עבור לתוכן

ת'רד מכירה קבוצתית SSD

Featured Replies

פורסם

^מחזק, כרגע CRG מציעה מחיר דומה פחות שקל וכך גם כנראה תציע לדגם ה128GB. נטישת הקניה וקניה אצל המתחרה תהווה פה פגיעה רצינית באמינות ארגון המכירה הקבוצתית.

• תגובות 620
  • צפיות 86.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברים תקשיבו,

לא יודע מה איתכם אבל גם אם המתחרה שצץ ברגע האחרון יצליח לנצח במחיר, הוא הפסיד לקוח כי את הקנייה שלי אני מבצע אצל היבואן הרשמי מתוך פרינציפ - כדי לא לתמוך במי שעשה לנו תרגיל כזה!

+1

פורסם

ברמת העקרון, זה תרגיל קצת מלוכלך אבל זאת תחרות! רק שאנחנו רואים אותה מתבצעת מול עינינו ולא על גבי ימים, שבועות.

אני אקנה דרך היבואן, גם אייבורי וגם קייאספי באות מרחק מהבית שלי, אבל בתור צרכן, עדיף גם לי וגם לאחרים, לדבוק במה שמתחיל את התחרות כי לולא פעולות כאלה התחרות לא הייתה כזאת חמה ולא היינו מקבלים מחירים כאלה טובים :)

וכמובן לא לפגוע באמינות המכירות הקבוצתיות!

פורסם

RELENTLESS!!!

KSP הרגע הורידו את מחיר M4 256GB ל1030!

פורסם

חבל להזמין 64, לך על 128, התקנה של וינדוז יכולה בקלות לעבור את ה- 64 ג"ב.

מה?.... איך?...יש לי וינדוס 7 עם 50 תוכנות מותקנות עליו והכל תופס כ 17GB. אולי זה בגלל שיש לי 32bit

ולא 64?

פורסם

מסכים, הייתי קונה כאן גם במחיר 1090ש"ח. לא בגלל שמדובר ביבואן רשמי, אלא בגלל התרגיל של KSP.

פורסם

אז המחיר של הקבוצתית יורד ל 519 או נשאר איך שהיה?

ולא מבין את ההגיון של KSP לחכות לראות את המחיר שקיבלנו ואחרי כמה ימים לצאת במחיר זול יותר במקום להציע מראש את המחיר הזה שכנראה הן בהחלט יכלו לעמוד בו ולקבל בערך 100 קונים.

פורסם

מבחינתי המחיר כמו שהוא עכשיו בסדר גמור אני לא אנטוש בגלל כמה שקלים..

פורסם

גם אני לא נוטש, אבל רוצה מחיר יותר זול.

פורסם

יש מקום בו מעודכנת רשימת המזמינים?

נרשמתי, איך אדע אם נקלטתי במערכת?

+1

רשימה מרוכזת של כל הקונים והדגמים שהם הזמינו תהיה מעולה!

פורסם

אני אומר גם לחכות ליבואן, אני בטוח שהם יפנקו את הנאמנים :yelclap:

פורסם

מבחינתי המחיר כמו שהוא עכשיו בסדר גמור אני לא אנטוש בגלל כמה שקלים..

DJ אמר שהיבואן מציע מחיר של פחות שקל על דגם ה 256 וכנראה יציע ככה גם על ה 128 לכן שאלתי

פורסם

אולי יש לנו כוח אבל לא צריך להיות חזירים ולקנות מחנות אחרת שעשתה תרגיל מסריח רק בגלל שהיבואן הציע מחיר זול משמעותית.

אל תשכח, בלי היבואן והצעתו, KSP לא היו מורידים שקל מהמחיר שהיה אצלם לפני המכירה הזאת.

אז אם תלך ותקנה אצלו כי הוא זול ב50 שקלים, אתה תדפוק את היבואן שבזכותו יש לך הצעה כזו בכלל,

ולהבא הם יחשבו פעמיים אם בכלל לספק לנו הצעה זולה ומשתלמת.

אל תחשבו לטווח הקרוב, תחשבו לטווח הרחוק.

אולי פה תשלם 50 שקל יותר, אבל בטוח תהיה רכישה נוספת של מוצר אחר ששם תחסוך את ה50 שקלים הללו ואף יותר..

אני כל כך כך אבל כל כך מסכים איתך.

שמח ש-KSP נכנסו לקרב, אני ארכוש מהיבואן שנרתם לעניין.

פתאום אני שוקל לכיוון ה-256 ... :)

פורסם

נראה לי שבקצב הזה כל הנרשמים ישנו את הבחירה שלהם מ128GB ל256GB

פורסם

היי

אני חדש כאן כל הכבוד על היוזמה אבל יש לי שני שאלות ... מילאתי את הטופס לכונן 128

1איך אני יכול בטוח שהמערכת קלטה אותי

2ומתי אני יוכל לאסף את הכונן ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים