עבור לתוכן

עצה לפני קניה של מייבש כביסה

Featured Replies

פורסם

חברים אני צריך המלצה למייבש כביסה איכותי מותג טוב שבא עם אחריות ושירות. מדובר במצנה לאחי וגיסתי.

תודה על כל המלצה על דגם או לפחות חברה שיהיה לי מאיפה להתחיל

פורסם

ראשית קרא פה:

http://www.midrag.co.il/Products/Products19_2.asp

אם אתה שוקל לרכוש מייבש של BOSCH או SIEMENS שידועים בדר"כ כמותגים טובים

אז ממליץ לך לרכוש דווקא את CONSTRUCTA.

הסיבה היא כי שלושתן מכונות זהות כמעט לחלוטין, מיוצרות ע"י אותו יצרן, באיכות דומה, אבל השניים הראשונים

ממותגים כיוקרתיים ולכן עולים יותר, וקונסטרוקטה ממותג כמוצר הפונה לפלח השוק הנמוך יותר ולכן זול יותר אך בהחלט לא נופל באיכות,

אולי רק עם פחות פונקציות.

פורסם

קודם כל צריך להחליט אם קונים מייבש עם צינור פליטה שהוא זול יותר או מייבש קונדנסור יקר יותר

הראשון מוצב בדר"כ במרפסת וצינור הפליטה מוציא את האדים החוצה, או שמתקינים במקום ללא פתח איוורור ואז אתה צריך מייבש שהופך את האדים למים ואוגר אותם במיכל, או ישירות לביוב.

פורסם

תשמע, אנחנו קנינו לא מזמן מייבש של אינדסיט ואנחנו מאוד מרוצים ממנו, הוא אמור להיות חסכוני באנרגיה וזה היה לנו חשוב... אבל בזמן שהסתובבנו לנו ועשינו סקר שוק והכל ובדקנו באינטרנט, אחד הדברים שהכי היו חשובים לנו לבדוק זה נושא השירות. כי הכי גרוע זה לקנות מוצר יקר עם אחריות לא טובה, כי הרי ברור שבשלב זה או אחר אתה תהיה זקוק לה... בנוגע למייבש שלנו, קיבלנו המלצה ממש חמה על החברה שנותנת את השירות, "שירות פלוס", וזה היה אחד הפלוסים לטובת הקנייה הזאת, אתה מבין? עד עכשיו, טפו טפו טפו, עוד לא הזדקקנו להם לתיקון, אבל הם הסבירו לנו משהו בטלפון על התפעול והיו נורא נחמדים. ושתהיה לך קנייה מהנה...

פורסם

שלום 6adamtal

הי, קח בחשבון שמומלץ מאוד לרכוש מייבש כביסה בעל נפח שווה ואף גדול מעט מגודל מכונת הכביסה כדי שלא יתקעו עם כביסה רטובה שאין לה מקום במייבש.. אז לפני שאתה קונה מייבש כמתנה נסה לגשש אצל אחיך (אולי תסתכל בדגם המכונה ותבדוק באינטרנט( מה גודל נפח הכביסה האפשרי. מעבר לכך, באמת צריך לבחור בין יציאת צינור או מעבה (קונדנסור) פנימי- תלוי בתנאי המקום בו יוצב המייבש- אם יש שם חלון שניתן להוציא את הצינור דרכו בצורה קלה ואסטתית אז אפשר לחסוך את התוספת הכספית של המעבה. מעבר לכך, כדאי לבחור דגם בעל פעולת קירס-קרוס למניעת קמטים וכמובן לבדוק שהמייבש בעל דירוג אנרגטי גבוה.

מקווה שעזרתי,

אורי נציג קבוצת חי

פורסם

תשמע, אנחנו קנינו לא מזמן מייבש של אינדסיט ואנחנו מאוד מרוצים ממנו, הוא אמור להיות חסכוני באנרגיה וזה היה לנו חשוב... אבל בזמן שהסתובבנו לנו ועשינו סקר שוק והכל ובדקנו באינטרנט, אחד הדברים שהכי היו חשובים לנו לבדוק זה נושא השירות. כי הכי גרוע זה לקנות מוצר יקר עם אחריות לא טובה, כי הרי ברור שבשלב זה או אחר אתה תהיה זקוק לה... בנוגע למייבש שלנו, קיבלנו המלצה ממש חמה על החברה שנותנת את השירות, "שירות פלוס", וזה היה אחד הפלוסים לטובת הקנייה הזאת, אתה מבין? עד עכשיו, טפו טפו טפו, עוד לא הזדקקנו להם לתיקון, אבל הם הסבירו לנו משהו בטלפון על התפעול והיו נורא נחמדים. ושתהיה לך קנייה מהנה...

גם אני קניתי מייבש של אינדסיט (6 קילו) מאוד מרוצה

סה"כ בניגוד למכונת כביסה אין כאן יותר מדי מה שיכול להתקלקל (מערכת פשוטה בהרבה ממכונת כביסה)

כמו כן שאני רכשתי שילמתי במעמד הקניה הרחבת אחריות ל-3 שנים (בלי אותיות קטנות) ובינתיים כבר שנה עובד בלי שום בעיות.

נקודה למחשבה - באקלים שלנו לא כל כך צריך מייבש כביסה - לי יש תינוקת+פעוט אז ככה שלפעמים אני באמת צריך אותו

את מספר הפעמים שאני מפעיל אותו בשנה אפשר לספור על 2 ידיים....

נקודה נוספת למחשב - בגדול אני ממליץ על מייבש רגיל ולא קונדנסר (אין לי משג איך להגיד את זה בעברית) - ההבדל הוא בכך שבקונדנסר לא צריך להוציא שרשור לאוויר חם החוצה (ככה שם זה בבית זה יתרון) - אצלי הן המכונה כביסה והן המייבש נמצאים במחסן (שזה מחוץ לבית).

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

מה לגבי מיבש+מכונת כביסה?

נוח יותר או מלא במחלות ילדות?

פורסם

ממליץ להמנע ממכשירים משולבים - זה מתכון לצרות

לא סתם אמרו "הפרד ושול"

פורסם

זה לא ידוע בוודאות

המון דברים הם משולבים וכבר הפכו לסטנדרט

לדוגמא מכונת כביסה מבצעת שתי פעולות שבעבר היו מופרדות, כביסה וסחיטה.

אפשר לומר נגד השילוב שהוא גוזל זמן

לדוגמא מי שיש לו ילדים קטנים וזקוק להרבה כביסה יכול להפעיל בו זמנית מכונת כביסה ומייבש (בגין הכביסה הקודמת שהסתיימה)

פורסם

היה לנו פעם מייבש של אינדסיט וכל שנה היינו צריכים לקרוא לטכנאי שיחליף את הרצועה שנקרעה, לבסוף זרקתי אותה וקנינו מייבש של אלקטלוקס שעובד כבר 6 שנים ללא בעיות

למרות שזה מוצר זול יחסית ולא מורכב מדי, לא הייתי מתפשר על מותג זול (אינדסיט) ומשקיע קצת יותר

בוש, סימנס וקונסטרוקטה שייכים לאותו קונצרן אבל ממש לא מיוצרים באותו מפעל , קונסטרוקטה תמיד יהיה יותר זול עם פחות פיצ'רים, והדגמים הגבוהים של סימינס ובוש (שהם כן זהים לרוב) בד"כ מיוצרים בגרמניה

פורסם

נקודה למחשבה - באקלים שלנו לא כל כך צריך מייבש כביסה - לי יש תינוקת+פעוט אז ככה שלפעמים אני באמת צריך אותו

את מספר הפעמים שאני מפעיל אותו בשנה אפשר לספור על 2 ידיים....

נקודה חשובה. למעט מגבות שיוצאות נעימות יותר במייבש, בגדים אחרים פשוט נשחקים פחות ביבוש בתלייה.

בנוסף זה הרבה יותר חסכוני וירוק, במיוחד כשאנחנו בפתחה של תקופת קיץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים