עבור לתוכן

קניתי לפני שבוע מסך מחשב מ.המסך מקולקל. הם מעבירים אותי לDELL שם רוצים לתת לי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שלום,

מצטער שנעלמתי, פשוט לא הייתי כאן ביומיים-שלוש האחרונים, הנחתי שאגיב כשיהיו התפתחויות וחשבתי אולי שהם עדיין מתייעצים בחנות ויתקשרו אלי כשיהיו מוכנים. בכל מקרה נראה לי ש5-6 ימים זה מספיק. P: אז התקשרתי אליהם לפני כמה שעות.

אוקיי אז ככה, כפי שקיריל רשם בפורום, הוא אמר לי בטלפון לשלוח להם את הסיריאל, ORDER NUMBER, והמספר קריאת שירות.

התקשרתי לDELL כדי לברר מה מספר הקריאה שלי ואחרי קצת העברות בין נציגים חזרות אלי לטלפון והחלפת אימיילים- הגעתי לאחד בשם דוד (שכפי שהנציגה שיבחה אותו הוא הכי בכיר/וותיק שם) והוא אומר לי שהוא יעשה כך שהמסך יוחלף לחדש, ושהוא יצור איתי קשר במייל ברגע שאשלח לו את הקבלה. שלחתי, ועכשיו אני מחכה למייל ממנו.

אני רוצה להודות לקיריל. ואני מתנצל אם הייתי צריך להתקשר לTMS ולבקש מהם עזרה בעבודה מול DELL. אחרי שDELL אמרו לי שהם רוצים לתת מחודש פניתי לפורום כיוון כמו שכבר אמרתי, אין לי כל כך נסיון עם מימושי אחריות של מסכים וחברות גדולות. רציתי להיות מוכן ולדעת מה בכלל מגיע לי ומה מותר לי לבקש.

אז קיריל שוב פעם תודה, אני אתקשר אליכם אם שוב DELL יחזרו בהם.

נ.ב אתה רוצה שאחליף את הכותרת?

• תגובות 64
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למען הסדר הטוב תוריד את המילה TMS מהכותרת. החנות לא רלוונטית.

אני שמח שהבעייה שלך נפתרה על הצד הטוב ביותר (= תקבל מסך חדש)

פורסם

שמח בשבילך,

תשבור אולי ביצה על המסך החדש וככה המזל הרע ילך :)

פורסם

masela,

כאשר תקבל את המסך החלופי והכל יבוא על מקומו בשלום, למען ההגינות אני מציע לעדכן את ההודעה הראשונה עם תיאור שהבעיה נפתרה וקישור להודעה הרלוונטית. כמו כן רצוי גם לעדכן את הכותרת כדי לציין שהנושא נפתר.

פורסם
  • מחבר

שמח בשבילך,

תשבור אולי ביצה על המסך החדש וככה המזל הרע ילך :)

חחח, אני מדמיין את עצמי מנסה להסביר את זה לנציג הבא שיטפל באחריות...

masela,

כאשר תקבל את המסך החלופי והכל יבוא על מקומו בשלום, למען ההגינות אני מציע לעדכן את ההודעה הראשונה עם תיאור שהבעיה נפתרה וקישור להודעה הרלוונטית. כמו כן רצוי גם לעדכן את הכותרת כדי לציין שהנושא נפתר.

כן, כמובן. ברגע שהמסך אצלי והכל עובד אני כמובן אעדכן את ההודעה ואת סוף הסיפור. מקווה שלא יהיו יותר מכשלות.

בנתיים אמחק את השם TMS מהכותרת כפי שגיל הציע.

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים