עבור לתוכן

משטח לעכבר ב-359 ש"ח?! אני מדמיין?

Featured Replies

פורסם

לפני 5 שנים אם הייתי אומר שראיתי שמשטח לעכבר ב-359 ש"ח, לא היו מאמינים לי. אבל היום זה אמיתי:

http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=9622

359 ש"ח... הם מטורפים לגמרי! שלי שאותו מותג אבל דגם KABUTO קניתי ב-80 ש"ח בBUG גם שלא זול ודומה אפשר להשיג בEBAY או באתרים כמו DX בכלל ב~$8-$10!

• תגובות 36
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה טוען שזה מוגזם (ובצדק) אבל כנראה יש מי שמוכן לשלם.

פורסם

BUG .. not even once

פורסם
  • מחבר

BUG .. not even once

What do you mean? You never shop there?

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שBUG יקרים יותר בגלל אחריות של מוצר לעומת KSP? לדוגמה, בעבר רציתי לקנות משטח למחשב נייד N315 ובדקתי בKSP ו בIVORY. התברר שבKSP יותר זול ב-15 ש"ח אבל לא נותנים אחריות אבל בIVORY נותנים אחריות של שנתיים.

פורסם
:o OMFG
פורסם

ואני חושב לָמַה.

אם כבר תמחרתם את זה ב359 למה שלא תעגלו ל500?

אז מה אם אני ציני כרגע???!

מעניין אם באג גם עוקבים אחרי הפורום הזה.

וגם אם כן, על הפוסט הזה הם לא יגיבו.

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם סיבה לתמחור כזה היא קמצנות, מיסים, טרטור, עובדים וכו' אבל קמעונאים/רשתות מקומיים צריכים להבין את המציאות של היום - דרך חופשית ליבוא אישי, אפשרות שלנו לבחור כצרכנים. לא נהיה יותר פראיירים מנוצלים שלכם ולכן תמצאו דרך לשמור אותנו כלקוחות, אחרת תפסידו אתם בסוף.

פורסם

תמיד יהיו פרייארים ותמיד יהיו צרכנים לא נבונים שיקחו את הדבר הראשון שמוכרים להם בלי קשר למחיר, אז אתה יכול לשפוט אותם, אבל לא יכול להאשים אותם שהם מנסים להרוויח כמה שיותר כסף.

פורסם

העיקר שכתוב "משתתף במבצע מוצר שני ב 50%" :lol:

פורסם

אפילו באתר של רייזר (די גנבים שם) הפד עולה 44 יורו.

באג אוהבים להעלות מחירים ואז להציע מבצעים כמו מוצר שני בחצי מחיר.

אם תקנה שני עכברי sensei בבאג יצא שכל אחד עלה 300 ש''ח לעומת KSP\IVORY שכל אחד עולה 266.

אין שום סיבה לקנות את הפד הזה בבאג מכיוון שעל פדים אין אחריות חוץ משלמות הפד במסירה

פורסם
  • מחבר

העיקר שכתוב "משתתף במבצע מוצר שני ב 50%" :lol:

זה הכי טוב - "קנה אוטו וקבל שני ב-1 שקל!"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים