פורסם 2012 בינואר 3013 שנים אז זה מה שאכלנו...http://www.holesinthenet.co.il/archives/37265יאמי נראה טעים.
פורסם 2012 בינואר 3013 שנים ממש לא היינו אוכלים את זה.בישראל הקציצות של מקדונלדס גם ככה קטנות הרבה יותר מ450 גרם (הגדלים בהם היו משתמשים לכאורה בזבל הוורוד)בכל מקרה, בישראל לא היו משתמשים בזה.
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים ממש לא היינו אוכלים את זה.בישראל הקציצות של מקדונלדס גם ככה קטנות הרבה יותר מ450 גרם (הגדלים בהם היו משתמשים לכאורה בזבל הוורוד)בכל מקרה, בישראל לא היו משתמשים בזה.יש לך בעיה בהבנת הנקרא, נסה לקרוא את המשפט הרלוונטי שוב.בשום מקום בעולם לא מוכרים המבורגר 450 גרם (אתה יודע איזה גדול זה?!??) במקדונלדס, ובשום מסעדת מזון מהיר אחרת.למעשה דווקא בישראל הקציצות גדולות יותר מארה"ב, שם הגודל הממוצע של קציצה קרוב יותר ל-45 מאשר ל-450 גרם...
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים חצי שעה ביום?! אולי אם יש לך כבר המבורגר מוכן וציפס מוכן. אבל המבורגר קנוי מהסופר הוא דרעק באותה מידה ולהכין מבשר קצוץ לוקח הרבה זמן, כנ"ל לגבי ציפס (אם כי לא באותה מידה).אם כבר אז מדהים שאנשים אוכלים במקדונלדס ולא בהמבורגריה נורמלית בעלות של עוד 10-20 שקל (בעיסקית).
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים א) כל בשר טחון שאתה קונה מתווסף לו משהו מתווסף לו מחליפי בשר, בארה"ב זה מגיע עד ל-30 אחוז מסך הקציצה. לא יודע מה קורה בארץב) אנשים אוכלים בחוץ כי ככה זה, כי לפעמים אין אופציה לאכול בית. היכן שאני נמצא אני יכול לבחור בין לאכול אוכל בייתי במחיר של מסעדה זולה, לאכול פיתה או בגט עם פלאפל/ שווארמה (קנויה) שמתבשל בשמן מתקופת האינטיפאדה, תאילנדי שבאופן עקבי גורם לי לשלשול או מקדונלדס
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים אין שום בעיה ללכת לקצב ולבקש שיטחון לך אנטריקוט \ סינטה טרי להמבורגר זה הכל עניין של כסף.
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים מילפורד - 450 זה אמנם גדול אבל לא ענק (כמובן תלוי אם זה 450 אחרי בישול או לפני), בארץ מוכרים גם של קילו ואף יותר אם תבקש יפה.פשוט תקנו בשר טחון מהקצבייה, 30 ש"ח לקילו, ואף פחות אם יש מבצעים. להכין המבורגר זה בערך הדבר הכי קל שיש. (לא חסר מתכונים ברשת)
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים יש לך בעיה בהבנת הנקרא, נסה לקרוא את המשפט הרלוונטי שוב.בשום מקום בעולם לא מוכרים המבורגר 450 גרם (אתה יודע איזה גדול זה?!??) במקדונלדס, ובשום מסעדת מזון מהיר אחרת.למרות שזה לא ממש מסעדת מזון מהיר כי הסטנדרטים הרבה יותר גבוהים, בתפריט של בלאק קיים המבורגר "T-REX" שהוא 450 גרם.
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים אין שום בעיה ללכת לקצב ולבקש שיטחון לך אנטריקוט \ סינטה טרי להמבורגר זה הכל עניין של כסף.בדיוק מה שאמא שלי עושה. היא לעולם לא קונה בשר טחון "מוכן" אלא מבקשת שיטחנו לה במקום.
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים חצי שעה ביום?! אולי אם יש לך כבר המבורגר מוכן וציפס מוכן. אבל המבורגר קנוי מהסופר הוא דרעק באותה מידה ולהכין מבשר קצוץ לוקח הרבה זמן, כנ"ל לגבי ציפס (אם כי לא באותה מידה).אם כבר אז מדהים שאנשים אוכלים במקדונלדס ולא בהמבורגריה נורמלית בעלות של עוד 10-20 שקל (בעיסקית).הגזמת בטירוף. להכין צ'יפס זה לא יותר מעשר דקות עבודה.
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים הציפס זה בקטנה, הנקודה היא שזה עדיין יותר זמן מציפס קנוי שמחממים בטוסטר-אובן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.