עבור לתוכן

התנהגות בזיונית של אורנג'

Featured Replies

פורסם

ביום שישי עברתי לרשת הסלולרית של רמי לוי מאורנג', אתמול התקשרה אלי נציגה של אורנג' וניסתה להחזיר אותי בחזרה אליהם עם הצעה מפתה, בתוכנית אני משלם 35 שקל לחודש ומקבל 25 אגורות לדקת שיחה/סמס, אם התשלום עבור שיחות/סמס עובר את 35 שקל אז אני משלם רק את השיחות/סמס, אם הוא לא עובר אז אני משלם את ההשלמה ל-35 שקל.

בנוסף הוצעה לי חבילת אינטרנט של 1GB ב40 שקל.

אמרתי לנציגה שאני צריך לחשוב על זה ושתחזור אלי היום, היום היא חזרה אלי והייתי מוכן כבר לסגור עסקה, אבל פתאום חבילת האינטרנט קפצה מ-40 ל-45 שקל, אמרתי לה שאתמול דיברנו על 40 שקל ולא 45, היא ביקשה סליחה שהטעתה אותי והבטיחה לי זיכוי של 50 שקל בחשבונית ראשונה (5 שקל לחודש למשך 10 חודשים), ובנוסף הובטח לי החזר של 40 שקל על סים ששילמתי לרמי לוי, כלומר סה"כ 90 שקל החזר שאני אמור לקבל בחשבונית הראשונה.

הסכמתי לכל התנאים האלה והנציגה התחילה בתהליך הניוד חזרה לאורנג'.

במייל קיבלתי פירוט של העסקה שסגרתי ולהפתעתי אין שם אזכור של חבילת אינטרנט ושום אזכור על החזרים שאני אמור לקבל. התקשרתי לנציגת שירות של אורנג' ושאלתי אותה על חבילת האינטרנט החסרה ולהפתעתי הנציגה אומרת שחבילת אינטרנט עולה 79 שקל לחודש ולא 45 כפי שהובטח לי, הסברתי לה שדיברתי עם נציגה אחרת בשם כזה וכזה ושהיא הבטיחה לי חבילה ב-45 שקל, וביקשתי שהיא תעביר אותי אליה, הנציגה הנוכחית אומרת שאין להם שלוחות והיא לא יכולה להעביר אותי אליה ושהם מנסים למצוא אותה ולבדוק מה היא הבטיחה לי.

בנתיים אני מחכה שיחזרו אלי עם תשובות, כי אני באמצע תהליך הניוד, ואם שיקרו לי אני רוצה לבטל את הניוד.

אני אעדכן בהמשך אם יחזרו אלי.

• תגובות 50
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקליט את השיחות.

זה לא דבר חדש שצריך לעשות עם חברות מהסוג הזה.

פורסם

למה להקליט? למה להתנייד חזרה? למה לעשות מעצמך עוד צחוק ועוד צחוק ולסגור בעל פה ולאכול אותה בחשבון? למה ? למה ? למה?

תעבור לחברה שגם אם יעלה לך יותר יש להם קצת מוסר תשלם קצת יותר בשביל המוסר בעם ישראל.

איזה מן משחק זה שצריך לעבור לחברה אחרת ואז לחזור כאילו אתה איזה קינג שסחט את חברת הסלולר והוריד אותם לברכיים לעסקה ש"מתאימה לך"

שיחזור לכם קצת הכבוד העצמי אולי המדינה תראה אחרת.

יש אלטרנטיבות חדשות לחברות שהתעללו בנו שנים וביזו אותנו ועשקו אותנו אז תעברו אליהם עכשיו והחשבון שלכם בעוד שנים לאחר שהם ילמדו לקח יהיה קטן יותר

פורסם

למה להקליט?!

כדי שלא יהיה מצב של "אבל הבטחתם בחצי מחיר".

הם אוהבים לעשות את זה.

פורסם

אדון זינגר מה בדיוק אתה רוצה להקליט? את זה שהם נוכלים?

זה כבר ידוע וברור לכל ישראלי! אז מה העניין אתה רוצה להקליט איך מרמים אותך? ואז מה לגשת לבית משפט? להוכיח?

אתם מתנהגים כמו עיוור שנוהג בכביש

בסך הכל אתם רוצים טלפון ובשביל זה אתם נערכים מראש ובידיעה שמנסים לרמות אותכם ואתם ממשיכים לבוא כאילו מחלקים שם זהב

והכל בשם האייפון הקדוש

פורסם

אבל כשהם טוענים שהם דורשים 80 שקל ואתה אומר שלך אמרו 40 שקל אז לא יאמינו לך אם אין לך תיעוד לזה.

מה כל כך קשה להבין..

ברור שכולם יודעים שהם מרמים. אתה חושב שלא צריך להקליט? לתת להם להמשיך לדחוף לך מאחורה?

פורסם

דבר ראשו להקליט! כל שיחה עם כל נציג שמבטיח לך הבטחות.

מעבר לכך אני מציעה לך לעוף הכי רחוק מהם.

החברה הזו הלכה והתדרדרה עם השנים ומאז שבן דוב נכנס היא בכלל מזעזעת.

אתם חייבים להבין, האדם בונה אחוזה בכפר שמריהו, מישהו חייב לממן לו את זה ואם תהיתם על מה מדובר, תסתכלו במראה.

אגב, אם אתה חושב אולי להשאר, גם תתעקש לקבל את מה שהובטח לך. אם הנציגה עושה לך צרות, פשוט תגיד לה בצורה הכי ברור ובלי לרב שאתה מתנייד.

פורסם
  • מחבר

חזרה אלי איזה מנהלת ואמרה שהנציגה השנייה פשוט לא ידע על התוכנית החדשה שאני בין הראשונים בה ::) ושאני אשלם רק 40 שקל לאינטרנט, אין לי ממש אמון בהם אבל אתן להם חודש ניסיון.

פורסם

עושה רושם שאתה לא מבין!

קחו את הרגליים שלכם ותעברו לחברות אשר חרטו על דגלן יושר ושקיפות ללא צורך בבית משפט ועורכי דין.

אל תתן להם לטעון שהם דורשים 80 אל תתן להם את האופציה לרמות אותך, כי זו המומחיות שלהם ואתה תיפול איפשהו גם כשתהיה בטוח שאתה זה שדפק אותם

יש להם מחלקות שזה תפקידן- איך להפיל אותך בפח, זה המקצוע שלהם , יושבים שם משפטנים שטווים לך את הרשת, ודואגים שהם מכוסים מצד בית משפט אותו הם מכירים טוב מאוד.

הסיכוי הכי טוב שלך הוא לא לגעת ברשת בכלל.

סגור את האוזניים ואל תקשיב להצעות "המפתות" שלהם, אל תתן להם את האופציה להשפיע עליך ולפתות אותך באייפון "חינם" דקות "חינם"

החזר חודשי, זיכוי, ואז מגיעים החשבונות ורואים מי דחף למי

לא רק זה אלא פותח הדיון עוד לא קיבל חשבון עוד לא סגר עסקה וכבר הוא התחיל לעקל את הרמאות וצריך לספר לו שפעמים מופיעים הפתעות דווקא בחשבונות הבאים לא בראשון אלא בשני או השלישי

אדון נפש חופשיה אם באמת הנפש שלך כזו וכזו אתה רוצה שתישאר אז אל תמכור אותה לתפוז המכני בפיתויים קטנים.

תשלם קצת יותר בשביל החופש. זה ורק זה שווה את זה

פורסם

אין לי ממש אמון בהם אבל אתן להם חודש ניסיון.

חבל בכלל שפתחת את הדיון, שהרי מטרתו להשכיל מנסיון אחרים

עשית לי רק רע בלב

פורסם

אולי הפתרון הוא לדרוש את ההצעה בכתב . אימייל אם זכור לי נכון זה הוכחה קבילה בבית משפט.

אני לא חושב שהם יביאו לך את זה בכתב גם ככה . לי איזה מישהו נתן הצאה בפלפון וכתב אותה על נייר ואז אמר לי -" אני לא יכול לתת לך את הנייר". הנייר זה כמו זכרון דברים ואם הבנתי נכון זה סוג של חוזה.

אם הם לא מסוגלים לכתוב את זה הם לא מסוגלים לתת את זה - פשוט מאוד. צריך לדרוש מהם לראות כל דבר בכתב ואחרי שעברו כמה חוקים היום קצת יותר קל לקרוא את החוזים.

בכל מקרה לכל תלונה על חברה סליולרית זאת או אחרת אפשר לפנות למשרד התקשורת . עדיין אין שום הבטחה לתשובה אבל הם מפרסמים סטיסטיקות וגם נכנסים בחברות הסליולר כל הזמן. אם זכור לי נכון אונרג' מככבת באחד המקומות הראשונים בתלונות הציבור.

פורסם

אתה צודק, כל הצעה גם אם זה שימור ומיוחד וכו יש חוזה מסודר שניתן וחובה להגיש ללקוח.

פשוט לבקש שישלחו במייל\פקס את החוזה ולבקש שיחזרו אליך יום אחרי שיהיה לך זמן לעיין בחוזה.

פשוט וברור וגם יש לך מסמך הוכחה.

לגבי הבטחות עבור זיכויים והחזרים וכו אין אפשרות להנפיק אישורים כאלו בצורה סדירה (מאוד מאוד חריג שיינתן אישור רשמי של חברה עבור זה).

לכן לא לבנות על זה כל כך.

פורסם

למה אתה מתלונן?

ההתנהגות שלך בתור צרכן לא מעידה על חשיבה לעומק. אתה לא רואה שמנסים לקנות אותך בנזיד עדשים?

גם אני גיליתי להפתעתי שפלאפון הגדילו לי את החשבון ב 20 שקל. הצעד הבא היה להרים אליהם טלפון ולשאול מה קרה? אחרי שהנציגה הסבירה לי שהתעריפים עלו שאלתי אותה מה אפשר לעשות, כי אם לא יהיה שיפור אני פשוט הולך לרמי לוי, היא אמרה שכלום אז אמרתי לה יפה להתראות.

הייתי מאוד עסוק אבל שבועיים אחרי זה באמת עברתי ואני לא מתכוון לחזור לפחות שנה, ואם אני אגלה שאין בעיה עם רמי לוי אני לא הולך לחזור אליהם אלא להשאר ברמי לוי. ברור לי שהחרם הקטן שלי לא יפגע בהם קשות, אבל אם מספיק אנשים ינהגו כמוני אני צופה תחילת תחרות בשוק התקשורת הישראלי.

פורסם

תקשיב, אני עובד באורנג', ולא שיקרו לך. הנציגה השנייה כנראה באמת לא ידעה על מה מדובר כי מדובר פה בתכניות חדשות שלא הושקו כלל בכל הארץ! הן נמצאות בפיילוט בכמה מרכזים בודדים ובכמה מוקדים בודדים. מאוד הגיוני שהיא לא ידעה את העלות המדויקת של חבילת הגלישה, כמו שאני לא ידעתי כשקראתי את הת'רד לראשונה (גם אני חשבתי שזה יעלה 79, אבל מסתבר שלא...)

שנית, בתכניות הקטנות כמו שהוצעה לך חבילת הגלישה אינה חלק אינטגרלי מהחבילה, כי הן מיועדות מלכתחילה לאנשים שלא מדברים הרבה שהם גם לא גולשים בדרך כלל, ולכן זוהי תוספת שמוסיפים לאחר מכן באופן ידני וזה לא מופיע בסיכום העסקה. יש אפשרות לקבל טופס נפרד בשביל חבילת הגלישה, למרות שברוב הפעמים זה מיותר כי מדובר בתוספת לתכנית ולא בתוכנית בפני עצמה.

שלישית, בנוגע לזיכוי, אין לה אפשרות להביא לך תיעוד שהוזן זיכוי - למעט מספר פנייה, אך לאחר שמוזן הזיכוי זה מופיע כמובן בחשבונית ולעיתים גם מתקבל מכתב נפרד רק בנוגע לזיכוי.

תהנה מהתוכנית, באמת הרווחת, מדובר בתוכניות חדשות ומאוד משתלמות ! (פוטנציאל של חשבונית של 35 שקלים ל140 דקות).

ורק שתדע - אם אתה קובע מגבלת חיוב של 200 שקלים אז כשאתה מגיע למגבלה אתה מקבל 2000 דקות/SMS חינם.

פורסם

נשמעת כמו אחלה תוכנית, בהצלחה איתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים