פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים מחבר כבר עשיתי, הוצאתי את הכבלים פיזית מהראוטר כך שהכבל היחיד שנשאר מחובר אליו זה הכבל שמחבר למודם של הוט ולמחשב שלי, לא השתנה כלום.
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים שלח מייל לTP-LINK, הם מחזירים מייל תוך יום-יומיים.http://www.tp-link.com/en/support/contact/
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים מחבר כך הכל הראה - אבל עצם זה שבחיבור ישיר של המחשב למודם אני רואה שרשום לי 1GB זה לא אומר שהוא תקין?
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים כן.היה לי את אותה בעיה בדיוק.למרות שניסיתי כבלים שונים, להכנס מ-safe mode לא עזר כלום.פירמטתי את המחשב וזה עזר לי.
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים כבר עשיתי, הוצאתי את הכבלים פיזית מהראוטר כך שהכבל היחיד שנשאר מחובר אליו זה הכבל שמחבר למודם של הוט ולמחשב שלי, לא השתנה כלום.במקום כל הסיבוך, לך תרכוש כרטיס רשת של 1G ותתקין אותו במחשב -- עניין של כמה עשרות שקלים וסגרת את הפינה הזו.
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים מחבר זה נייד, זה עדיין כ"כ פשוט/קל/זול? ??? זה גם כל פעם מסתבך שזה מדהים. כאמור באותו כבל באותו מקום אך עם מחשב נייד אחר - מתחבר תוך שניה ומקבל 100M. עם הנייד שלי לוקח לפעמים כמה דקות עד שמוצא "אות" מהכבל וגם זה לא תמיד ואז מגיע ל-10M (מוגבל לזה).שחיברתי את הנייד ישירות ל-HOTBOX קיבלתי 1GB במקום שהיה רשום לי קודם 10M וגם התחבר תוך שניה. אז לכאורה זו בעיה בראוטר נכון?שתי ה"נסיבות" הללו בעצם מצביעות כל אחת על מקור בעיה אחר וסותרות אחת את השניה לא?
פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים מחבר אוקי, הורדתי , התקנתי ואומנם היו קצת בעיות התחברות בהתחלה עם הכבל אבל בסוף זה מצא אותו והתלהבתי מאוד כשראיתי בסטטוס שם שרשום 100M ולא 10M כמו בוינדוס. העניין הוא שבפועל בבדיקת מהירות זה לא עובר את ה-10, כאילו הוא עדיין תקוע על זה. נראה לי שבסופ"ש אני אעיף את כל המערכת הפעלה הזו ואתקין אחת חדשה ונקייה ואראה אם משהו ישתנה
פורסם 2012 במרץ 213 שנים מחבר טוב, גם התקנתי מערכת הפעלה מחדש ועדיין תקוע שם על 10. מזמן כבר היתי הולך לתת את זה בטענה שיש תקלה חומרתית, אבל "מפריעה" פה העובדה שבחיבור ישיר ל-HOTBOX אני כן מקבל 100 וזה חבריי המכובדים - לא מובן לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.