פורסם 2012 במרץ 3013 שנים אתמול לפתע האינטרנט לא עבד וקיבל אייפי שמתחיל ב 172ועכשיו החלטתי להתקשר ל HOT ולברר למה.הנציג של הוט בשיא חוצפתו מוציא אותי מטומטמם וממשיך לשאול מי הספק שלי למרות שאמרתי לו כמה פעמים "הוטנט" !לאחר מכן הוא רצה לבדוק משהו ב HOTBOX ובמחשב, סירבתי לו בטענה שאין מה לחפש בעיות אצלי אם בכלל אני לא מחובר לספקביקשתי ממנו לעשות ועידה ולצרף נציג תמיכה של הוט נטוכמובן (לא חשבתי אחרת), הוא פשוט העביר אותי ולא נשאר על הקו ! לאחר כמה דקות נוספות נציגה של הוטנט ענתה לי וביקשה כמה דקות לבדוק את הנושאלאחר מכן היא אומרת לי "אני צריכה לדבר עם הוט לחבר אותך על הוט נט ולא על הוט וביום ראשון יצרו איתי קשר לחבר אותי על הוט"עניתי לה: "מה זאת אומרת ? וביקשתי שתסביר ולמה בכלל אני לא מחובר אצל הוט ?"תשובה לא ממש קיבלתי אלא "תמתין איתי רגע"לפתע ההוט בוקס מאבד סינכרון (השיחה התנתקה .. טלפון של הוט) וכמובן קיבלתי אייפי 213 שכמובן מחובר על הוטנטכבר עברו 10-15 דקות והנציגה לא חזרה אליי (לא שהיא אמרה, אבל זה טעות שלה שהיא ככה סינכרנה מחדש את ההוט בוקס מבלי ליידע אותי)בכל מקרה יום ראשון אני הולך להוציא להם תנשמה ולדרוש תשובות על הניתוק החוצפתי הזה של הגלישה !!
פורסם 2012 באפריל 113 שנים טעויות קורות, הבעיה פה זה כמובן השירות לקוחות הידוע לשמצה של הוט.וראיתי פה בעבר הרבה טענות והרבה אזההרות לגבי החברה הזאת כך שזה לא מפליא.אני מניח גם שאתה לא מקליט שיחות אז אין לך יותר מידי מה לעשות ועל מחיר זול בדרך כלל משלמים באיכות שירות.
פורסם 2012 באפריל 113 שנים מחבר השיחות מוקלטות אצלהםאף אחד לא עושה לי טובה, יש חוזהלא נאה להם, שינתקו אותי. נעבור לחברה אחרת ונוסיף עוד כמה שקלים .. לא ביג דילתאמין לי שהלקוחות חשובים גם אם משלמים בזול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.