עבור לתוכן

לא מצליח לעבור את ה-10M - בעיה בהגדרות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן, עד כמה שידוע לי...

• תגובות 63
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נטרל את שאר המכשירים מהראוטר יתכן ואחד מהם מגביל את המהירות ל10

פורסם
  • מחבר

כבר עשיתי, הוצאתי את הכבלים פיזית מהראוטר כך שהכבל היחיד שנשאר מחובר אליו זה הכבל שמחבר למודם של הוט ולמחשב שלי, לא השתנה כלום.

פורסם

כבר מצאנו כי הבעייה בכרטיס הרשת.

פורסם
  • מחבר

כך הכל הראה - אבל עצם זה שבחיבור ישיר של המחשב למודם אני רואה שרשום לי 1GB זה לא אומר שהוא תקין?

פורסם

כן.

היה לי את אותה בעיה בדיוק.

למרות שניסיתי כבלים שונים, להכנס מ-safe mode לא עזר כלום.

פירמטתי את המחשב וזה עזר לי.

פורסם
  • מחבר

פירמוט זה מה שעזר בסוף?!

פורסם

כבר עשיתי, הוצאתי את הכבלים פיזית מהראוטר כך שהכבל היחיד שנשאר מחובר אליו זה הכבל שמחבר למודם של הוט ולמחשב שלי, לא השתנה כלום.

במקום כל הסיבוך, לך תרכוש כרטיס רשת של 1G ותתקין אותו במחשב -- עניין של כמה עשרות שקלים וסגרת את הפינה הזו.

פורסם
  • מחבר

זה נייד, זה עדיין כ"כ פשוט/קל/זול? ???

זה גם כל פעם מסתבך שזה מדהים. כאמור באותו כבל באותו מקום אך עם מחשב נייד אחר - מתחבר תוך שניה ומקבל 100M. עם הנייד שלי לוקח לפעמים כמה דקות עד שמוצא "אות" מהכבל וגם זה לא תמיד ואז מגיע ל-10M (מוגבל לזה).

שחיברתי את הנייד ישירות ל-HOTBOX קיבלתי 1GB במקום שהיה רשום לי קודם 10M וגם התחבר תוך שניה. אז לכאורה זו בעיה בראוטר נכון?

שתי ה"נסיבות" הללו בעצם מצביעות כל אחת על מקור בעיה אחר וסותרות אחת את השניה לא?

פורסם

תעלה עם live-cd כמו אובונטו ותבדוק.

פורסם
  • מחבר

רעיון טוב

פורסם
  • מחבר

אוקי, הורדתי , התקנתי ואומנם היו קצת בעיות התחברות בהתחלה עם הכבל אבל בסוף זה מצא אותו והתלהבתי מאוד כשראיתי בסטטוס שם שרשום 100M ולא 10M כמו בוינדוס. העניין הוא שבפועל בבדיקת מהירות זה לא עובר את ה-10, כאילו הוא עדיין תקוע על זה. נראה לי שבסופ"ש אני אעיף את כל המערכת הפעלה הזו ואתקין אחת חדשה ונקייה ואראה אם משהו ישתנה

פורסם
  • מחבר

טוב, גם התקנתי מערכת הפעלה מחדש ועדיין תקוע שם על 10. מזמן כבר היתי הולך לתת את זה בטענה שיש תקלה חומרתית, אבל "מפריעה" פה העובדה שבחיבור ישיר ל-HOTBOX אני כן מקבל 100 וזה חבריי המכובדים - לא מובן לי

פורסם

עוד לא ניסית עם כבל אחר? זו בערך האופציה היחידה שנשארה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים