עבור לתוכן

התנהלות קיקיונית של 013 נטוויז'ן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אה, אתה מדבר על הצעת המחיר המתחרה שקיבלת, זה משהו אחר.

אם היית מנסה אדיבות ונועם ללא ההצעה הזו, אני סבור שלא היית מקבל. זה לפחות היחס שאני קיבלתי כשהייתי אדיב ונעים.

שים לב שאני אפילו לא באתי עם הצעה של חברה אחרת. באתי עם הצעה של אותה החברה שבה הייתי מנוי.

יד ימין של מחלקת מכירות - שם השיחה תמיד נעימה ובאה לקראתך,

אינה יודעת מה יד שמאל של מחלקת שירות לקוחות עושה - שם אתה מטורטר בלי שום הכרה.

פורסם

אם כך, אתה פשוט לא יודע לנהל מו"מ

במו"מ תמיד תבוא מעמדה גבוה יותר, ועם כמה שיותר קלפים ביד שלך.

זה לא גסות להיות צרכן חכם, וזה אומר בד"כ סקירת שוק וקבלת הצעות מעוד חברות

פורסם

אני לקוח ותיק של הרבה שנים.

לא באתי בגישה שלילית כי מראש ציפיתי שהם לא יעשו בעיות בלעדכן לי את החבילה למחיר עדכני.

דיברתי באדיבות ואני אף פעם לא צועק.

הסברתי להם שבחברות אחרות המחיר ככה וככה נמוך ב20 שח ממה שהציע לי והיא אמרה שהיא לא יכולה לעשות כלום.

היא אמרה שהיא הולכת שנייה לברר כשהיא חזרה היא אמרה זה מה יש.

אז אמרתי שאני רוצה להתנתק והיא אמרה בסדר בלי נסיון שכנוע אז שאלתי אותה: אז ברגע זה אני מנותק ולא יכול לגלוש יותר?

היא אמרה כן.

אמרתי לה תודה ויום נעים ודרכינו לשלום.

בנתיים במשך כמה שעות אני רואה שעדיין יש לי אינטרנט והיא לא ניתקה אותי ולא בטיח.

בנתים התקשרתי ל018 ותוך כמה דקות היה לי אינטרנט חדש שלהם.

החלפתי את החיבור בחייגן ובסוף היום כשראיתי שעדיין לא ניתקו אותי למרות שהיא אמרה שזה מיידי, השתמשתי בנתק ואחרי זמן מה קיבלתי הודעה שהם קיבלו את הפקס ובדקתי סוף סוף הייתי מנותק.

אני לא היחיד שמקבל יחס כזה, הם פשוט עושים רולטה מי בא להם שישאר ומי לא בא להם וזה לא התנהגות של חברה שנותנת שירות.

ודבר אחרון, אף אחד לא צריך לנהל מו"מ, מה אנחנו בשוק? יש מחירים כפי שהם מופיעים, בגג של הגג אתה צריך להראות נכונות שאתה לא מוכן לקבל פחות ולשלם יותר והם אמורים ליישר קו מה שהרבה פעמים לא קורה.

פורסם

אז אמרתי שאני רוצה להתנתק והיא אמרה בסדר בלי נסיון שכנוע אז שאלתי אותה: אז ברגע זה אני מנותק ולא יכול לגלוש יותר?

היא אמרה כן.

זה לא קשור לבא להם לנתק או לא... ברגע שהודעת על ניתוק יש להם 48 שעות לנתק אותך, זה לא מתבצע באותו הרגע תמיד (בדיוק כמו שחיבור לא תמיד מתבצע תוך דקה) וגם אם לא היית שולח להם דרך NETEK היו מנתקים אותך בלי שום קשר לרולטה.

ולגבי המחירים- יש מחירים קבועים לכל חברה, אם אתה רוצה מחיר יותר נמוך אז כן אתה צריך להתמקח, אם לא סבבה תשלם מחיר מלא (בדיוק כמו על כל דבר בעולם הזה).

פורסם
  • מחבר

אם כך, אתה פשוט לא יודע לנהל מו"מ

יצא לי לנהל מו"מ כמה פעמים בחיי על חוזים קצת יותר גדולים מאינטרנט בייתי.

מכיוון שלא חיפשתי את התנאים "הטובים ביותר", אלא רק "מחיר הוגן", הסתפקתי בהצעה שהם עצמם מציעים ללקוחות חדשים.

אם הייתי רוצה למקח אותם עד עפר, מובן שהייתי עושה סקר שוק כולל.

הנקודה שלי היא, שהצגתי בנועם את ההתנהלות הלא-טובה בלשון המעטה מולי עד לנקודה הזו, וביקשתי פשוט את המחיר שמקבלים, ואף ציינתי את שם החבילה.

התשובה הייתה: אני לא יכול לתת לך את זה, אין חבילה כזו, וזהו.

פה מבחינתי הנועם נגמר, ועברתי לשיטת השוק, צעקות.

מכריחים אותי לנהוג בהם בצורה שאני לא אוהב. גם ברור לי שהנציג המסכן שמקבל שכר מינימום לא אשם. אבל בלי זה דברים לא זזים מנסיוני.

(כאמור - במחלקת שירות לקוחות.

במחלקת שיווק - אין שום צורך בזה, הם הכי נחמדים)

כנראה שהפתרון הכי קל וחכם - הוא פשוט להתנתק. בלי בכלל לדבר איתם.

אח"כ להתמקח בנועם עם מחלקת שיווק בלבד.

פורסם

חבל שאתה מציג את זה כאילו מדובר בטרחה גדולה מאוד.

כל אדם נורמטיבי יסכים שקל לגלוש לאתר כמו kamaze.co.il, לראות מחיר בחברות אחרות ולבקש משהו דומה.

ואז בנועם לדבר עם החברה ולהציג להם מצב בו או שתקבל את המחיר המדובר אצלהם או אצל החברה בה הוא מפורסם.

שוק זה לא פתרון

פורסם
  • מחבר

הפוך. לגמרי הסכמתי איתך...

כנראה שהפתרון הכי קל וחכם - הוא פשוט להתנתק. בלי בכלל לדבר איתם.

אח"כ להתמקח בנועם עם מחלקת שיווק בלבד.

זה מה שאעשה בסיבוב הבא.

פורסם

חבל שאתה מציג את זה כאילו מדובר בטרחה גדולה מאוד.

כל אדם נורמטיבי יסכים שקל לגלוש לאתר כמו kamaze.co.il, לראות מחיר בחברות אחרות ולבקש משהו דומה.

ואז בנועם לדבר עם החברה ולהציג להם מצב בו או שתקבל את המחיר המדובר אצלהם או אצל החברה בה הוא מפורסם.

שוק זה לא פתרון

אבל עובדה שזה בדיוק מה שעשיתי וזה לא הרשים את הנציגה אז מבחינתה שאני פשוט אתנתק. לא ביקשתי תנאים לא הגיוניים, ביקשתי מחיר כמו שכל לקוח חדש מקבל!

פורסם

בשביל זה יש את מחלקת שימור לקוחות.

הטענה של נציגי שירות הלקוחות היא - שאין אפשרות להפנות שיחות לשימור אלא לאחר בקשת ניתוק כשהם חוזרים ללקוחות.

בדרך הזו לרוב מקבלים את ההצעות הטובות ביותר.

תבקש להתנתק על בסיס הצעה מתחרה טובה יותר (והצעה ללקוח חדש באותה חברה היא לא מתחרה לעניין)

רוב הסיכויים שיחזרו אליך משימור. אם לא - לך לחברה הזולה יותר.

פורסם

וזה בדיוק מה שעשיתי 8)

ועושה רושם בנתיים שהיא גם יותר מהירה. :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים