עבור לתוכן

האם טעינה ממושכת של שירות חיבורי רשת בחלונות 7, נובעת מבעייה בכרטיס הרשת?

Featured Replies

פורסם

בדיון שפתחתי בקהילת מיקרוסופט Answers לפני הרבה מאוד זמן, לגבי משך הזמן הארוך מאוד שלוקח לשירות של חיבורי הרשת בחלונות 7 שבמחשב שלי, גולשים החלו לטעון שהבעייה יכולה לנבוע מבעייה מכרטיס הרשת שלי.

בעקבות טענותיהם, שאין לי מושג האם יש להם ביסוס, הורדתי מהאתר של Gigabyte, תוכנת דיאגנוזה של כרטיס הרשת (לקבלת מידע אודות מפרט המחשב הנוכחי שלי לחצו על התגית "מפרט מחשב" שבחלק התחתון של פינת מידע המשתמש שלי [הערה: המפרט רשום משמאל לימין ללא אפשרות להחליף כיוון טקסט עקב בעייה כלשהיא ב-Hwzone]) וביצעתי איתה אבחון של כרטיס הרשת שלי והוא עבר אותו.

לפרטים נוספים הנה הלינק לדיון: http://answers.microsoft.com/he-il/windows/forum/windows_7-networking/%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99/412b8a73-fa8b-47da-862d-62c49bfd3ed7 (תקראו בסוף הדיון את הטענות ואת האופי בו הפעלתי את האבחון והפרטים עליו).

מה יש לכם להגיד? האם באכן יכולה להיות לי בעייה בכרטיס רשת המובנה שעל לוח האם?

פורסם

ניסית לעדכן דריברים של כרטיס רשת/לוח אם?

פורסם
  • מחבר

עדכנתי דריברים של כרטיס הקול ושל כרטיס הרשת המובנים בלוח האם מהאתר של Gigabyte, תוך התיחסות למספר ה-Rev של לוח האם שלי (כל הפרטים כתובים במפרט המחשב שלי שמופיע בטור שם המשתמש שלי).

בקשר לדריבר של ה-Chipset אני מפחד לגעת בו מכיוון שכל טעות אחת קטנה, ריסט או הפסקת חשמל יכולים להפיל את המחשב שלי (בדיוק כמו עדכון ביוס).

פורסם

בקשר לדריבר של ה-Chipset אני מפחד לגעת בו מכיוון שכל טעות אחת קטנה, ריסט או הפסקת חשמל יכולים להפיל את המחשב שלי (בדיוק כמו עדכון ביוס).

לא נכון בכלל.

פורסם
  • מחבר

בכלל האם יש ביסוס לטענה הזאת שהם כתבו לי בדיון שבפורום של מיקרוסופט שפרסמתי, שמשך זמן טעינה ארוך של שירות חיבורי רשת יכול להגרם בגלל בעייה בכרטיס רשת?

פורסם

וודאי. זה לא אומר שזה מה שקורה במקרה שלך.

פורסם

טעינה ממושכת יכולה לנבוע בגלל הרבה מאוד סיבות.

תנסה לראות כמה זמן למחשב לוקח לעלות כשהכבל רשת מנותק - אם המחשב עולה הרבה יותר מהר, יכול להיות כבל רשת פגום..

אם המחשב ממשיך להתעכב בעלייה, נסה לבטל את הכרטיס הרשת במנהל התקנים, ותפעי מחדש את המחשב כשכרטיס הרשת כבוי:

אם המחשב עולה מהר יחסית - משהו בדרייבר או בכרטיס הרשת עצמו לא תקין.

אם המחשב עדיין עולה לאט כפי שעךה מקודם, יש סיכוי שמדובר בתקלה אחרת, וירוסים, רוגלות, תוכנות שעולות בהפעלה ונתקעות וכו'..

כפי שאמרו מעלי, עידכון דרייבר של צ'יפסט לא הורג את החומרה של המחשב, יכול להשבית את המע' ההפעלה - במקרה הכי גרוע..

הבדיקות שרלוונטיות לגירסא של הלוח זה כשמעדכנים ביוס

פורסם
  • מחבר

1. הפעלתי את המחשב מחדש כמה פעמים עם כבל רשת מנותק: חיבורי רשת עדיין נטען למשך זמן רב מדי.

2. כיביתי מהגדרות הביוס את מתאם הרשת והפעלתי את המחשב מחדש כאשר מתאם רשת כבוי: חיבורי רשת עדיין נטען למשך זמן רב מדי.

באשר לעדכון הדריבר של הצ'יפסט של לוח האם שלי, אינני יודע איך מעדכנים או מתקינים את הדרייבר של הצ'יפסט (יש קובץ בשם Setup.exe בתיקייה שנוצרת לאחר שפורסים את הקובץ שמורד מהאתר של Gigabyte, אך הוא כותב שההתקנה הושלמה מיד עם לחיצה על המשך מבלי לעשות שום דבר).

ביצעתי בעבר סריקה במצב בטוח של רוגלות ונוזקות עם Malwarebytes ו-Superantispyware ולא נמצאו דברים מיוחדים.

פורסם

איך אתה יודע שחיבורי רשת איטי ?

איך רשת שלך בנויה ?

אם אתה מבטל חיבור רשת ומפעיל מחדש זה גם לאט ? (אם קליק ימין על החיבור)

(בזמן בוט חלונות מפעיל הרבה דריברים במקביל ואי אפשר ככה לדעת מי לאט ומי מהר)

אם רק בבוט תנסה תוכנה SOLUTO שאולי תראה לך למה זה לאט.

https://www.soluto.com

פורסם
  • מחבר

במהלך טעינת מערכת ההפעלה, כאשר חלון האקספלורר מופיע, סמל חיבורי הרשת מופיע ואין אפשרות להיכנס אליו למשך זמן רב יחסית.

זה נראה כמו בתמונה המצורפת:

אין לי VPN, אך המודם מחובר למחשב שלי דרך ראוטר, אך הבעייה איננה קשורה לזה.

הבעייה איננה קשורה לבוט, היא מתרחשת כאשר שולחן העבודה כבר מופיע.

אין באתר של Soluto אפשרות להוריד את התוכנה (בכלל, נראה שהתוכנה עובדת דרך פייסבוק).

הפיכת מתאם הרשת ללא זמין לא פותרת את הבעייה.

נראה לי שככל הנראה הוינדוס שלי דפוק וצריך להתקין אותו מחדש.

פורסם

אי אפשרלהוריד ?

יש שמה כפתור DOWNLOAD בירוק על חצי עמוד !

רק צריך להרשם

נרשמתי בשבילך - נסה כאן

http://solutoazprodenv5web1.blob.core.windows.net/solutoinstaller/2012-05-05/solutoinstaller-n8C6Mei9LQ.exe

בוט לא נגמר שיש כבר שולחן עבודה !! זה בערך באמצע שלו.

תשובה שלך לא ברורה.

פורסם
  • מחבר

אי אפשרלהוריד ?

יש שמה כפתור DOWNLOAD בירוק על חצי עמוד !

רק צריך להרשם

נרשמתי בשבילך - נסה כאן

http://solutoazprodenv5web1.blob.core.windows.net/solutoinstaller/2012-05-05/solutoinstaller-n8C6Mei9LQ.exe

הורדתי את הקובץ מהלינק שצירפת, הפעלתי וקיבלתי את הודעת השגיאה: Error: invitation expired. Please contact yonatan for assistance.

פורסם

יש לך נתב ברשת? מספר מחשבים מחוברים בה?

פורסם
  • מחבר

יש לי נתב, אבל הוא לא משמש בשביל רשת. הוא רק משמש לחיבור המודם של הוט דרכו למחשב היחיד שלי כדי למנוע את הצורך בהגדרת חייגן במחשב.

פורסם

כדאי שתבדוק אם הגדרת החייגן בנתב מיותרת. לעיתים HOT והספקיות מבטלות על דעת עצמן את החייגן וזה שיש לך אחד מוגדר בנתב גורם לבעיה. תעשה את זה באופן פשוט - תחבר את הכבל מהמחשב ישירות למודם של HOT ותראה מה קורה. דרך אגב, מי הספק שלך ובאיזה מהירות אתה נמצא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים