עבור לתוכן

לקוחות של רמי לוי בסלולר?

Featured Replies

פורסם

פששש אם יש אמת בדברים אז רמי לוי נראה כמו האור במדינת העושקים

אני יכול להבטיח שאפעל להעביר את כל המשפחה אליו

ואם כך הוא פועל אז אני מאחל לו שיהיה המליונר הכי גדול במדינה ושגם הממונה על ההגבלים העסקיים יפול לרגליו

ולסיום איך אפשר בלי לאחל לכנופיות הסלולאר שיפלו ושיפלו בגדול

השאלה היא איך נראים הטפסים האלה שצריך לחתום עליהם?

האם צריך עורך דין בשביל זה? האם זה באורך הסיפור שלא נגמר?

ומה יהיה ביום שנרצה להתנתק?

סורי על התגובה המאוחרת. הם נותנים לך זמן לקרוא את הטפסים, ולא לוחצים עליך, וביקשתי גם העתק הביתה.

קראתי אותם בעמדה לפני שחתמתי, ולא מתחבא שם משהו טריקי. אין צורך בעורך דין :)

• תגובות 68
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל חייב להגיד משהו לבחור שכתב פה שהחברות הגדולות ישרפו ויפשטו את הרגל זו אמירה לא חכמה בלשון המעטה.

נכון שזה לא נעים כשנפגעים מחברה דורסנית אבל אל תשכח שהחברה הדורסנית הזאת גם מעסיקה אלפי ישראלים באמת היית רוצה לראות את כולם מובטלים אני לא,בעד תחרות חברות נוספות בכיף זה יביא ישר להורדת מחירים אבל לא מאחל להם פשית רגל.

כמה שיותר חברוןת תקשורת (תשתית טלפוניה איטנרנט טלויזיה סלולארי וכ'ו) ככה יותר טבו לנו הצרכנים

תאמין לי שאני יודע בדיוק מה אני מדבר ולא מתחרט על אף מילה אני לא ילד בן שתיים

אין לחברות האלה זכות קיום ובטח ובטח אין להם זכות העסקה של אזרחי המדינה

אתה צריך להבין שהחברות האלה הם זכות לגדל כסף על העצים

אם אתה לא מבין את זה אני אסביר לך-- אם המדינה הייתה נותנת לך אישור בשנות התשעים לפתוח רשת סלולארית אז היית מציג רווח נקי לכל שלושה חודשים בשנה של 250 מיליון שקל

כל שנה רווח נקי מיליארד שקל ואתה משלם משכורות לעובדים 3500 שקל

ולא רק זה אלא אתה עושק את כל הלקוחות בחוזים שעורכי דין לא יודעים לקרוא אותם

ושולח יד לחשבונותיהם ככל העולה על רוחך

במדינה מתוקנת האזרחים היו תולים את הבעלים על עץ במרכז העיר

אבל אותנו הרדימו במשך שנים

החברות האלה צריכות להיסגר או לחילופין לעבור לאדם שמנהל את החברה לא במסלול של מיקסום רווחים בכל דרך אפשרית תוך רמיסת העובדים ועושק הלקוחות -אני לא בטוח שזו הייתה הכוונה בקפיטליזם

תבין שכל מנהל שיושב שם בפסגה מקבל סכומים דמיוניים שלא מגיעים לו בחסד הוא לא איזה קוסם מלומד יוצא לימודי תואר שביעי שבזכותו החברה מכניסה מה שהיא מכניסה הוא פשוט דורסן יותר

רמי לוי קונה את הלקוחות בדיוק בגלל הסיבה הזו הוא סידר לעצמו אירוע סיקור חדשותי פרסומתי _(קשה לי להאמין שלא שולם שם משהו למראיין בכתבה שהציגה אותו בפעם הראשונה לציבור ) והבטיח שתחת ניהולו לא יעשקו את הלקוחות

אם באמת הוא יתנהג כך אני מאחל לו שיכבוש את המדינה העשוקה הזו

פורסם

תאמין לי שאני יודע בדיוק מה אני מדבר ולא מתחרט על אף מילה אני לא ילד בן שתיים

אין לחברות האלה זכות קיום ובטח ובטח אין להם זכות העסקה של אזרחי המדינה

אתה צריך להבין שהחברות האלה הם זכות לגדל כסף על העצים

אם אתה לא מבין את זה אני אסביר לך-- אם המדינה הייתה נותנת לך אישור בשנות התשעים לפתוח רשת סלולארית אז היית מציג רווח נקי לכל שלושה חודשים בשנה של 250 מיליון שקל

כל שנה רווח נקי מיליארד שקל ואתה משלם משכורות לעובדים 3500 שקל

ולא רק זה אלא אתה עושק את כל הלקוחות בחוזים שעורכי דין לא יודעים לקרוא אותם

ושולח יד לחשבונותיהם ככל העולה על רוחך

במדינה מתוקנת האזרחים היו תולים את הבעלים על עץ במרכז העיר

אבל אותנו הרדימו במשך שנים

החברות האלה צריכות להיסגר או לחילופין לעבור לאדם שמנהל את החברה לא במסלול של מיקסום רווחים בכל דרך אפשרית תוך רמיסת העובדים ועושק הלקוחות -אני לא בטוח שזו הייתה הכוונה בקפיטליזם

תבין שכל מנהל שיושב שם בפסגה מקבל סכומים דמיוניים שלא מגיעים לו בחסד הוא לא איזה קוסם מלומד יוצא לימודי תואר שביעי שבזכותו החברה מכניסה מה שהיא מכניסה הוא פשוט דורסן יותר

רמי לוי קונה את הלקוחות בדיוק בגלל הסיבה הזו הוא סידר לעצמו אירוע סיקור חדשותי פרסומתי _(קשה לי להאמין שלא שולם שם משהו למראיין בכתבה שהציגה אותו בפעם הראשונה לציבור ) והבטיח שתחת ניהולו לא יעשקו את הלקוחות

אם באמת הוא יתנהג כך אני מאחל לו שיכבוש את המדינה העשוקה הזו

ומה הבעיה בזה?? תגיד לי כשאתה תפתח עסק פרטי משלך מה אתה תרצה להיות בהפסדים??להיות ברווח מנמלי??או לנסות להרוויח כמה שיותר???בואו נפסיק להיות תמימים זכותם וזה ליגטמי וכולנו היינו נוהגים באותה צורה בדיוק,אם אתם רוצים שהחברות יתנהלו בצורה טובה יותר יתנו שירות טוב יותר ויגבו מחיר זול יותר שיפתחו חברות נוספות זה יעשה לנו רק טוב תחרות טובה עם האזרחים וחברות נוספות שיביאו להשקת שירותים חדשים לפיתוח ולהעסקה של ישראלים רבים נוספים.

ובנינו לבוא ולצעוק החברות שולחות יד לכיס וגונבות זה כלכך שטויות,הרי אם אנשים לא ישולחו SMS לכוכב נולד או ישחקו בחידונים באיטרנט או יסכימו לחבילות שמנסים למכור להם או שיבטלו את החבילה שניתנה להם חודש חינם כי אחרכך היא ממשיכה בעלות,בואו ניקח אחריות על הצרכנות הלוקה בחסר שלנובמקום לאשים את כל העולם

פורסם

למה...?

בעיקר התעדכנות בחדשות תוצאות ספורט כשאני לא רואה אותם וכ'ו

פורסם

ובנינו לבוא ולצעוק החברות שולחות יד לכיס וגונבות זה כלכך שטויות,הרי אם אנשים לא ישולחו SMS לכוכב נולד או ישחקו בחידונים באיטרנט או יסכימו לחבילות שמנסים למכור להם או שיבטלו את החבילה שניתנה להם חודש חינם כי אחרכך היא ממשיכה בעלות,בואו ניקח אחריות על הצרכנות הלוקה בחסר שלנובמקום לאשים את כל העולם

יש הבדל בין ה5-10 שקל האלה של החבילוץ וההירשמות לשטויות שזה באמת אשמתו של הצרכן ובין האלפי אנשים שקיבלו בסוף החודש חשבון של 400-500 שקל רק בגלל שבאזורם אין שרות של DATA ולכן הם גלשו על WAP וכל מגה בWAP זה 10 ש"ח . אה אני נורא מצטער שהתשתית שלכם לא מאפשרת את זה , בואו קחו קצת כסף מהארנק שלי כדאי שאולי בעתיד תתקנו את זה . וכל מי שזה קרה לו היה צריך ללכת למוקד של אותה חברה ולכעוס ולצעוק על פקיד שבסך הכל בא לעשות את עבודתו כי איזה פוץ בשרשת ההנהלה חשב שזה ממש הגיוני החיוב הזה.

פורסם

יש הבדל בין ה5-10 שקל האלה של החבילוץ וההירשמות לשטויות שזה באמת אשמתו של הצרכן ובין האלפי אנשים שקיבלו בסוף החודש חשבון של 400-500 שקל רק בגלל שבאזורם אין שרות של DATA ולכן הם גלשו על WAP וכל מגה בWAP זה 10 ש"ח . אה אני נורא מצטער שהתשתית שלכם לא מאפשרת את זה , בואו קחו קצת כסף מהארנק שלי כדאי שאולי בעתיד תתקנו את זה . וכל מי שזה קרה לו היה צריך ללכת למוקד של אותה חברה ולכעוס ולצעוק על פקיד שבסך הכל בא לעשות את עבודתו כי איזה פוץ בשרשת ההנהלה חשב שזה ממש הגיוני החיוב הזה.

זה אכן מקרה מיוחד ובעייתצי אבל מי הכריח את אותו אזרח לגלוש בWAP אני הייתי בחו'ל ונורא רציתי להתחבר מהפלאפון ולא העזתי אפילו לבדוק מיילים בו כי ידעתי שזה עולה כסף,יתרה מכך אני שניתי את התצוגה והורדתי את כל הקיצורי דרך במסך הראשי כי זה מסך טאץ' שבטעות לא ילחץ לי בכיס,זה ניקרא אחריות של צרכן. ואם נבחן בעומק את החיובים המנופחים נגלה שחוץ ממקרה של טעות בחישוב של תוכנת הבילינג (אשר מזוכה כמובן) כל השאר זו טעות של צרכן לא ידע לא שאל לא שם לב הבן לחץ הסבא שיחק וכ'ו

כמובן שיש גם מקרה של גניבת מכשיר אבל גם אז מבטלים קו ויזוכה אם היה בו שימוש בלתי סביר בדיוק כמו במקרה של גנבת אשראי.

פורסם

כבר קרה לי שהייתי צריך חבילת גלישה, והנציגה הטעתה אותי, נתנה לי רק 200MB בWAP(גלישה בפורטל של סלקום) כשביקשתי ממנה במפורשות חבילה של DATA, והחשבון תפח אחרי שעתיים ב300 שקל..

כמובן שהייתי צריך להתווכח עם אחראי בשביל לקבל זיכוי, אבל מרגיז בטירוף שהנציגה התחילה להאשים אותי כלקוח שלא הבנתי אותה נכון.

פורסם

שוב מקרים נקודתיים של נציג שטעה כי הוא חדש לא מבין או לא הבין זה יכול לקרות כי מדובר בבני אנוש אבל הזיכוי אמרת שקיבלת בסופו של דבר,גנבה זה שהוצאת מימך את הארנק וברחצתי זה גנבה אם מצאתי את הארנק שלך על הריצפה ואחרי יומיים החזרת לך את הארנק אם כל מה שהיה שם זו לא גנבה ;D

פורסם

הוא עובד על הרשת של פלאפון (קונה מהם דקות בזול ומוכר אותם בזול) ולכן פועל על התדרים של פלאפון.

טלפון שלא תומך בכל התדרים של פלאפון יעבוד מצויין, פשוט יכולים להיות אזורים עם קליטה מופחתת או בלי קליטה בכלל.

אפשר להסתדר בלי תדר 850 של פלאפון, רק עם 2100?

פורסם

לא באופן מיטבי.

פורסם

הבעיה שרמי לוי לא מקבל כרטיסי אשראי עם ספרות מודפסות, רק ספרות בולטות.

פעם ראשונה שאני נתקל בנושא הזה, ואף אחד לא באמת מבין את הרעיון שמאחורי הדרישה ההזויה הזאת.

אז בינתיים אני ובטח עוד כמה אנשים אי שם לא עוברים לרמי לוי רק כי לא מוכנים לקבל אותנו כלקוחות.

פורסם

הדבר היחידי שאני חושב זה שהוא רוצה לגהץ את הכרטיס ולא יכול כי הספרות מודפסות.

פורסם

רכישות טלפוניות/סוכני שטח, לא חסר אפשרויות תשלום.

סתם עקשנות חסרת הגיון.

פורסם

זה ממש מוזר מה שהם מבקשים..

הכרטיס שנתתי להם בכלל לא היה עליי אז התקשרתי כדי שיגידו לי את המספר ואז אמרתי לנציג מולי והוא פשוט הקיש במחשב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים