פורסם 2012 במאי 2213 שנים מחבר [] לפני בסדר עכשיו עובד...אני לא הייתי מגיע לזה בחיים כמו כן עדיין לא הבנתי למה זה קרה רק אחרי שאני הכנסתי עוד קבוצה.תודה.
פורסם 2012 במאי 2213 שנים בגלל זה עושים מה שאמרתי - בדיקות, בדיקות ועוד בדיקות. קודם כל בודקים קבוצה אחת (ומכניסים לה כל מיני מספרים, לא רק 1 ו-2 אלא גם מספרים שלא ייכנסו לתא הראשון), ואז עושים אותו דבר עם שתי קבוצות, ואפילו עם שלוש.מה שקרה פה הוא שבעצם הייתה לך דריכת זכרון - אם s הצביע ל-A, ו-i=1 אז כשניגשת ל-[s[i* בעצם ניגשת בטעות לתא הראשון ב-B במקום לתא השני ב-A (למה? כי ככה בנוי הזכרון של התכנית).
פורסם 2012 במאי 2313 שנים מחבר שאני ממסה לקמפל את התכנית ב gcc באבונטו יש לי אזהרה בחלק הזהchar *s=strtok(g," "); האזהרה היא: expected declaration specifiers or '...' before '*' token למה זה?
פורסם 2012 במאי 2313 שנים מחבר זה הקובץ main:gcc נותן לי גם שגיאה ש s ללא שימוש...#incluse "set.H"void func(char *s){ if(strcmp(s,"read_set")==0) { read_set(); return; } if(strcmp(s,"print_set")==0) { print_set(); return; } if(strcmp(s,"union_set")==0) { union_set(); return; } if(strcmp(s,"intersect_set")==0) { intersect_set(); return; } if(strcmp(s,"sub_set")==0) { sub_set(); return; } if(strcmp(s,"halt")==0) { halt(); } printf("No such command\n"); return ;} int main(){ int i=1; while(i==1){ char g[100]; printf("Enter command\n"); fgets(g,100,stdin); g[strlen(g) - 1] = '\0'; char *s=strtok(g," "); func(s); } return 0;}
פורסם 2012 במאי 2313 שנים מחבר קובץ set.h#include <stdio.h>#include <string.h>#include <stdlib.h> #ifndef SET_H_#define SET_H_#define SIZE 16typedef unsigned char set[SIZE];set A,B,C,D,E,F;void read_set();void print_set();void union_set();void intersect_set();void sub_set();void halt();set* checkname();int checkbit1();set* Initialize();struct{ char *name; set *s;}sets[]={ {"a",&A}, {"b",&B}, {"c",&C}, {"d",&D}, {"e",&E}, {"f",&F}, {"A",&A}, {"B",&B}, {"C",&C}, {"D",&D}, {"E",&E}, {"F",&F}, {"#",NULL}};#endif
פורסם 2012 במאי 2313 שנים מחבר יש לי שגיאות כאלה:implicit declaration of function 'func'multiple definition of 'sets'multiple definition of 'func'undefined references of 'func'לא יודע איך לפתור אותם...פעם ראשונה שאני מפצל תכנית ל 3 חלקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.