עבור לתוכן

ת'רד מכירה קבוצתית SSD

Featured Replies

פורסם

הרשימה המוקדמת היית הטריגר שהוביל למחירים האלו. אני לא יודע אם ניתן להבטיח מי יקבל ראשון.

עריכה:

ורק כדי להעביר עד כמה המחיר טוב -

מחיר כונן 128gb בחול הוא כ-110 דולר, עם מיסים זה מגיע למחיר של כ-128 דולר שהם כ-490 שח.

משלוח מארה"ב לישראל עולה יותר מ-50 שקלים, ולכן המחיר המוצע שכולל אחריות בארץ הוא מצויין

• תגובות 620
  • צפיות 86.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה עם מתאם? יש למישהו מוכר אמין מ EBAY ?

פורסם

:yelclap: כל הכבוד על המחיר

אני חושב שצריכה להיות קדימות למי שנרשם קודם לכן למכירה.

ובהחלט מחיר טוב מאוד

מחכה שהם יצרו איתי קשר

פורסם

מתוך עניין - מה המניעה של אנשים לקנות את כונן המיקרון? זה בדיוק אותו כונן. כפשוטו.

אני מניח שאותה סיבה שאנשים מעדיפים פולסווגן על סקודה למרות שזה אותו רכב, או שמעדיפים מוצר ממותג על אחר גם אם תכלס שניהם מיוצרים באותו מפעל בוויאטנם או סין. אם אני כבר משקיע סכום כזה אני מוכן לשים עוד 15 שקל כדי לקבל את המותג גם אם תכלס אין בזה שום ערך מוסף. אין לי מושג על הבדיקות איכות שעושים ואם הם אותו דבר.

אבל באותו משקל, למה מעולם לא ראיתי המלצה על המיקרון בפורום אם הם זהים?

פורסם

הרשימה המוקדמת היית הטריגר שהוביל למחירים האלו. אני לא יודע אם ניתן להבטיח מי יקבל ראשון.

עריכה:

ורק כדי להעביר עד כמה המחיר טוב -

מחיר כונן 128gb בחול הוא כ-110 דולר, עם מיסים זה מגיע למחיר של כ-128 דולר שהם כ-490 שח.

משלוח מארה"ב לישראל עולה יותר מ-50 שקלים, ולכן המחיר המוצע שכולל אחריות בארץ הוא מצויין

ורק כדי להבהיר, שיבואן מביא את הכוננים מחו"ל הוא לא משלם 50 שקל משלוח אלא הרבה פחות. אז המחיר אכן מעולה אבל החישוב שעשית לא הכי מדוייק

פורסם

מיקרון חברה גדולה יותר מ-crucial... הכוננים עם השם מיקרון נמכרים ל-OEM ואילו ה-crucial על המדפים.

פורסם

כל הכבוד על המחירים! גם ליבואן (הנחתי שזו תהיה חנות ולא יבואן) וגם ל-ag43 שארגן את הכל. ישר כוח! :xyxthumbs:

יש תאריך סיום להצעת המחיר הזאת?

אני צריך להסתדר כספית, אבל בטוח אקנה את ה256GB. מחיר מדהים.

אם יש תאריך סיום אעדיף לדעת כעת, ואם אין וזה יהיה תלוי במלאי, אז גם עדיף לדעת.

תודה רבה :)

שאלה קטנה נוספת בעניין האחריות, האם האחריות תהיה מול היבואן עצמו?

כלומר אם חס וחלילה קורה משהו לדיסק קשיח, צריך להגיע אליו לפתח תקווה במסגרת האחריות?

פורסם

:jump:

ח"ח

*

מי שכבר נרשם צריך להירשם שוב בעמוד החדש?

פורסם

מיקרון חברה גדולה יותר מ-crucial... הכוננים עם השם מיקרון נמכרים ל-OEM ואילו ה-crucial על המדפים.

שכנעת אותי

פורסם

צריך איך שהוא ללנקק את זה לאייבורי ו -KSP..הם הרי מתחייבים להשוות מחיר אם מראים להם מוצר במחיר זול יותר בהספקה מיידית! האמת אם הם עושים את זה (משווים מחיר) אני קונה אצלם (מי בדיוק לפי החשק) ישר כי פ"ת קצת רחוק לי גם בקטע של אחריות שאצלם אני פשוט בה וזורק את זה בסניף!

בעלי העניין משני הגדולות אם אתם רואים את זה..שווה לכם להשוות מחיר כי הפורום הזה ייגרום להרבה אנשים לקנות SSD גם אם לא חשבו על זה.

פורסם

צריך איך שהוא ללנקק את זה לאייבורי ו -KSP..הם הרי מתחייבים להשוות מחיר אם מראים להם מוצר במחיר זול יותר בהספקה מיידית! האמת אם הם עושים את זה (משווים מחיר) אני קונה אצלם (מי בדיוק לפי החשק) ישר כי פ"ת קצת רחוק לי גם בקטע של אחריות שאצלם אני פשוט בה וזורק את זה בסניף!

בעלי העניין משני הגדולות אם אתם רואים את זה..שווה לכם להשוות מחיר כי הפורום הזה ייגרום להרבה אנשים לקנות SSD גם אם לא חשבו על זה.

לפחות KSP מפרסמת שאם מוצאים חנות שמספקת באותם תנאי אספקה ותשלום, אבל לא בטוח שיבואן נחשב לחנות עבורם.

פורסם

מהם התנאי תשלום?

פורסם

יש התארגנות קבוצתית על מתאם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים