פורסם 2012 באפריל 1313 שנים גרפיקה לא רעה...סה - טו!FPS שאין בהם עומק כמו בסדרת BF כבר משעממים אותי.להתקדם בסביבה לניארית ולירות באוייבים... חאלאס כבר 15 שנה אני חורש את המשחקים האלה.אני מאוד מאוד אוהב את סדרת MoH (של WW2) מקווה שיתנו למותג את הכבוד המגיע לו
פורסם 2012 באפריל 1313 שנים זה לעולם לא יהיה MOH-AA אין מה לעשות כי זה לא אותם מפתחים.שימוש בשם של הכותר ותו לא
פורסם 2012 באפריל 1313 שנים medal of honor airborne היה מאוד נחמד ויחודי, נקווה שיחקו ממנו קצת השראה.
פורסם 2012 באפריל 1413 שנים קניתי MOH 2010, כי הייתי קצת משועמם עם BC 2, ידעתי ש MULTI נעשה על ידי DICE והשגתי את גרסה הרוסית מאוד זולה.כרגע אין סיכוי שאשתעמם עד הסתיו עם BF 3 (המשחק פשוט ממכר ;D ), MULTI נעשה על ידי DANGER CLOSE :-\ , מחיר יהיה יותר גבוה ממה שאני מוכן לשלם. לכן כנראה אדלג עליו
פורסם 2012 ביוני 913 שנים תמיד נראה אבל אף פעם לא מגיע למולטי של BF.אגב נראה עכשיו מושקע יותר מהמשחק הקודם .בסניגל זה תמיד יותר טוב .הגרפיקה חבל על הזמן נראה לי אפילו שיפור על BF3.
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים הגרפיקה נראית חבל על הזמן.מעבר לזה נראה כאילו הסינגל של BF3 כבר עדיף.MOH הקודם היה פשוט עייף ומשעמם.... גם זה נראה ככה. בCoD יותר נהנתי.
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים ההפך בדרך כלל הסינגל הזה עדיף-תרתי משמע צריך לחכות. הצלחה תביא רק אם יהיה אקשן רצוף.. לא צריך מעבר במשחקים מהסוג הזה.
פורסם 2012 ביולי 1113 שנים לא יודע מה אתם חושבים אבל לפי דעתי עדיין נראה כמו איזה DLC של BF3משהו בסגנון jungle close quarters
פורסם 2012 ביולי 1113 שנים לי זה נראה יותר כמו MOH: A Call For Duty ....כל מיני PERKS והצנחות ומה לא... פשוט ניסיון חיקוי לCOD עם פרוסטבייט 2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.