פורסם 2012 במאי 2413 שנים מחבר מוכר יכול להגיד שזה אשמתי שלא קניתי ממנו מספר מעקב במקרה שהחבילה לא מגיעה?
פורסם 2012 במאי 2413 שנים לא מבקשים כלום!לא קיבלת את החבילה? אתה פותח Dispute ומזכים אותך.למוכר אין מילה בכלל, PayPal / eBay מטפלים בזה. וזה לא חוקי שהמוכר מבקש תוספת על מס' מעקב.
פורסם 2012 במאי 2613 שנים מחבר עידכון:אמרתי לו שמי שרצה ממני את המוצר שהזמנתי(ולא קיבלתי), לא מוכן עכשיו לקנות אותו ממני ונתקעתי אם המוצר שהוא הביא לי- שלא שווה כלום, בנוסף לכך הוא פישל שהוא שלח לי את המוצר מאוחר.(שזה מה שקרה באמת)הוא הסכים לשלוח לי את המוצר שהזמנתי מההתחלה חינם אין כסף.אבל הוא לא רוצה לתת לי מספר מעקב.סוף טוב הכול טוברק אני דואג שאם המוצר לא יגיע אלי הוא יריח שמשהו חשוד.
פורסם 2012 ביוני 513 שנים מחבר המוכר אמר שהוא ישלח את המוצר, מחר נגמר לי הזמן שאני יכול להגיש תלונה, הוא לא דיבר איתי ולא אמר לי אם המוצר נשלח, אני חושש שהוא מחכה שיגמר הזמן שאני יכול להגיש תלונה.מה עושים?
פורסם 2012 ביוני 513 שנים ^^ לא מומלץ, המוכר יספק לאיביי את מספר המעקב, איביי יראו שהחבילה כן התקבלה והוא יפסיד את הקייס.במקרה זה אם פותחים אז לפתוח על Item not as described.וזאת דעתי לפי ניסיוני.
פורסם 2012 ביוני 513 שנים צודק, חשבתי לרגע שהוא לא קיבל מוצר בכלל.יש 2 אופציות:- לפתוח Item not as described, ופייפל יפסקו לטובתך ויבקשו שתשלח את הפריט חזרה. אם אתה עושה זאת, אז -רק- עם מספק מעקב.- לפתוח Item not received, ואם המוכר לא יכול לספק מספר מעקב, יפסקו לטובתך כנראה. זו שאלה של מצפון.
פורסם 2012 ביוני 513 שנים ^^ לא מומלץ, המוכר יספק לאיביי את מספר המעקב, איביי יראו שהחבילה כן התקבלה והוא יפסיד את הקייס.במקרה זה אם פותחים אז לפתוח על Item not as described.וזאת דעתי לפי ניסיוני.תלוי. קרה לי משהו בסגנון והמוכר טען שהוא שלח לי מחדש עם מספר מעקב, רק שהתברר שהמספר שצירף הוא של ההזמנה המקורית (שלא הגיעה). קבלתי זיכוי תוך 5 דקות.
פורסם 2012 ביוני 513 שנים מחבר רשמתי שסיכמתי עם המוכר שהוא שולח לי אותו שוב והוא לא שלח(Item not received)אוקי מקרה אחר.מוכר שלח לי מוצר, המוצר הגיע שבור וכל האירזה של הניייר בועות הייתה מפוצצת ולא שווה בכלל.שלחתי לו הודעה, הוא שלח לי את המוצר שוב, אבל שוב פעם הוא נשבר כי הנייר בועות לא הגן עליומחר נגמר לי הזמן לפתוח תלונה,לפתוח תלונה?נראה לי אני אפתח תלונה ואספק גם כמה תמונות.
פורסם 2012 ביוני 513 שנים אם כבר מדברים על זה, שלחתי לקונה לוח אם חדש, כמובן עם מספר מעקב.הוא טוען שלא קיבל אותו, ופתח נגדי קייס.eBay פסקו לטובתי, ונפנו אותו.הוא נתן לי וואחד פידבק שלילי. איך קורה דבר כזה?פניתי לeBay והם די מתעלמים מהעניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.