עבור לתוכן

מכתב לסלקום, עקב שיחה שהתנהלה היום

Featured Replies

פורסם

או שאתה בן 12, או שאתה מאוד מאוד תמים ונאיבי, או שאתה סגור באיזה מקלט אטומי ללא קשר לעולם שבחוץ,

אבל מניסיון ( בתור איש מכירות - מודה באשמה רמאי וגנב) 90% ממה שאומרים לך זה לושקים זה שקרים

כל עוד אתה לא מבין כלום בנושא , אני יכול להגיד לך שהמקרר שאני מוכר לך יש לו מעבד HD ששומר על האינזימים והמולקות של האוכל טריות,

ואתה "וואו זה מקרר עם מעבד HD, לאף מקרר אחר אין כזה מעבד! והאוכל שלי יהיה טרי !"

אני אומנם לא מוכר מקררים , וגם האמת אני גם ההפך המוחלט ממוכר רגיל, שזה נדיר, אבל אני כן מנסה להתאים את המוצר

ללקוח, ואם אין לי את המוצר שהוא רוצה , אני אף אפנה אותו לחנות מתחרה .

אבל כמוני האנשים נדירים, רוב האנשים שאני עובד איתם ימכרו לך לוקשים ושקרים רק בשביל לעשות את החצי אחוז עמלה.

לרק לידע כללים, 90% ממה שאתה שומע בחדשות וקורא בYNET זה שקרים עם הרבה מאוד אינטרסים מאחוריהם.

אז בוקר טוב.

לא תמים ולא נאיבי (מה ההבדל :P ). אני יודע בדיוק מה קורה שם.

מה שטענתי הוא שאין כאן שום קייס מוצק שעל בסיסו תוכל לתבוע אותם. אדרבה, הם יכולים לתבוע אותך על הוצאת דיבה.

• תגובות 96
  • צפיות 16.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוקבק שקראתי:

לצערי אני מאשר כי החברות הגדולות מאחורי הצעדים הללו

איש יח"צ, משרד כלשהו (04.06.12):

שלוש החברות הגדולות שכרו שירותיהם של משרדי יח"צ ופרסום רבים (ביניהם משרד בו אני עובד)

הן הקימו חפ"ק משותף (!)- ובו הן מתאמות צעדים (משותפים) למלחמה במפעילות החדשות.

על הכוונת - בעיקר גולן טלקום.

אל תאמינו לתגובות שאתם רואים בדף הפייסבוק של גולן טלקום. למעלה מ-50 אחוזים מהתגובות שם הן יוזמה של משרדי הפרסום והיח"צ.

נשכרו לצורך כך טוקבקיסטים בתשלום, מעצבי מדיה ועוד.

כמו-כן, נרכשו סימים באופן חוקי - על מנת לשוות תוקף אמיתי לתלונות (כולל מספרי הזמנה וכו`)

החברות גם מפעילות עומס טלפוני מכוון על מוקדי השירות של החברות החדשות (מרכזיות רובוטיות יוצרות עומס מכוון על מוקד השירות)

אז נסו להיות בבקשה קצת יותר חכמים.

כי ככה זה.

כשהמניות צוללות, מוכנים לעשות הכל.

אתה כמובן לא מוכרח להאמין אם לא בא לך.

פורסם

אני מאמין לכל מילה.

פורסם

שיהיה ברור, אני יודע בדיוק מה הולך שם. במשחקי השליטה והכסף, הכל "כשר" ואין מעצורים.

פורסם

הבעיה זה לא הפורום הזה...

הבעיה זה ערד הבבונים הישראלים שמאמין לכל מה שהוא קורא בעיתונים כמו WALLA ו YNET .

ושאר האתרים שמאחורייהם יש את האינטרסנטים הכי גדולים!

וכמובן שיש את השתולים שכותבים בכל עמודי הפייסבוק והפורמים.

פורסם

רגע רגע... אני רחוק מלהיות חסיד של החברות הגדולות הוותיקות, אבל מה שאתם מייחסים להן כאן לא נעצר בתחום השיווק האגרסיבי, אלא לכנס לתחום הוצאת הדיבה (כעקרון כל משוב שלילי שקרי בפייסבוק או בטוקבק יכול להכנס תחת ההגדרה הזו), ואף לתחום הפלילי (חבלה מכוונת בפעילותו של עסק מתחרה באמצעות הצפת המרכזיה שלו). אם אתם צודקים בדבריכם, אני מתחיל לחשוב שהחברות הללו לא יבחלו בכלום על מנת לשמור על רווחיהן, לרבות הפעלת אלימות פיזית כלפי מי ש"מסכן" אותן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים