עבור לתוכן

התבוללות , מדינת היהודים .....

Featured Replies

פורסם

בכיתה יש קירבה אישית לכן יכול להתפתח בקלות אהבה.

רחמנא ליצלן! השם יירחם! שומו שמים! השם ייקום דמם! אדוניי יישמור! חלילה וחס!

שום שמיר ושמן זית! :jump:

שייתפתח איזה רומן טמא בין יהודי נאור, נעלה ואצילי לבין גויה...טפוי.

• תגובות 176
  • צפיות 21.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אלו גם בכלל לא הילדים שלהם, את הילדים של אחרים הם רוצים לנהל.

הרי בבתי ספר דתיים אין כיתות מעורבות בגילאים הללו.

מתאים איזו קריקטורה עם קיפודון דוס וחץ כשר.

פורסם

אני לא מרגיש נוח להיות בבתי הכלא כי הם מאוכלסים ברובם לא מהקהילה שלי.

:lol: :lol: :lol:

פורסם
17. אני לא יכול לעקוף בתור, כי ישר יצעקו עלי, יותר, היי דוס, בגלל הכיפה.

:facepalm: :facepalm:

פורסם

זה לא יכול להיות אמיתי!

פורסם

לגבי משנתו של הרמב"ם, לא הייתי מייחס למישהו שכתב שגוי שווה פחות מבהמה אפילו מעט השפעה על איך לחיות את החיים שלי כראוי.

אתה בטוח שהרמב"ם כתב דברים כאלו?...

פורסם

^

מה יעזור מה שתגיב לו.. אתה לא רואה שהוא סולד מכל דבר דתי

(בעיקר יהודי). עם קיצוניים אין מה לדבר. זה לא מעניין אותם.

יש בחז"ל שכוונתם לגוי עובד זרה שהיו רוצחים . אין קשר לגוים רגילים וכל שכן מוסריים.

:hi:

פורסם

למה שאני לא אסבול ממשהו שמוקיע אותי מעצם הקיום שלי מבלי שעשיתי משהו רע?

זה כמו שתתפלא שכושי שונא נאו-נאצים.

פורסם

זה נראה ההפך. מי כאן מזלזל מוקיע ומכליל ,הדתים כאן או האתאיסטים (הקיצוניים ) פה?

חז"ל ,לא שמענו שרצחו זילזלו הוקיעו -ההפף -'חכמה בגוים תאמין' .בנתיים במהלך ההיסטוריה גוים מכל מיני תרבויות רצחו אותנו רק באשר הנו יהודים.

פורסם

למה שאני לא אסבול ממשהו שמוקיע אותי מעצם הקיום שלי מבלי שעשיתי משהו רע?

צודק, אבל עדיין לא נראה לי שהרמב"ם אמר דברי תועבה כאלו.

יש בחז"ל שכוונתם לגוי עובד זרה שהיו רוצחים . אין קשר לגוים רגילים וכל שכן מוסריים.

:hi:

אל תיתמם...לפי ההלכה מותר לחלל שבת ע"מ להציל חיי יהודי, אבל לא ע"מ להציל חיי גוי. ולא מדובר

על גויים עובדי אלילים שמקריבים קורבנות-אדם מתקופת התנאים... ההלכה תקפה גם בימינו וגם לגויים

שהם אוהבינו. עובדה שהרב עובדיה יצא עם פסק-הלכה מפולפל כדי לאפשר חילול שבת כדי שאפשר

יהיה להציל חיי גוי בכך שיטפלו בו שניים...בכך גדולתו של הרב, שמנסה, לשיטתו, למצוא שיטות להציל

חיי גויים ע"י יהודים, אך כאן גם נחשפת האמת: עפ"י ההלכה חיי גוי אינם שוים לחיי יהודי.

פורסם

זה לא מדויק. מדין של הצלת יהודי בשבת לא למדים על אינו יהודי אך מדין אחר נלמדיםץ רגע אתה דתי? אתה רוצה לראות הכל מפורט? ולא קטעים מסולפים מוינט.

פורסם

אני לא דתי רוני....אני חילוני, אבל לא אתאיסט. ואין לי שום דבר נגד דתיים. יש דתיים קיצוניים שעושים

הרבה רעש, ולכן מוציאים שם רע לשאר היהודים הדתיים שאני מקווה שהם הרוב.

אגב, המקורות שלי הם לא רק ויינט....זכור לי היטב חייל מישיבת-הסדר ששירת איתי ביחידה,

שממש גיחך כששאלתי אותו אם היה נכנס לים בשבת כדי להציל גוי מטביעה.

וזה ממקור ראשון, לא מאתרי-חדשות צהובים.

פורסם

הם מיעוט של קבוצות.

אדם שלא מכיר מהשטח קשה יותר להסביר לו אך אמנון לוי לא דתי -תראה את תוכניתו 'חרדים ' .

http://docu.nana10.co.il/Article/?ArticleID=893856

זאת אחת הבעיות .אתה מבסס את הידע על איזה דתי ומי אמר שמדייק?. אני למשל לא מבסס את הידע באבולוציה מאיזה אחד אתאיסט .. יש רבים שאינם מדייקים -הדבר הנפוץ, יחס מציאות אל כישירות לאבולוציה (כנס לFXP ולא רק שם ותראה בעיניים ) .

כמו שיש דתיים טיפשים כך יש אתאיסטים וכן האלה.ה.ה.

פורסם

זה לא מדויק. מדין של הצלת יהודי בשבת לא למדים על אינו יהודי אך מדין אחר נלמדיםץ רגע אתה דתי? אתה רוצה לראות הכל מפורט? ולא קטעים מסולפים מוינט.

לא רוני. אנו מעוניינים לדעת מה דעתך האישית על פסק ההלכה. בלי עקיפות, בלי פילפולים, אלא רק את דעתך האישית.

פלוני מונח מתבוסס בדמו בצהרי יום שבת באמצע הרחוב, האם אתה ניגש אליו ועוזר לו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים