פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים שרשור שנפתח בפורום אחר.אני גם דיברתי איתם, הם עשו לי הנחה של 5 שקלים אבל חוץ מזה הם לא הסכימו לתת לי את מה שמגיע לי לפי החוזה.מישהו נתקל במקרה כזה מגעיל של הפרת חוזה?הנה התגובה שמסכמת הכול.
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים מחבר מה שמעצבן,(ולא חוקי)שבתקנון שלהם כתוב שהמפענח כולל את השלטואז כתוב שבמקרה תקלה, יס מחליפים לך את המפענח- שלפי מה שכתוב לפני כן, הוא כולל את השלט!
פורסם 2012 בפברואר 2113 שנים אני זוכר שהחלפתי פעם שלט של הוט בחינם בסניף הדואר.גיל זה באמת היה פעם.עכשיו גם להחליף שלט של הוט עולה כסף. זה עולה 38 ש"ח לפי אתר הוט (הורידו את המחיר, כי עלה כבר 50 או 60 ש"ח). http://www.hot.net.il/heb/customerservice/servicecenter/changeremotes/
פורסם 2012 בפברואר 2113 שנים מעקב(אין לכם שלט חכם ששולט גם בעוד דברים חוץ מהממיר? אני כבר שנים משתמש בשלט של הרסיבר בשביל לשלוט גם על הטלוויזיה ועל הממיר..)
פורסם 2012 בפברואר 2113 שנים השלטים מעולם לא התקלקלו לי. בזמנו החלפתי את השלט רק בגלל שנגמרו לו הבטריות אגב, השלטים של יס\הוט גם כן חכמים ויכולים לשלוט על מכשירים אחרים. אם יש לכם את השלט של הרסיבר\מזגן\מחשב הוא מסתנכרן איתם בקלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.