עבור לתוכן

בעיה עם מוכר ב EBAY

Featured Replies

פורסם

לפני כמה זמן הזמנתי את המוצר הזה.

והוספתי 3 דולר למספר מעקב.

קיבלתי את המוצר הזה.

שלחתי למוכר הודעה ביום שישי לגבי זה שקיבלתי את המוצר הלא נכון והוא עוד לא ענה לי.

וגם שלחתי לו קצת תמונות כדי שלא יחשוב שאני עובד עליו.

בינתיים מצאתי מישהו שמוכן לקנות אותו ממני.

יש מה לעשות עוד כנגד המוכר?

אני חייב את המוצר שהזמנתי.

אשמח לעזרה ויעוץ.

• תגובות 38
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחכים עוד יום-יומיים ואם המוכר לא עונה, פותחים dispute דרך eBay, ואז המוכר כבר ידאג לחזור אליך ולתקן את הטעות.

פורסם
  • מחבר

מה סביר שיקרה?

הוא יגיד לי להחזיר אותו?

פורסם

כל אדם הוא שונה. אין לדעת מה בדיוק יקרה, אבל סביר להניח שהוא יבקש ממך להחזיר אם אתה רוצה את השני. הרי הוא לא ישלח לך עוד מוצר ויספוג את עלות הנוכחי. מה שכן, משום שמדובר בטעות שלו, הגיוני שיזכה אותך על עלות המשלוח שלך חזרה ואולי יציע גם איזשהו פיצוי על בזבוז זמנך.

אם אתה רוצה לשמור את זה כדי למכור אותו ולשלם פעם נוספת כדי לקבל את השני (בניכוי הפרש המחירים ביניהם), דבר איתו. סביר להניח שתוכלו להגיע להסדר כזה.

כל עוד אתה עושה את כל התכתובת דרך eBay - הכל מתועד, ובמקרה של בעיות קשות מול המוכר תהיה מוגן.

פורסם
  • מחבר

סבבה

מה לגבי תשלום על מספר מעקב בשיטה שאתה שולח לו כמה כסף שהוא רוצה על המספר מעקב לחשבון פאי פאל שלו, ובדף הקניה של הפריט אתה מציין את המספר העסקה(שבה שילמת לו על המספר מעקב)

פעולה זו תקפה?

אני מבוטח?

אני לא רוצה את זה שהזמתי( מי שהזמנתי את זה בשבילו ויתר כי הוא מפחד שירמו אותו)

בכמה הוא יפצה אותי? 6 דולר?

פורסם

דבר איתו, לא איתי. :)

פורסם

סבבה

מה לגבי תשלום על מספר מעקב בשיטה שאתה שולח לו כמה כסף שהוא רוצה על המספר מעקב לחשבון פאי פאל שלו, ובדף הקניה של הפריט אתה מציין את המספר העסקה(שבה שילמת לו על המספר מעקב)

פעולה זו תקפה?

אני מבוטח?

לפי חוקי אייבי, האחריות על מעקב משלוח היא על המוכר. אל תתן יד למוכרים שרוצים תוספת עבור מעקב.

אתה בכל מקרה מכוסה, אך אם אין מעקב המוכר לא מכוסה וזה בעיה שלו (במקרה של בעיה, אתה תזוכה).

כרגע מה שתעשה זה חכה לתשובה ממנו (יומיים שלושה), מה שצריך לקרות זה שאתה תשלח לו את המוצר השגוי בדואר (הוא אמור לומר לך איך), על חשבונו, והוא ישלח לך את המוצר הנכון על חשבונו (כולל מעקב ששילמת כבר, אתה לא משלם פעמיים).

שים לב שמרגע הקניה יש לך 45 יום הזדמנות לפתוח דיספיוט, ו- 60 יום לתת פידבק. אם הכל מתנהל כמו שצריך, מגיע לו פידבק חיובי על תיקון הטעות.

פורסם
  • מחבר

מי שהזמין ממני את המוצר הוא צלם מתחיל, אני אמרתי לו שינסה למצוא מישהו שמשתמש במוצר שהגיע, הוא מצא, כנראה שהמוצר ימכר.

אני רוצה שיחזיר לי את ההפרש בין המוצרים.

אני רוצה להימנע להחזרת המוצר כי זה כאב ראש, בכל מקרה כמה זה אמור לעלות לי המשלוח חזרה?

פורסם

ההפרש בין המוצרים עשרה שקלים בערך

תחסוך לכולנו את הכאב ראש

פורסם
  • מחבר

הוא לא עונה לי.

התחלתי בפתיחת התלונה.

חייב לרשום כמה כסף אתה רוצה לקבל בחזרה?

פתחתי את התלונה דרך PAYPAL זה משנה אם פותחים דרך PAYPAL או דרך EBAY?

לפי חוקי אייבי, האחריות על מעקב משלוח היא על המוכר. אל תתן יד למוכרים שרוצים תוספת עבור מעקב.

זה כתוב איפשהו?

כי בטח עולה למוכר להוסיף מספר מעקב, למה שהוא יתן לי בחינם?

פורסם
  • מחבר

המוכר מבקש ממני עזרה, הוא מבקש ממני שאני אנסה למכור את מה שקיבלתי והוא יחזיר לי את ההפרשים בין המוצרים,

אחרי שאני אמכור את המוצר שקיבלתי אני אקנה את מה שרציתי לקבל מההתחלה.

פתרון קצת עקום אבל ננסה.

פורסם

סבבה

פעולה זו תקפה?

אני מבוטח?

לא מבוטח ונוגד את ה TOS של איביי.

בכלל, אל תעשה את זה יותר להבא, כי מס' מעקב מגן על המוכר (בתור Proof of shipment). סתם בזבוז כסף מצדך.

הפתרון שהמוכר הביא לך גם נוגד את ה TOS, ככה שאם הוא לא יחזיר לך את ההפרש מסיבה כלשהי (יעלם לדוגמא) אתה לא תכוסה.

פורסם
  • מחבר

המספר מעקב זה בשביל השקט הנפשי שלי, לבקש מהמוכרים מספר מעקב אבל לא להסכים לשלם על זה שקל?

פורסם

איזה שקט נפשי בדיוק?

פורסם
  • מחבר

שקט נפשי שאם החבילה תעלם אני לא אצטרך להתחנן לדואר שימצאו לי אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים