עבור לתוכן

חבילת Battlefield Premium, כל הפרטים כאן (End Game שוחרר למנוי Premium).

Featured Replies

פורסם

איזה טיזינג חשבתי אנשים משחקים כבר שראיתי שרתי עם אנשים נכנסתי לגלות שהם לא משחקים בכלל וניקוד עדיין 400 400.

תודה בכל מקרה.

• תגובות 463
  • צפיות 52k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, למעט בעיית אופטימיזציה ב Death Valley, שבאה אצלי ואצל עוד כמה לידי ביטוי בדרופים לא ברורים ב FPS, ה DLC הזה עושה את העבודה.

יאללה, נתראה שם.

פורסם

הצלחתי להרוג עם ארטילריה שניים... ;D

איזו בעיה? לי לא היו בעיות.

פורסם

יאללה עוד 45 דקות זה מסיים להוריד.... יאללה איך בא לי כברררר :jump: :jump: :jump:

פורסם

תאמת אני קצת מאוכזב, אני לא יודע אם זה בגלל הציפיות הכל כך גבוהות שהיו לי בקשר לDLC הזה או שזה באמת לא משהו.

דבר אחד שברור לי זה שהRUSH במפות האלה ממש לא BALANCED ובכל המפות יש יתרון מובהק וברור לUS, וגם במפות הCONQUEST יש יתרון מסוים לUS, אם זה בSPש'N בהר במקום בתעלה כמו ALBBORAZ או TERRAIN יותר נוח פשוט ב DESERT.

עד עכשיו מרגיש לי לא מוכן וממש לא מה שציפיתי לו.

פורסם

לדעתי, בכל הקשור לRush, סדרת Bad Company לדעתי הרבה יותר טובה. ההתרשמות שלי מRush במשחק הזה, זה שזה לא מאוזן בעליל...

פורסם

אני משחק RHUS רק במטרו.

פורסם

תאמת אני קצת מאוכזב, אני לא יודע אם זה בגלל הציפיות הכל כך גבוהות שהיו לי בקשר לDLC הזה או שזה באמת לא משהו.

דבר אחד שברור לי זה שהRUSH במפות האלה ממש לא BALANCED ובכל המפות יש יתרון מובהק וברור לUS, וגם במפות הCONQUEST יש יתרון מסוים לUS, אם זה בSPש'N בהר במקום בתעלה כמו ALBBORAZ או TERRAIN יותר נוח פשוט ב DESERT.

עד עכשיו מרגיש לי לא מוכן וממש לא מה שציפיתי לו.

קצת מאוכזב?? אני אחדד את נקודת המבט שלי... אני מאוד מאוכזב... פשוט DLC לא מאוזן כמו שכתבת...

נמצא במפה, יושב לרגע בום AC130 מוריד אותך.... ויש עוד דוגמאות... פשוט מאכזב...

חוזר לCQ ולשחיטות שם, לפחות שם אין כלים שמוציאים מאיזון את הצדדים...

פורסם

לדעתי, בכל הקשור לRush, סדרת Bad Company לדעתי הרבה יותר טובה. ההתרשמות שלי מRush במשחק הזה, זה שזה לא מאוזן בעליל...

אכן... וטוב שכך. BF צריך לתת את הדגש הכי גדול למשחקיות דגלים -מה שלא היה בBC2 .

פורסם

אני לא אומר מה הוא צריך, אבל גם אני אוהב יותר את הדגלים...

פורסם

מה הכוונה מה הוא צריך. זה לא עניין של מה אוהב.המשחק מבוסס בגדול על דגלים -'זה בסיס הסידרה'.

לא מובן מדוע הם לא משקיעים באותה הדרך במצב Rush ... אני מודע שרבים גם אוהבים. כנראה בBC3 זה ימשיך ומצב דגלים יהיה מוזנח .. :cleric:

פורסם

Rush דורש מפות גדולות, מה שלא היה ממש קיים עד כה ב bf3 ולמען האמת, Arica Harbor עדיין עושה רושם כמפה השניה בגודלה מאז bf2, אחרי Alborz והיא מפת ה rush המהנה ביותר מבחינתי.

פורסם

אני משחק RHUS רק במטרו.

מטרו הכי זוועתי - שונא את המפה הזאת בכל מצב משחק, חוץ מSQDM אולי

אכן... וטוב שכך. BF צריך לתת את הדגש הכי גדול למשחקיות דגלים -מה שלא היה בBC2 .

כן, אבל שלא כמו בCQ, בRUSH בBC היה אקשן רצוף נונסטופ, אפילו כשאתה עם מעצבנים שלא משתפים פעולה. גם ב64 שחקנים בcaspian border פתאום המשחק נהיה איטי כזה לפעמים... לא יודע איך להסביר. מעבר לזה, bf3 פצצה בכל מצב :)

פורסם

אני סוף סוף הבנתי איך משתמשים בארטילריה... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים