פורסם 2012 במאי 2113 שנים בשביל שזה יתקדם, דבר ראשון צריך להחליט על גודל/גדלים מסוימים, אחרי זה צריך להחליט על היצרן ובסוף לדבר עם מי שצריך בשביל לבצע את העסקה.חבל שהרבה לא מבינים זאת, וכבר מתחילים להתקשר לאייבורי/קייאספי בלי לדעת בכלל מה הם רוצים לשאול.
פורסם 2012 במאי 2113 שנים האדם שאמור ליצור קשר עם היבואנים הוא לא אתה.על מנת לא לחבל בקנייה הקבוצתית, נכון לעכשיו אף אחד לא יוצר קשר עם אף אחד עד שלא סוגרים כמות הכוננים.אז איך באמת צריך להתקדם ? מה התהליך? אני אף פעם לא הייתי חלק מרכישה קבוצתיתהסקר שמקושר מהפוסט הראשי זה לא מספיק? צריך לקבוע תאריך לסגירת הסקר הזה?
פורסם 2012 במאי 2113 שנים תנו לאנשים שמבינים לנהל את זה ולא לנסות ליצור קשר עם אף אחד.ברור שאיבורי לא תציע את עצמה ושאין לה מה להציע !!! כי הם רוצים ליראות כמה בכלל ילכו על הקנייה הזאתי ועם הם יכנסו מאוחר מידי אז בעיות שלהם ולמה לפנות לחניות עם אפשר ללכת ליבואן?קיצור סתם אנשים שלא מבינים אל תיכנסו ותדברו עם חניות כי אתם יכולים לדפוק הכול.אחד המנהלים שיכול לעזור לנו ולתת פוסט בדף הבית זה יעזור מאוד.
פורסם 2012 במאי 2113 שנים בינתיים כל מי שרציני לגבי הקנייה - תצביעו בבקשה בסקר. ככל שמספר הקונים גדול יותר - יש סיכוי לקבל מחיר טוב יותר.
פורסם 2012 במאי 2113 שנים בינתיים כל מי שרציני לגבי הקנייה - תצביעו בבקשה בסקר. ככל שמספר הקונים גדול יותר - יש סיכוי לקבל מחיר טוב יותר. עשיתם סלט עם הסקרים. יש כבר שלושה! אני מציע שתערוך את ההודעה הראשונה ותמחק ממנה מה שמיותר.
פורסם 2012 במאי 2213 שנים מחבר ^^ טופלאני חושב שכבר יש טעם להסגר על דיסקים של 2TB, שזה רוב הביקוש פה.כרגע אין תגובות של ספקים/חנויות, לכן לא ידוע לי הדגם המדוייק של הדיסק שיוצא למכירה, ברגע שיהיה מידע, הפוסט הראשון יעודכן..
פורסם 2012 במאי 2213 שנים ברור לי שזה דעת הרוב וגם לא עדיפות ראשונה אבל אם תשיג הנחה גם על חיצוני (2 טרה, 3.5) אני אשמח. אני צריך 1-2 כאלה. אם זה יהיה רק פנימי, אני אצטרך לפרוש מן הקניה הזאת.
פורסם 2012 במאי 2213 שנים יש לי היסטוריה רעה עם המארזים הללו, חוץ מזה שזה מייקר לי את הקנייה משמעותית
פורסם 2012 במאי 2213 שנים רוב הסיכויים שהיו גם חיצוניים, יש ביקוש. למרות שקשה להבין מכל הסקרים שעשו על הדרך.
פורסם 2012 במאי 2213 שנים ^^ טופלאני חושב שכבר יש טעם להסגר על דיסקים של 2TB, שזה רוב הביקוש פה......למה אתה עושה לי את זה? אני כבר בדף השני ביקשתי 1TB והיו עוד חוץ ממני, מי שיקר לו 2TB צריך לרכוש בקבוצתי יותר
פורסם 2012 במאי 2213 שנים ^ המטרה היא לעשות את זה זול, כך ששני טרה ירדו במחיר. איך אתה יודע שזה יקר לך אם עוד לא פורסם מחיר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.