פורסם 2012 באפריל 2613 שנים אני עובר לNGN ברוחב 20 מגה.על מי הייתם ממליצים כספק? היום אני בנטוויז'ן.האם 014 והכבל התת ימי שלהם באמת משחק תפקיד...? :s05: בבזק אמרו שהראוטרים שיש להם זה דיליניק ונטגיר, האם יש לכם המלצה על אחד מהם יותר מהשני?בזק נותנים לי את ה20 מגה ב73 ש"ח לא כולל מע"מ.הספקיות מדברות על משהו כמו 52-54 ש"ח, האם ניתן לקבל משמעותית בפחות?האם טריפל C רלוונטית עדיין?תודה לעוזרים.
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים דבר ראשון אני לא ממליץ לך לקחת מבזק ראוטר אלא לרכוש עצמאי והם יתנו לך מודםדבר שני אני יכול לנסות לסדר לך ב 014 עד 100 מגה ב 30 ש"ח , אם אתה רוצה פנה אלי בפרטי.
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים עדיין אין מודמים בארץ ל VDSL. יש שני ראוטרים, אחד תוצרת D-Link והשני תוצרת Netgear, ניתן להפוך את שניהם למודם בלבד ומבין השניים, עדיף לקחת את ה D-Link.
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים עוד לא הודיעו רשמית, אבל כבר מחלקים מודמים ל-VDSL.אתמול שידרגתי ל-20 מגה, אני אמור לקבל את המודם במשלוח ביום ראשון.צריך להיות מעט אסרטיביים, ופתאום יתקבל אישור לקבל מודם.אני מניח שבתחילה המלאי מוגבל.
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים אין לי שמץ של מושג. לא היתה לי אפשרות לבחור.מישהו בפורום אחר אמר שבתור "מודם" הוא קיבל את הנטגיר מוגדר בתור מודם בלבד.
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים ^^יש לי תחושה שהסיפור אצלך לא יהיה שונה. תקבל ראוטר ריפארבישד שעבר ברידג'ינג וזהו.
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים ^^יש לי תחושה שהסיפור אצלך לא יהיה שונה. תקבל ראוטר ריפארבישד שעבר ברידג'ינג וזהו.קיבלתי היום. אכן כך.
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים כן, נטגיר.אני עדיין בעבודה, בערב אגיע איתו הביתה ואבדוק.חיברתי, עדיין מסתנכרן על 15 מגה בלבד. מהתמיכה טוענים שיתעדכן אוטומטית שעה וחצי לאחר שחיברתי את המודם VDSL. נחכה ונראה.לאן אתה רוצה פינג?
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים תמשוך אותו מה Routing Table בראוטר - מדובר ב Default Gateway מהספקית. בבזב"ל, גם עבור חלק שנטשו את חבילות הגיימר, ה D.G הוא 212.179.37.1, אליו אני מקבל 4-5ms כשנמצא על חבילה אדפטיבית ו 6-8ms כשמוגדר על חבילה רגילה. וד.א, תתחדש.
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים עוד לא הודיעו רשמית, אבל כבר מחלקים מודמים ל-VDSL.אתמול שידרגתי ל-20 מגה, אני אמור לקבל את המודם במשלוח ביום ראשון.אני גולש 20 מגה בבזק עם ראוטר D-Link אם אחליף ל VDSL ישנה משהו מבחינת גלישה ?.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.