישות המגוחכות הנ"ל. שימוש אישי אסור - נו באמת!

פורסם

לדעתי מייקרוסופט היו חייבים להכניס את סעיף הכסת"ח הזה אחרת היתה להם בעיה עם המפיצים שמוכרים מוצר זהה במחיר מלא.

פורסם

לתלמידים וסטודנטים

495 ש' לגרסת Ultimate

זה אמיתי הדבר הזה?

יש פה תוכנות אחרות בזיל הזול!

פורסם

אין לי שמן של מוסך

לא ניסיתי את האתר

נתקלתי בו במהלך חיפושיי אחר הגביע הקדוש AKA "מערכת הפעלה במחיר שאני לא אבכה ממנו"

פורסם

כמו שנאמר כאן - כל גרסאות מערכת ההפעלה שנמכרו אי פעם דרך הסתדרות המורים הן גרסאות שדרוג בלבד.

ה-XP שהיה פעם הוא גרסה מלאה.

פורסם

הוא לא. מבחינה רשיונית הוא שדרוג בלבד, בפועל היה ניתן להתקין אותו "חלק" אבל זו היתה תקלה שהם התגברו עליה בשלבים מאוחרים יותר.

פורסם

חחחח השרשור הכי הזוי שראיתי.

מצד אחד אתה רוצה לקנות.

מצד שני כנראה לא אכפת לך שמיקרוסופט לא מוכנה שתקנה במחיר הזה ותשתמש למטרות אישיות.

אז מה הקטע?

תוריד וזהו. היום עם 100 מגה תוך כמה דקות ה-WINDOWS על המחשב צורבים מתקינים וסוגרים את הסיפור.

זה לא שמדובר באיזו חברת דלת תקציב שוואלה רחמים פיתחה מלא זמן וללא תמיכה היא תקרוס.

ביל גייטס גם ככה עשיר, אם תתמוך בו או לא זה לא כזה ישנה. פשוט תשיג בדרך שכולם משיגים ...

פורסם

מנטליות מגעילה של ישראלים. מה ההבדל בין לגנוב ללהוריד?

פורסם

אין שום הבדל בין להתקין את גרסה שלא מורשת למי שקונה אותה וללא קיום התנאים, (מה שהם לא יהיו) לבין להוריד גרסא מהאינטרנט.

בשני המקרים במצב נורמטיבי אף אחד לא יחטט לך בבית ויתבע אותך.

אבל בשני המקרים אם כן יחליטו לחפש דווקא אותך מכל סיבה שהיא, (מה שמאוד נדיר) יתפרו אותך באותה מידה.

כי בשני המקרים אתה מפר זכויות יוצרים על פי חוק.

זה דומה ללהקרין סרט שקנית לשימוש ביתי פרטי, באירוע גדול.

אבל לך על זה, אם לא איכפת לך לשלם על אשליה.

ל cymbore יש הבדל ענק בין גניבה לבין הורדה, שהיא קשורה בחוק זכויות יוצרים, וממש לא קשורה לחוק גניבה. עצם ההשואה היא דמגוגיה במקרה אחד, או בורות במקרה השני.

כשאני מוריד, אני לא גונב שום דבר פיזי מהיוצר. (הניתן להיגנב) הביטים הם לא דבר שניתן לגנוב.

מהחוק הישראלי:

אדם גונב דבר אם הוא –

(1) נוטל ונושא דבר הניתן להיגנב, בלי הסכמת הבעל, במרמה ובלי תביעת זכות בתום לב, כשהוא מתכוון בשעת הנטילה לשלול את הדבר מבעלו שלילת קבע;

(2) בהיותו מחזיק כדין דבר הניתן להיגנב, בפקדון או בבעלות חלקית, הוא שולח יד בו במרמה לשימושו שלו או של אחר שאינו בעל הדבר.

לגבי גזל:

גזל הוא כשהנתבע מעביר שלא-כדין לשימוש עצמו מיטלטלין שהזכות להחזיקם היא לתובע, על ידי שהנתבע לוקח אותם, מעכב אותם, משמיד אותם, מוסר אותם לאדם שלישי או שולל אותם מן התובע בדרך אחרת.

מעולם לא הואשם אדם בישראל ובעולם כשהפר זכויות יוצרים, בגניבה. אלא בהפרת זכויות יוצרים.

ואם מדברים מוסרית, אז גם כאן ההשוואה לא במקום.

בגניבה - לקחתי משהו מאדם, ועכשיו הדבר לא אצלו. (יש חוסר)

בהפרת זכויות יוצרים - יצרתי העתק למשהו, ולא פגעתי בעותק המקורי של הבעלים. (אין חוסר)

לקרוא לזה גניבה בהנחה שאם לא הייתי מפר את זכויות היוצרים אז הייתי קונה, ולכן בעצם גנבתי מזומן מהיוצר, זו קפיצה מחשבתית חסרת כל הגיון - כי מי בכלל יכול לקבוע שהייתי משלם על זה אם לא היתה לי האפשרות לשכפל.

פורסם

אז מה הקטע?

תוריד וזהו. היום עם 100 מגה תוך כמה דקות ה-WINDOWS על המחשב צורבים מתקינים וסוגרים את הסיפור.

זה לא שמדובר באיזו חברת דלת תקציב שוואלה רחמים פיתחה מלא זמן וללא תמיכה היא תקרוס.

ביל גייטס גם ככה עשיר, אם תתמוך בו או לא זה לא כזה ישנה. פשוט תשיג בדרך שכולם משיגים ...

מנטליות מגעילה של ישראלים. מה ההבדל בין לגנוב ללהוריד?

אם תקראו את כל השרשור, אף אחד לא דיבר פה על לגנוב ולהוריד.

מדובר על קניית רשיון באופן חוקי, השאלה כאן היא מאיפה לקנות, איזה סוג של רשיון, ולמה הוא תופס.

במקום ישר לקנטר על המנטליות המגעילה של הישראלים - שבהרבה מקרים המשפט הזה נכון, אבל לא בעניין של הרשיונות ממיקרוסופט - תקראו את כל הת'רד ואז אולי תנסו לתרום בצורה יותר מועילה לדיון.

ולצורך העניין (ואני לא אוהב לעשות את ההשוואות האלו) - ברוסיה תתקשה מאוד למצוא רישון חוקי בבית של מישהו, אותו דבר במדינות ערב ובעוד המון המון מקומות בעולם. בעוד שאצלנו לפחות פותחים על זה דיונים בפורומים, במדינות האלו יצחקו עליך ועוד יתנו לך באן על זה שבכלל הזכרת "רשיון חוקי"...

פורסם

Windows 7

לתלמידים וסטודנטים

495 ש' לגרסת Ultimate

[/r]

מדובר בגרסאות שדרוג. הדיל של "חותם" עדיף.

מערכות ההפעלה ווינדוס 7 באתר זה הם גרסאות שדרוג המיועדות למי שיש ברשותו מערכת הפעלה קודמת מגרסת XP ומעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים