עבור לתוכן

חנות שמסרבת לתת זיכוי במזומן

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים קניתי מוצר מחנות מסוימת, אחרי שראיתי שהוא לא מתאים לי, באתי להחזיר אותו, המוכרת לא הסכימה להביא לי זיכוי במזומן אלא רק זיכוי לבוא ולקנות בחזרה בחנות, היא אמרה לי שהמנהלת לא נמצאת ושהיא לא יכולה להוציא כסך מהקופה, באתי היום כדי לקבל את הכסף שלי, אמרתי לה שיש דבר שנקרא "המועצה לצרכנות" ולפי מה שהם קבעו מגיע לי לקבל את הכסף שלי בחזרה ולא לקבל זיכוי רק לאותה חנות, היא לא הסכימה לעשות ככה ושלחה אותי לקרוא למשטרה.

אני מכיר את השיטה הזו שאומרים לך שהמנהלת לא נמצאת ורוצים שלא תבוא ושתוותר ולא תקבל את הכסף שלך במזומן.

אני שילמתי במזומן ואני רוצה לקבל את הכסף שלי בחזרה במזומן.

מה עושים, פונים למועצה?

היא אמרה לי לחזור ביום ראשון, אבל בטח ביום ראשון היא תגיד לי לבוא ביום שני.

• תגובות 39
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תבוא ביום ראשון עם מצלמה ותגיד לה "עכשיו אפשר את הכסף?"

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, ואו רציני, איך לא חשבתי על זה!

אני בטח יכול להקליט את השיחה בקלות!

אגב, יש שחר לטענה שאומרת שרק מנהל יכול לתת זיכוי במזומן?

פורסם

אתה יכול לקרוא למשטרה ולמכבי אש, וגם לנציב קבילות חיילים ולא יעזור לך.

אין בחוק העונשין משהו שאפשר לעשות נגד חנות שמסרבת למלא את התקנה של החזר כספי במקום זיכוי - ממה שאני זוכר.

בנוסף יש עניין של זמן מוקצב להחזיר את המוצר (לפי סוג המוצר) ועוד מספר תקנות שיכולות להפיל את הדרישה שלך.

מה אתה מנסה להחזיר? מתי רכשת את המוצר ואיך?

פורסם
  • מחבר

עכבר למחשב, עלה 30 שח

במזומן.

נקנה ב 12/13 לחודש, הוחזר ב 14.

פורסם

הוא היה בשימוש?

פורסם

מעקב

תעשה טובה בוא קח שלושים שקל ותמחק בבקשה את הפוסט המטומטם הזה(וכן אני יודע שדין פרוטה כדין מאה)

מה בדיוק אתה מתכנן לעשות לקחת עכבר בחנות הזאת ולהחזיר כי אחרי שימוש של יום אחד לא התאים לך?

לעבור לחנות אחרת ולקחת עוד עכבר בשלושים שקל ולגלות שזה לא לוגיטק G500 וגם אותו להחזיר

ומה נראה לך שבחנות יושבים אנשים שצריכים לבזבז עליך זמן עד שתמצא את עכבר החלומות שלך?

לא פלא שעל עכברים איכותיים דורשים סכומים של מאות שקלים. יש להם כבר נסיון עם אנשים כמוך

מעקב

פורסם
  • מחבר

קצר מאוד.

החוט שלו היה קצר לי מידי והאיכות שלו לא משהו.

פורסם

אחרי שימוש הם לא מחויבים להחזיר לך כסף (אם בכלל).

פורסם

מה אתה אומר?

אז האיכות היא לא G500?

אני מופתע! (הגבות שלי משוכות מעלה)

כן כן כמעט שכחתי

מעקב

פורסם

אם הדיון הזה יתחיל להיות כמו הדיון שלך על הדואר, אין בכלל מה לנסות לעזור לך. ברוס לי, נראה לי שהוא הבין תפסיק עם זה.

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

את הדיון שלי על הדואר לא אני קילקלתי, אני בסך הכול רציתי לקבל סיוע ועזרה,

גועל נפש איך שאתה מתנהג ברוס לי,

הנה התקנות

http://www.moital.gov.il/NR/rdonlyres/0C5E67AF-832B-40EB-8C57-488CBDDE88DD/0/tamat_5238_brochure.pdf

לפי מה שאני הבנתי לא אמורות להיות בעיות להחזיר מוצר אם לא עברו 14 יום.

פורסם

אתה רציני... הרסתם לו דיון אחד, בשביל מה עוד אחד? הוא בסך הכל רוצה עזרה. כמו שאתה רואה, אף אחד לא נגרר לזה יותר וזה נקרא ספאם.

פורסם

1. ערך הטובין עולה על 50 ₪.

2. הטובין לא נפגמו והרוכש לא עשה בהם כל שימוש. ברוב המקרים החזרת הטובין באריזתם המקורית, גם אם נפתחה, היא ראייה מספקת לכך שלא נעשה בהם שימוש.

3. הטובין אכן הושבו לעסק

יש בעיה אחת (1.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים