עבור לתוכן

הודעת שגיאה לא לעניין כאשר אני מתחבר עם החייגן האוטומטי של טריפל C בהפעלת המחשב

Featured Replies

פורסם

לאחרונה החלטתי עד שאקנה את הנתב שלי, להתקין את החייגן האוטומטי של טריפל C, כדי להתגבר על הבעייה של החייגן הידני.

אלא מה: כאשר אני מפעיל את המחשב והחייגן האוטומטי מופיע, ברגע שאני לוחץ על לחצן "התחבר" Windows מונע מהחייגן להתחבר ומציג לי את הודעת השגיאה הבאה, שנראית כמו זו של Net.Framework: ראו תמונה מצורפת.

הדרך היחידה שאני יכול להתמודד עם הבעייה, היא להכניס ידנית את שם המשתמש והסיסמא שלי, ואז הוא מציג רק עוד פעם אחת את ההודעה ולאחר לחיצה נוספת הוא מתחבר כהלכה.

למה זה קורה???

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הם לא יוכלו לעזור לי בנידון. הודעת השגיאה איננה מגיעה מהחייגן אלא ככל הנראה מה-net.Framework של חלונות שאיננו קשור אליהם.

בפעם הראשונה שהתקנתי את החייגן האוטומטי (לפני שעברתי לידני), שאלתי אותם לגבי הבעייה הזו, והם טענו שהיא קשורה למחשב, והציעו לי אז לעבור לחייגן ידני.

פורסם

את החייגן האוטומטי של טריפל C, כדי להתגבר על הבעייה של החייגן הידני

מה הבעיה עם החייגן שאתה יוצר באופן ידני? זה שיצרת אותו באופן ידני לא אומר שאי אפשר להגדיר אותו כך שיתחבר אוטומטית..

ביאור קטן:

חייגן "אוטומטי" - התקנה של ספקית ע"י קובץ EXE , האוטומטי כאן זו ההתקנה - כל ההגדרות נעשות באופן אוטומטי,

כדי שתומכים לא יאלצו להקריא לך אותם בטלפון במשך שעה, זה הדבר האוטומטי היחיד כאן.

במקרה זה גם מגדיר את עצמו לחייגן באופן אוטומטי, מה שאפשר להגדיר גם לחייגן ידני.

חייגן ידני: חייגן שאתה מגדיר בעצמך במערכת ההפעלה ע"י הכלים המובנים, באמצעות ההגדרות הטכניות שמקריא לך תומך

(או שאפשר למצוא בד"כ באתר של הספקית) - במאפיינים של החייגן אפשר לקבוע שיחייג עם שם משתמש וססמא שמורים מראש, מייד כשהוא מופעל

קיצור דרך אתה שם ב"הפעלה" והוא מחייג ישר כמערכת ההפעלה החלונאית שלך עולה.

חייגן ידני מועדף תמיד ע"י אנשים ששונאים זבל - כשאתה מגדיר אותו בעצמך במקום להשתמש ב EXE המגדיר אוטומטית של הספקית-

אתה נמנע מלהתקין את כל שאר הבולשיט שהחייגן האוטומטי מתקין - סרגלי כלים, דף בית של הספקית שלך ושאר השיט שדוחפים לשם.

הנה הסבר ישן ישן עם סקרינשוט מ XP, אני בטוח שתצליח להשתמש בו כדי לעשות את אותו דבר גם היום על WIN7

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=419409.msg3604547#msg3604547

בהצלחה.

פורסם

הם לא יוכלו לעזור לי בנידון. הודעת השגיאה איננה מגיעה מהחייגן אלא ככל הנראה מה-net.Framework של חלונות שאיננו קשור אליהם.

בפעם הראשונה שהתקנתי את החייגן האוטומטי (לפני שעברתי לידני), שאלתי אותם לגבי הבעייה הזו, והם טענו שהיא קשורה למחשב, והציעו לי אז לעבור לחייגן ידני.

זו הודעת שגיאה מהחייגן שלהם. זה שרשום Microsoft .NET לא אומר שהשגיאה לא נובעת מהם - זו סה"כ הטכנולוגיה שהשתמשו בה כדי לפתח את החייגן. זו בעיה של הספקית והיא צריכה למצוא לך פתרון, שלא ידברו שטויות.

בכל אופן במקומך הייתי מסיר את החייגן של הספקית ומגדיר אחד בעצמי באמצעות החייגן המובנה של Windows כמו שהציעו לך.

פורסם
  • מחבר

זו הודעת שגיאה מהחייגן שלהם. זה שרשום Microsoft .NET לא אומר שהשגיאה לא נובעת מהם - זו סה"כ הטכנולוגיה שהשתמשו בה כדי לפתח את החייגן. זו בעיה של הספקית והיא צריכה למצוא לך פתרון, שלא ידברו שטויות.

בכל אופן במקומך הייתי מסיר את החייגן של הספקית ומגדיר אחד בעצמי באמצעות החייגן המובנה של Windows כמו שהציעו לך.

הם אמרו לי שהם אינם יכולים לטפל בזה וכי הבעייה היא במערכת ההפעלה שלי ולא בחייגן שלהם. אני אדבר איתם פעם נוספת.

מה הבעיה עם החייגן שאתה יוצר באופן ידני? זה שיצרת אותו באופן ידני לא אומר שאי אפשר להגדיר אותו כך שיתחבר אוטומטית.

החייגן הידני איננו נטען אוטומטית בעת שהוא נמצא בתיקיית ההפעלה שבתפריט ההתחלה. במקרה ואני מכניס אותו לשתי תיקיות ההפעלה גם של כל המשתמשים וגם שלי, מופיעה לי שגיאה 711 של חיבורי רשת. בנוסף, חשוב לי להגיד, שאני נדרש לספק הרשאות של מנהל על מנת להדביק קבצים בתיקיית ההפעלה בעת שהיא מופיעה בסייר (אין אפשרות להדביק קבצים כקיצורי דרך שם), ואינני יכול להדביק קיצורי דרך בתיקייה ישירות, מאחר ואין לי אופציית הדבק.

הנה הסבר ישן ישן עם סקרינשוט מ XP, אני בטוח שתצליח להשתמש בו כדי לעשות את אותו דבר גם היום על WIN7

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=419409.msg3604547#msg3604547

בהצלחה.

מוגדר אצלי כמו שמופיע בתמונה, לא עוזר.

עדכון: התקשרתי לטריפל C, להגיד להם בקשר לבעייה עם החייגן האוטומטי שלהם, שהבעייה היא בו ולא במחשב שלי, והנציג אמר שלפי דעתו הם כבר לא מתעסקים עם החייגן האוטומטי, וכי הוא לא תואם את גרסאת מערכת ההפעלה שיש לי (Windows 7 Ultimate SP1 32Bit).

סביר להניח כי הוא התכוון להגיד לי שהחייגן לא תומך בגרסאת ה-net.Framework שברשותי, כיוון שמערכת ההפעלה שלי הייתה קיימת גם בתקופה שהם התעסקו בחייגן שהייתה לפני שנה.

פורסם

אם החייגן לא היה תומך בגרסת ה-NET. שמותקנת לך על המחשב, אז לא הייתה הודעת שגיאה כזו, אלא החייגן בכלל לא היה עולה והייתה מופיעה שגיאה שאומרת שגרסת ה-NET. שלך לא מתאימה (ואולי אפילו מציעה לך להתקין גרסה עדכנית).

בכל מקרה אתה יכול להתקין את הגרסה העדכנית ביותר מכאן.

פורסם
  • מחבר

גרסת ה-net.Framework שברשותי היא העדכנית ביותר, והתכוונתי להגיד שיכול להיות שהחייגן האוטומטי שלהם, לא תומך בגרסה זו אלא רק בגרסאות מוקדמות יותר.

פורסם

אין דבר כזה, ל-net framework. יש תמיכה לאחור בגרסאות קודמות.

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה העניין עם החייגן האוטומטי שלהם, אך אני כן יכול לתת לכם את פרטי השגיאה שקיבלתי מ-net.Framework בעת ניסיון התחברות מהחייגן האוטומטי: ראו קובץ מצורף.

[attachment deleted by admin]

פורסם

זו חד משמעית בעיה בקוד של החייגן (או של החבילה שהם השתמשו בה - DotRas). עלוב מצידם שהם מנסים להפיל את התקלה עליך.

פורסם
  • מחבר

הם עושים זאת, ככל הנראה בגלל שהם לא תומכים בו יותר. השירות שלהם גם ככה לא טוב. הנציגים שלהם מתנהגים כאילו הם אינם מבינים באינטרנט ובמחשבים.

פורסם

הנציגים שלהם מתנהגים כאילו הם אינם מבינים באינטרנט ובמחשבים.

וזה מפתיע אותך?

פורסם
  • מחבר

אינני מצפה מנציגי תמיכה טכנית של ספק אינטרנט, שהם עד כדי כך לא יבינו בתחום שבו החברה שבה הם עובדים מתמחית. בבזק בינלאומי וכן ב-012 סמייל, לא נתקלתי בדבר כזה.

פורסם

מוגדר אצלי כמו שמופיע בתמונה, לא עוזר.

..? מה לא עוזר? אתה מקבל שגיאה? מה קורה בדיוק? (בחייגן "ידני" שמוגדר לחייג ללא מגע יד אדם בהפעלת windows)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים