עבור לתוכן

הוספת ssd למחשב

Featured Replies

פורסם

בעקבות הדיון על הקניה המרוכזת- כנראה שאני אלך על ה-128, אם ירד לסביבות ה-600, אבל יש לי כמה שאלות:

1. יש לי מחשב שמותקן עליו windows 7 על הארדיסק 1 טרה, שמחולק לשתי מחיצות:

מחיצה 1(158 מתוך 228 ג'יגה)- windows, program files ועוד כמה דברים שאני לא בטוח מה הם

מחיצה 2(416 מתוך 703 ג'יגה)- משחקים, סרטים, תמונות.

השאלה היא מה אני צריך להעביר לssd ואיך אני עושה את זה.

2. ראיתי בכמה מקומות שהיה כתוב שיש דגמים של ssd שבהם מהירות הכתיבה היא איטית מאוד, האם זה נכון גם לגבי הדגם הזה?

3. מה נדרש להתקנת הssd במחשב? ראיתי שצריך מתאם 2.5 ל3.5 איפה משיגים אחד כזה, והאם יש עוד משהו שנחוץ להתקנה.

4. שאלה אחרונה- מה הם השיפורים המרכזיים שיהיו כתוצאה מהתקנת הssd. השימושים העיקריים שלי במחשב הם: משחקים, צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט.

סליחה על החפירה... אבל אני פשוט רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה :)

תודה לעונים,

רועי

פורסם
  • מחבר

אז למה יותר מ-30 אנשים אמרו שהם מעוניינים לקנות את זה, ביום אחד ???

פורסם

כי יש אנשים שחושבים שזה כדאי, ויש אנשים שחושבים שזה לא כדאי. נדיר שיש משהו שכולם מסכימים עליו.

פורסם

אתה מסכים אתי שפלטפורמת 2011 (SBE), מיותרת לגיימר הממוצע? אני חושב שאפשר לסגור את זה בפה אחד.

SSD זה רכיב מבורך, אך לא במחיריהם הנוכחי. יש לי לא מעט חברים עם SSD, זה משפר פלאים את היכולת לעבוד כ-5 שניות לאחר שמערכת ההפעלה עולה. לא ראיתי שיפור נראה לעניין (או בהרגשה) מעבר לכך.

פורסם

1.מומלץ לעשות התקנה נקייה על הSSD.

2.לM4 מהירות כתיבה טובה .(אגב אם אין מקום במארזבדיסק מערכת מהירות כתיבה פחות חשובה).

3.אם אין מקום מיוחד (2.5) במארז אז קונים מתאם ב30 שקל.אפשר ל3.5 ואפשר ל 5.25 .

4.טעינת שלבים במשחקים כבדים ועליית מחשב (OS) מהירה.

נ.ב. למי שאומר שSSD זה בזבוז ב99 אחוז מהמקרים אני חולק על כך.לאחר כמה חודשים של שימוש בSSD פשוט קשה לעבוד על מחשב אחר.

זה נכון שזה לא הבדל של שמיים וארץ (חוץ מכמה מקרים) אך גם שיפור מינימלי בזמני טעינה נותן הרבה לחווית השימוש במחשב.לפחות אצלי,כל אחד והשיגעונות שלו.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התשובות :)

מה שהבנתי זה שה-ssd תורם רק למהירות הטעינה של השלבים ופתיחה של קבצים.

נכון?

פורסם

ותגובתיות כללית של המחשב בעבודה בריבוי יישומים (שטומנת בחובה כתיבה וקריאה של קבצים).

כמה זה תורם - אפשר להתווכח עד סוף העולם, אז לא ניכנס לזה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים