עבור לתוכן

איביי ורכישות מחו"ל - שרשור מוצרים לרכישה מסנט בודד עד 100$ (פומבי או BIN)

Featured Replies

פורסם

פניתי אליהם כשזה קרה, לפני כמה שבועות, ושאלתי לאן נעלמה האפשרות בחיפוש של לבחור להציג רק מוצרים שנשלחים לארץ, הרי אין יותר מידי טעם לראות תוצאות של מוצרים שאני לא יכול לקבל. התשובה היתה ששינו את החיפוש ועכשיו תמיד מקבלים רק תוצאות ממוכרים שמוכנים לשלוח לארץ שבה אני נמצא.

• תגובות 484
  • צפיות 123.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אשמח לקבל עזרה:

1. ארנק איכותי עד 100 ש"ח. (קומפקטי, ואחד מספיק חזק ועמיד שלא יקרע אחרי שימוש אינטנסיבי)

2. אוזניות כפתור עד 50 ש"ח.

פורסם

1. ארנק איכותי עד 100 ש"ח. (קומפקטי, ואחד מספיק חזק ועמיד שלא יקרע אחרי שימוש אינטנסיבי)

גם אני מחפש עכשיו בדיוק אותו דבר, עם דגש על קומפקטי ושישב נוח בכיס.

בינתיים חשבתי על זה:

http://www.ebay.com/itm/Mens-Leather-Bifold-Wallet-Coin-Pocket-Purse-Pouch-Alpine-Swiss-2-Bill-Sections-/360489067202?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_2228wt_1401

אבל עדיין לא הזמנתי.

פורסם

^^ אני גם צריך ארנק קומפקטי ואיכותי (כולל מקום למטבעות). לפי המידות של הארנק בקישור הוא די גדול.

עכשיו יש לי ארנק קומפקטי, המידות שלו 4x3 אינצ' (כולל מקום למטבעות, 8 תאים לכרטיסים, 2 מהם גם לדברים אחרים, תא לשטרות, ותא שקוף לרשיון וכו').

פורסם

אני רכשתי פעם ארנק איכותי שמתאים לי בול באיביי ממוכר ישראלי דווקא. צריך לחפש אותו...

פורסם

על פניו נראה טוב, אבל מנסיון שלי תא למטבעות שנסגר ע"י כפתור יכול להפתח באופן פתאומי ומאוד מעצבן ולא נעים שהמטבעות "נשפכים" לך מהארנק באמצע שאתה ממתין בתור כלשהו או משלם לנהג באוטובוס.

אפילו שזה מאוד לא נוח - אני מעדיף ריצ'ראץ' אך ורק בגלל הסיבה הזו.

פורסם

^

למה שתחזיק את הארנק הפוך?

פורסם

למה שתחזיק אותו בכלל? זה עלול לקרות בכיס ואז לא משנה איך תוציא ותחזיק אותו.

פורסם

על פניו נראה טוב, אבל מנסיון שלי תא למטבעות שנסגר ע"י כפתור יכול להפתח באופן פתאומי ומאוד מעצבן ולא נעים שהמטבעות "נשפכים" לך מהארנק באמצע שאתה ממתין בתור כלשהו או משלם לנהג באוטובוס.

אפילו שזה מאוד לא נוח - אני מעדיף ריצ'ראץ' אך ורק בגלל הסיבה הזו.

יש לך ניסיון עם ריצ'רץ? הארנק שלי עם ריצ'רץ והוא ממש לא נוח. לעומת זאת הארנק הקודם שלי היה עם כפתור, היה מאוד נוח, ומעולם לא נשפכו לי המטבעות ממנו. כנראה זה תלוי באיך שהארנק בנוי והאיכות שלו.

פורסם

נו אז עכשיו צריך למצוא את הארנק המושלם.

אם נתקלתם במשהו מעניין תעדכנו כאן.

פורסם

לכל אחד מתאים משהו אחר ובעיצוב אחר... יש באיביי מבחר עצום, תשוטט ותראה מה מוצא חן בעיניך.

במקרה הכי גרוע לא אהבת? יש לך אחלה מתנה לגבר.

פורסם

והמחירים מפצים על המשלוח :)

פורסם

אם כבר ארנקים, כל מה שאני רואה בארץ זה במחירים מופקעים.

אני צריך ארנק עם "חלון" לתעודת זהות.

מישהו קנה אחד כזה ויכול ללנקק?

התעודה גדולה ולא נכנסת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים