פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים התדרים של חברות הסלולר בישראל בכל דור טכנולוגי: 1. גולן משתמשת גם ברשת של סלקום, ולכן תומכת גם בכל התדרים שסלקום תומכת. 2. הוט משתמשת גם ברשת של פלאפון, ולכן תומכת גם בכל התדרים שפלאפון תומכת. 3. רשת iDen של מירס נתמכת רק במכשירים מיוחדים שנמכרו רק ע"י מירס. מכשירים שנקנו במקום אחר בישראל לא נתמכים רשת זו. התמונה נגזרה מאתר The Com. מדובר בכתבה מעניינת על מה שקורה בישראל לגבי דור 4 - LTE.
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים התדרים של חברות הסלולר בישראל בכל דור טכנולוגי:1. גולן משתמשת גם ברשת של סלקום, ולכן תומכת גם בכל התדרים שסלקום תומכת.התמונה נגזרה מאתר The Com. מדובר בכתבה מעניינת על מה שקורה בישראל לגבי דור 4 - LTE.הממ... אני יכול להעיד שגולן עובדים כרגע [לפחות] גם על דור שני. עובדה- הסלולרי שלי מופעל [בכוונה] על GSM, ושל אמא שלי בכלל לא תומך בדור שלישי... אז הטבלה אולי מעודכנת לגבי מה אמור להיות בהכרח, אבל לא לגבי המצב הקיים המדויק...
פורסם 2012 בספטמבר 813 שנים אם אני רוצה לעבור חבילה בגולן, מישהו יודע אם יש אפשרות שהיא תיכנס לתוקף לפני מחזור החיוב הבא (עוד כשבועייים וחצי רק)?
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים שאלה לגבי העברת מספרים (אולי ענו על זה כבר- אבל לא מצאתי את השובה)יש לי עכשו מספר של פלאפון (ימח שמם), במכשיר עתיק ללא כרטיס סים. בקרוב אני רוכש סמארטפון דנדש ורוצה לעבור להוט מובייל. אני יכול לשמור את המספר שלי או שאני חייב לקחת מספר חדש?
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים אתה יכול לנייד הוט ולשמור את המספר.בחברה החדשה כבר תקבל SIM למכשיר החדש.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים http://technation.themarker.com/communication/1.1859219Youphone מסתערת על המשתמשים הקלים - משיקה חבילה ב-49 שקל לחודשהחבילה כוללת 200 דקות שיחה, 200 הודעות SMS ו-500 מגה גלישה
פורסם 2012 בנובמבר 913 שנים http://www.iphones.co.il/forum/thread231831.htmlהת'ראד הנ"ל מיוני, כעת נראה שזה התחיל לפעול אצל שאר מנויי האייפון שיש לנו בגולן.
פורסם 2012 בנובמבר 1913 שנים בהגדרות המנוי באתר של גולן ניתן כעת להגדיר שהודעות קוליות יישלחו במקביל גם לכתובת מייל שאתם מספקים, כמו-כן גם לבצע Register למכשיר הנוכחי שלכם (ע"ס IMEI) בכדי שניתן יהיה לנעול את המכשיר במקרה של גניבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.