פורסם 2012 במאי 2213 שנים שיחקתי ב:toy soldiersDefense Grid: The AwakeningOrcs Must Diecursed treasure prison planetAnomaly: Warzone EarthUnstoppable Gorgלא אוהב לשחק ברשת ומעדיף משחקי סולויש עוד המלצות?תודה!
פורסם 2012 במאי 2213 שנים Anomaly: Warzone EarthDungeon DefendersSanctumLeague of LegendsDefense Grid: The Awakening + You MonsterHeroes of NewerthBloodline ChampionsUnstoppable Gorg
פורסם 2012 במאי 2213 שנים מחבר לא אוהב משחקי רשת ומעדיף משחקי סולו, לכן שלושת אלה נופליםLeague of LegendsHeroes of NewerthBloodline Championsאת השאר אני אבדוק, תודה רבה!
פורסם 2012 במאי 2313 שנים Anomaly: Warzone Earthסתם הערה: זה משחק Tower offense, דהיינו אתה משחק את התוקפים, לא את המגן.
פורסם 2012 במאי 2313 שנים לא יודע אם זה הסגנון שלך אבל יש גם את orcs must die.קצת שונה מ tower defence קלאסי אבל עדיין משחק ממש חזק לדעתי.http://youtu.be/5RUQTh0DHAY
פורסם 2012 במאי 2313 שנים מצטער שאני קצת מתנפל אבל עד שיש ת'רד על הנושא חבל לא לנצל: מישהו מכיר משחק טוב לאנדרואיד?
פורסם 2012 במאי 2313 שנים מחבר לא יודע אם זה הסגנון שלך אבל יש גם את orcs must die.קצת שונה מ tower defence קלאסי אבל עדיין משחק ממש חזק לדעתי.http://youtu.be/5RUQTh0DHAYכן, הזכרתי אותו בהודעת הפתיחה, סיימתי את המשחק ונרא נהניתי ממנו (ממה שהבנתי יצא לו חבילת הרבחה, בה לא שיחקתי)Plants vs Zombies (למרות שזה לא ממש tower).כמובן ששיחקתי, משחק נהדר אך קצת פשוט לטעמי.
פורסם 2012 במאי 2313 שנים Gratuitous Tank Battles החדש הוא מעין משחק TOWER DEFENSE, שווה לנסות אותו (הוא נראה די טוב אבל עדיין לא יצאו ביקורות עליו).אם אהבת את Defense Grid: The Awakening אז ראיתי שיש לו DLC טוב למדי שנקרא YOU MONSTER שמומלץ לנסות.
פורסם 2012 במאי 2413 שנים מצטער שאני קצת מתנפל אבל עד שיש ת'רד על הנושא חבל לא לנצל: מישהו מכיר משחק טוב לאנדרואיד?Paladog.לא tower Defense קלאסי אלא משהו שמרגיש יותר כמו Swords & Soldiers אם אתה מכיר - מערבב הגנה ותקיפה, אבל יש שם גם שלבים שמצריכים להגן על איזו עגלה. הופתעתי לטובה מכמה שהמשחק מוצלח יחסית למשחק סלולרי.לפותח הדיון אני מצטרף להמצלה על Defense Grid, ולToy Soldiers גם יצא המשך שנקרא Cold War (על הXbox).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.