עבור לתוכן

אפליקצייה חדשה שמתיימרת להקל על החיים במגע עם שירותי לקוחות

Featured Replies

פורסם

אחד קורא לזה CN7, השניה עונה לו "RC7".. מה נסגר?

אלא אם אתם בכלל מדברים על משהו אחר לגמרי ואני סתם יוצא חומוס, השם הוא CM7.

CyanogenMod.

CN7 = CM7, איכשהו מסתדר לי... לא יודע מה זה RC7, יש רק RC2 (הגרסה הנוכחית, Release candidate).

אם אתה רוצה להקליט, יש את הטרד הזה, הוא מיועד ל-DESIRE, אבל יש שם המון התעניינות מאנשים עם מכשירים אחרים (אל תצרוב את הקרנלים שיש בדף הראשי).

בכל מקרה תצטרך תוכנה שיודעת לנצל את זה (הרוב לא יודעות), אני משתמש בזה.

• תגובות 40
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש מוזר שאין דבר כזה הקלטה פנים תוכנתית ב"סמאטפונים" של היום! ב- NOKIA 6288 יש אופציה כזאת באיכות מעולה, והייתה לו מערכת מובנת....

פורסם

זה לא "מוזר", פשוט יש חוקים שאוסרים על זה בחלק מהמדינות, ולכן אפל וגוגל לא רוצים להתעסק עם זה.

פורסם

אמנם לא כך החל הת'רד אבל בכל זאת - נחמד לגלות שבמכשיר שלי יש אופציית הקלטה מובנית מצויינת (עם ZTE BLADE, תודות לרום שהתקין לי immortal ככל הנראה... אנדרואיד 2.2).

פורסם

אנשים בלי סמרטפון צריכים להתעורר לעולם. הגיע הזמן.

אם אתה חושב שלשלם מחיר יקר על מכשיר שלא מחזיק יום בלי הטענה זה בסדר, אז יש לך בעיות רציניות.

ולא נדבר על זה שהוא כל כך שביר.

פורסם

ModChiP,

אתה לא יודע כל מה אתה מדבר, וכדי להסביר לך גם לא הייתי יודע מאיפה להתחיל...

אז במקום להיות טרול, תקרא קצת למה מסוגל סמארטפון וכמה זמן דיבור/המתנה יש לו יחסית לטלפון שלך ותחזור לכאן.

פורסם

נגיד, ויש לך פתרון לזה שהוא כזה שביר ויקר?

אני מסתדר יופי עם הסטופדפון שלי.

פורסם

אני מוכן להתערב איתך של-desire s שלי יש זמן סוללה טוב יותר מאשר לטלפון שלך.

לגבי שביר - כנראה שלא ראית איך הוא התרסק לי יום אחד כשהייתי במילואים, מגובה של כמעט 2 מטר ישר על ריצפת בטון. בלי שום מגן שמורכב עליו.

העדות היחידה להתרסקות הזאת, מעבר לשנתיים שירדו לי מהחיים באותו רגע, זה שיפשוף קטן וכמעט בלתי נראה (אם אני לא אראה לך אותו במיוחד אתה כנראה לא תשים לב בכלל) בצבע השחור שלו באחת הפינות.

ויקר זה עניין יחסי.

פורסם

סמארטפון זה שם כולל לכמעט כל טלפון שנמכר, כמעט כל דגם חדש הוא "סמארטפון". אז תהיה ספציפי לדגם מסויים.

טענה ראשונה שלך זה המחיר:

זה לא נכון בעליל, המחירים של "סמארטפונים" הם דומים, תראה בזאפ אם אתה לא מאמין לי - כמובן שהטלפונים הכי יקרים הם סמארטפונים אבל זה מתקשר להערה הקודמת - הם חדשים יותר ומפוצצים ביכולות.

כעת לטענה השניה, שבירות:

יש כאלה שבירים יותר ויש כאלה פחות. אני מניח שאתה מתכוון לכך שרוב השטח שלו זה מסך... תחשוב ששני הטלפונים נופלים על המסך, שניהם ישברו באותה צורה בדיוק.

אני מוכן להעיד שהיו מספר נפילות ל-Desire שלי, אין סימן אחד (משתמש בכיסוי פשוט מאוורר). לעומת זאת היה לי K800 של סוני, נפל פעם אחת וכבר לא היה שמיש אחרי זה, שלא נדבר על N95 שידוע היה כשביר באזור המסך. הפשטות של הטלפון לא מעידה על שרידות, אולי פשוט לא אכפת לך ממנו.

אבל אל תשכח, הטלפון שלי זה GPS, גישה לאינטרנט, משחקים, מחשבון גרפי, כלים ושטויות מפה ועד להודעה חדשה (אל תגיד "אני לא צריך את זה" גם ביל גייטס אמר שלא צריך יותר מ-640KB).

ללכת להידבק לתחלואות שקיימות בכל סוגי הטלפונים (גם ה-דאמב-פונים) זה קטנוני.

פורסם

תעשה מה שבא לך, אני מסתדר יופי עם הסטופדפון שלי, אם אתם נהנים להשתמש במכשירי בלטה שיבושם לכם.

פורסם

לי יש גלקסי 2 עם רום סטוק של אורנג', אני מקליט עם אפליקציה צד ג' שנקראת total recall, מקליט מצויין בלי בעיות ולא מצריך רוט.

כששדרגתי לICS (לא סטוק) זה כבר לא הצליח לעבוד, אבל יש פאטצ' לקרנל שאחרי שהתקנתי אותו התוכנה חזרה לעבוד (כמובן שזה מצריך רוט)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים