עבור לתוכן

ממיר HOT MAGIC - הדבר הכי מסריח של שנת 2012?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי מהמידע, אכפת לי משטח האחסון.

זה כונן קשיח (של ניידים) רגיל, לא רואה סיבה שלא תוכל להשתמש בו במחשב.

(ההצפנה של המידע אגב היתה ברורה מאליה..)

מה לא תוקן:

שמח על הפונטים, אבל אם המעבר עדיין איטי - אני עדיין נשאר עם הממיר הישן שלי בזמן שה-MAGIC יושב פה לידו מנותק..

פורסם

מעניין אם ישימו לב אם אדחוף להם לשם כונן תקול...

פורסם

אל תנסה אפילו. הטכנאי רושם את המספר הסיראלי של הכונן שהוא מכניס לממיר כשהוא מתקין לך אותו.

פורסם

הטכנאי שהיה אצלי לא רשם כלום. הוציא אותו מהאריזה האטומה וישר הכניס לממיר. הוא אפילו שאל אותי אם אפשר להשתמש בכונן הזה...

פורסם

מעניין אם ישימו לב אם אדחוף להם לשם כונן תקול...

הכל רשום אצלם, המספר הסריאלי של הממיר + המספר הסריאלי של ההארד דיסק. וגם אם לא ראית אותו רושם זה לא אומר כלום, יכול להיות שהוא רשם כבר הכל באוטו ורק בא אצלך לחבר הכל.

חוץ מזה אני ניסיתי את זה חחחח וזה לא עבד. היה לי ממיר MAGIC HD עם דיסק קשיח של WD ובגלל שעבדו עלי ואמרו לי בסוף שאני משלם עליו אז ביקשתי להפוך אותו לממיר MAGIC HD בלי דיסק קשיח ללא עלות. אחרי זה אמרתי לעצמי הטכנאי צריך לבוא ולקחת לי את הדיסק של WD שנחשבים לחברה איכותית, אז לקחתי ממיר MAGIC HD אחר שיש לי בבית שיש לו דיסק קשיח של HITACHI והחלפתי ביניהם. אמרתי לעצמי הטכנאי יבוא לממיר שהוא צריך לטפל בו ואז יקח לעצמו את ההארד דיסק של HITACHI.

אחרי שהוא בא, הוא אומר לי יש בעיה, הדיסק קשיח הזה לא תואם לממיר. הוא אמר אני צריך לקחת הארד דיסק שמסתיים בספרות 4587, הוא חיפש בכל הממירים בבית עד שהוא מצא אותו.

לסיכום, גם כשהוא מחזיר ציוד הוא בודק מה הוא מחזיר. אי אפשר לעבוד עליהם בקטעים האלה. אלא אם כן תזייפו את המדבקה הזו על הדיסק הקשיח ותדביקו מספר סריאלי אחר :)

פורסם

מבחינה כלכלית, מי שלא באמת רוצה ממיר מקליט יכול באמת לשדרג ל MAGIC-HD ב 5 ש"ח ואז לקבל הארד-דיסק 2.5" בכלום כסף :)

אם תשרדו את ה MAGIC-HD כמובן....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים