עבור לתוכן

רכיבים ישנים ל-HTPC

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני יכול לנצל את הרכיבים הבאים ממחשב בן 3 שנים, האם הם יתאימו להרכבת HTPC טוב ?

פורסם

מעקב.

פורסם

הכרטיס מסך שלך לא תומך בהאצה גרפית, כך שהוא לא יעזור לך בסרטים. המעבד שלך מריץ סרטי FHD בלי בעיה.

עם אתה מתכוון לשחק קצת, אז אלו משחקים לא כבדים ואפילו מאוד קלילים.

אבל יש לך דרישות מסוימות מימנו?

פורסם

מפרט מצויין ...יש לי פחות מזה ...ומריץ סרטים בכיף!

פורסם

המפרט נהדר, יריץ 1080P בקלילות.

איך שזה נראה כרגע החוליה החלשה אצלך במערכת היא הכרטיס מסך שלא יריץ משחקים כבדים/חדשים בהנחה ותרצה לשחק על המסך הגדול. אני לא מכיר את הכרטיס מסך שלך, אבל אם אינו מכיל יציאת HDMI אני ממליץ להצטייד בכרטיס עם חיבור HDMI כדי שתוכל לחבר את המחשב בקלילות ל-TV.

תדחוף את כל הרכיבים למארז קומפקטי וקטן ותוסיף גם HDD עם נפח גבוה ותתחדש! :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה מעוניין אני מוכר כרטיס מסך של גיגהבייט HD5450

שכולל יציאת HDMI

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שלך לא תומך בהאצה גרפית, כך שהוא לא יעזור לך בסרטים. המעבד שלך מריץ סרטי FHD בלי בעיה.

עם אתה מתכוון לשחק קצת, אז אלו משחקים לא כבדים ואפילו מאוד קלילים.

אבל יש לך דרישות מסוימות מימנו?

מה זה "האצה גרפית" ? חשבתי שזה מה שכל כרטיסי המסך עושים -- מאיצים חישובי גרפיקה.

הדרישות שלי הן בסך הכל לראות וידאו באיכות FullHD ולגלוש בדפדפן, לא ממש משחקים. אכן, ל7600GT אין יציאת HDMI.

אם אתה מעוניין אני מוכר כרטיס מסך של גיגהבייט HD5450

שכולל יציאת HDMI

תן פרטים.

פורסם

כבר לא רלוונטי הכרטיס נמכר אתמול

פורסם
  • מחבר

כבר לא רלוונטי הכרטיס נמכר אתמול

:) משעשע. אפשר לשאול בכמה מכרת ?

פורסם

מה זה "האצה גרפית" ? חשבתי שזה מה שכל כרטיסי המסך עושים -- מאיצים חישובי גרפיקה.

הדרישות שלי הן בסך הכל לראות וידאו באיכות FullHD ולגלוש בדפדפן, לא ממש משחקים. אכן, ל7600GT אין יציאת HDMI.

האצה גרפית היא יכולת של הכרטיס מסך להשתתף בפעולות חישוב, למשל לעזור למעבד בעת הצגת סרט, תוכן פלאש באינטרנט וכו... הכרטיס שלך מנוצל רק בזמן משחק ולא מעבר לזה. למזלך המעבד שלך מספיק חזק בשביל לא לגמגם בדברים האלו והוא יסתדר לבד כמו שצריך.

פורסם

:) משעשע. אפשר לשאול בכמה מכרת ?

100 שקל פרסמתי פה מודעה באתר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים