עבור לתוכן

על איזה דפדפן אתם ממליצים ?.

Featured Replies

פורסם

כמה טאבים פתוחים אצלך לעזאזל? אני כרגע בFF עם 20 טאבים פתוחים והוא לוקח כ-600 מגה.

פורסם

כרגע משתמש בפיירפוקס, הייתי עם 181 מגבייט בזמן הקריאה של הטרד (מפרט שלי בצד).

החלטתי לפתוח בבת אחת את כל הדפים שלי (30 וקצת), הזיכרון המנוצל ע"י FF קפץ ל-430MB.

סגרתי את כולם והוא ירד ל-207MB.

אני חושב שהוא משתמש בקבצי האתרים שמבקרים בהם הרבה וטוען אותם ל-RAM ואז כש"נכנסים" לאתר, אז רובו כבר טעון, כמובן שאני נכנס רק לחלק מהאתרים האלה הרבה ולכן ה-200MB.

אגב ה-FF אצלי מהיר מכל כרום שפגשתי, זה תלוי במחשב ובקבצי TEMP שקיימים במחשב (במקרה שלי הם טעונים בכונן RAM).

עדכון:

סגרתי את הדפדפן לגמרי, כשפתחתי אותו (דף ריק), היה על 57MB, ברגע שנכנסתי לאתר הוא קפץ ל-100MB.

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי אמנם ישן XP + שני ג'יגה זיכרון, וכמו שצייתי כרגע אני עובד עם פיירפוקס וכרום לסרוגין שניהם ניידים אז אצבור קצת נסיון ואז אחליט כי אני מבין שהדעות פה חלוקות.

ותודה על התגובות...

פורסם

אני חושב שעברתי על כל דפדפן אפשרי ביקום.

החל ממקסטון , אופרה , אווסט , ספאר , IE , כרום , פיירפוקס ..

ולאחר עבודה ממושכת עם כל אחד מהדפדפנים שציינתי למעלה ,אני משתמש כבר בסביבות חודש + בפיירפוקס ועובד לי פיקס , מהיר ונוח.

ולפי דעתי אשאר איתו.

עוד דבר שאני מעוניין להוסיף זה שלדעתי בחירת דפדפן זה לפי "טעם וריח" או במקרה שלנו לפי הנוחות והתאימות.. מסכימים איתי? :hi:

פורסם

אתה יכול לראות בתגובות את הדפדפנים שאיתם הם גלשו.

כך תוכל להתרשם הרבה יותר מהר מתגובות לדיון הזה.

פורסם

אני משתמש בפירפוקס.השתמשתי בכרום (2 חודשים),באופרה (חצי שנה) ובאקספלורר (מדי פעם) אך מבחינתי השועל מנצח.

פורסם

במחשבים החזקים יחסית של היום אני חושב שהבדלי המהירות זניחים.

אני משתמש ב- FF כבר מספר שנים כי הוא הדפדפן הכי נוח בשבילי, לא הצלחתי להסתדר עם הממשק של הכרום.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב תודה...

פורסם

משתמש ב FF מאז ששמעתי עליו בפורום

ניסיתי chrome ופחות אהבתי

פורסם

משתמש ב-FF וכרום.

בכרום משתמש עם 3-4 הרחבות (adblock, Xmarks ואלי עוד אחת או שתיים) ומשמר אותו מהיר.

ב-FF משתמש עם כ-40-50 הרחבות והוא מהווה הדפדפן העיקרי.

מוצא את מנגנון ההרחבות של FF הרבי יותר נח משל הכרום.

פורסם

האמת, הסיבה שאני לא משתמש בכרום כי אין בו 2 דברים:

1. חוסם פרסומות טוב כמו NoScript (יש שם פירמידה כזו ועוד חוסם שלא מצליחים לחסום מה ש-noscript מצליח).

2. אין SideBar (לינקים בצד...) - אפילו באקספלורר יש אותם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים