עבור לתוכן

דברים שכל אחד צריך לדעת

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם כבר מדברים על פרטי לבוש והנעלה.

לא ללכת עם נעלי פלטפורמה, כי זה פשוט נראה מגוחך. לדעתי, עדיף להיות 5-10 ס"מ פחות מאשר ללכת איתן.

• תגובות 100
  • צפיות 16.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

Ben0r ואחרים...

אני מקווה שלקחת את מה שרשמתי בהומור...

חשבתי, שאלו הן דרישות הידע שלך מכל אדם ואדם ולכן הגבתי בצורה הזו.

לך תדע באילו הזדמנויות מידע כזו או אחר יוכל או יכול לסייע לך.

לגבי הספרות הרומיות - עבדתי תקופה כתומך טכני של משחקי מחשב. רוב האנשים שהתקשרו בשביל לקבל תמיכה במשחק GTA IV לא ידעו שמדובר בספרות רומיות המצינות את הספרה 4. הם פשוט הגו את האותיות כלשונן: ג'י-טי-אי אי-וי. (השיא שנרשם היה: גאטה איב)

פורסם

לדעת "לנשום נכון" בעת ספורט.

למה אתה מתכוון?

אתה יכול בבקשה לפרט?

פורסם

חחחח איזה שרשור הזוי... :xyxthumbs:

פורסם

לנשום נכון בעת ספורט זה מאוד פשוט, לשאוף אוויר מהאף ולהוציא מהפה. ככה חלל הפה לא מתייבש ואתה לא תרגיש מיובש וחסר אוויר. יש לנו נטיה ביולוגית לשאוף אוויר מהפה בספיקה גדולה בעת מחסור (תהית מדוע מפהקים? זה כי הגוף במחסור חמצן ולוקח מסה גדולה של אוויר אשר תגיע יותר מהר מהפה ולא מהאף). הליך זה למעשה נוגד את החשיבה הספורטיבית שרוצה לשמור על צח"מ (צריכת חמצן) קבועה ומווסתת.

מקווה שזה הועיל לך בצורה מסוימת... :P

אחחח... מה שלומדים בוינגייט... :smile1:

פורסם

אני מקווה שלקחת את מה שרשמתי בהומור...

אל דאגה :hi:

חשבתי, שאלו הן דרישות הידע שלך מכל אדם ואדם ולכן הגבתי בצורה הזו.

ארר...המממ.. כן, בערך. אלה לא ממש דרישות אלא יותר "ראוי". טוב, נעזוב את זה.

חחחח איזה שרשור הזוי...

1+

פורסם

לנשום נכון בעת ספורט זה מאוד פשוט, לשאוף אוויר מהאף ולהוציא מהפה. ככה חלל הפה לא מתייבש ואתה לא תרגיש מיובש וחסר אוויר. יש לנו נטיה ביולוגית לשאוף אוויר מהפה בספיקה גדולה בעת מחסור (תהית מדוע מפהקים? זה כי הגוף במחסור חמצן ולוקח מסה גדולה של אוויר אשר תגיע יותר מהר מהפה ולא מהאף).

למעשה אין באמת סיבה מדעית מדוייקת עד היום למה מפהקים...

פורסם

אם אתם הולכים לכיוון הזה אז,

לדעת ללכת בנעלי עקב, לפחות בעלות עקב שאינו דקיק ובגובע בינוני-נמוך - נניח 5-7 ס"מ.

כלומר, אם את בחורה ;D

ואגב, בין עם מכנסים או חצאית, לגמרי ליידס פירסט. רצוי גם לפתוח לפניה את הדלת (לא רק לדייט, סתם נימוס בסיסי).

צריך להשמיד את מי שהמציא את החרא הזה

ואת הרעיון לגידול ציפורניים, זה כל כך מגעיל ולא יפה מה יש לבנות בימנו?!

פורסם

למעשה אין באמת סיבה מדעית מדוייקת עד היום למה מפהקים...

ממליץ להתחיל להרשם לערוצי מדע ביוטיוב זה מלמד המון

פורסם

כדאי לדעת שעישון מזיק לבריאות, מזיק לבריות, עושה חור בכיס, יוצר תלות ועדיין לא חסר לאף אחד שטרם התחיל לעשן.

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שיש מישהו שלא מודע להשלכות של זה.

פורסם

דווקא קשה לי להאמין שילד בן 12 שיודע עד כמה באמת זה לא בריא ומה השלכות של זה בעתיד, יתחיל לעשן עם החברים כי זה מגניב.

דווקא בגלל שילדים לא יודעים, הם מתחילים לעשן וכל התעמולות נגד זה נראות לעיני מבוגרים נטו שגם לא ממש יכולים לחנך את הילדיהם שזה לא טוב כי הם בעצמם ממעשנים.

פורסם

לפני כ10 שנים, כשאני הייתי בבי"ס יסודי (גילאים 7-12+-) היו שיעורי בריאות על כמה שהסיגריות מזיקים.

הילדים מעשנים בלי קשר לזה.. כי זה חינוך שמגיע מהבית עם הילד.

פורסם

קשה לי להאמין שיש מישהו שלא מודע להשלכות של זה.

הוא יודע שזה לא בריא, לא תמיד בין את זה וכנראה שגם לא חושב על ההשלכות האחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים