עבור לתוכן

עזרה שדרוג מחשב *ערוך* 1500

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי

. מה התקציב המקסימאלי? 1750

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 250

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי, משחקי רשת(League of legends) אחר כך חיבור לטלווזיה LED שתרכש בהמשך וצפייה בתוכן HD . אחרי זה המשחקים הרגילים מקסימום גריפקה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שתיהיה אופציה לכל המשחקים החדשים שיוצאים גריפקה מקסימלית

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינץ' 1280x1024 אך צריך לציין שיחובר גם לטלווזיה LED 1980X1080 ובהמשך ירכש מסך מחשב גם full hd

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מה שאתם חושבים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, ksp tms מה שמתאים מה שאתם מכירים, גר ברחובות

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כן, צריך בתוך התקציב להכניס צורב ואני חושב שהספק שלי דיי שחוק, עושה רעשים ולפעמים המחשב מתכבה.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן, לאחר כחצי שנה הולך לשדרג עוד פעם

בנוסף יש לי עוד שני יחידות של הזכרון הזה זאת אומרת 2 ג"ב נוספים השאלה שלי זה אם הם יעבדו ביחד עם הזכרון שיש לי עכשיו או עם השדרוג שיעשה .

Kingston KVR800D2N6/1G 1024MB DDR2 800MHZ PC2-6400 CL6

52554827.png

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

איזה בלאגן :kopfpatsch:

תערוך את ההודעה ותציין בקצרה מה המפרט הנוכחי שלך, מה השימושים המיועדים ודברים נוספים.

בלי צבעים, בלי טקסט בגודל משתנה, בלי קישורים מיותרים ובלי להיות רפטטיבי.

פורסם
  • מחבר

סבבבה ברגע שאני אגיע הבייתה אני יערוך תהודעה ויסדר תבלאגן אבל הדרך הכי טובה להביא תמפרט שלי זה התמונה

פורסם

אז תעלה לאתר נורמאלי כמו jpg.co.il או imageshack.us

פורסם
  • מחבר

ערכתי , אשמח לעזרה וליעוץ

פורסם

זה יכול להיות קצת טריקי לשדרג עכשיו ולשדרג שוב בעוד חצי שנה. למה שלא תקנה מחשב חדש?

פורסם

מה גם שהמערכת מאוד מגבילה.

עם כרטיס חזק מידי ה-E6300 יתחיל להוות בעיה, 965P זהו צ'יפסט בן כמה דורות אחורה וכמו שאתה רואה גם שדרוג זיכרון מוגבל

(DDR2).

גם אני באמת ממליץ לחשוב על קניה של מערכת שלמה ולא להתעסק בשדרוג כרגע ובעוד חצי שנה אחד נוסף.

פורסם
  • מחבר

תודה סוף סוף תשובה נורמלית!

פורמים אחרים לא עוזרים בשיט

ומה צפוייה להיות העלות הכספית של התענוג הזה של מחשב חדש בצרכים שלי ללא שום ציוד נלווה?

פורסם

בהנחה שאנחנו מדברים על מערכת שלמה שמיועדת למשחקים ברזולוציה של הטלויזיה "העתידית" שלך משמע FHD וכמו שאתה אומר "גרפיקה מקסימלית".

במקרה הטוב כפול מהתקציב הנוכחי שלך.

פורסם
  • מחבר

האמת שהטלווזיה כבר נקנתה לפני שעה P: טוב כנראה שנצרך להשתמש באקסטרימר עד שנשלים תתקציב , קשה להיות חייל.

תודה רבה על התשובות הענינייות והזריזות אפשר לנעול ( =

פורסם

אם אתה חייל אז בכלל חבל על ההשקעה. כמה זמן כבר יש לך על המחשב?

פורסם
  • מחבר

סופ"ש בעיקר , לוחם בכיאלו.

מהיא ההשקעה הממוצעת למחשב שלא יריץ משחקי על אלא ישמש רק לצפייה בHD, תראה המחשב שלי אצלי 5 שנים שקניתי אותו הוא עלה מלא ועכשיו לא מריץ הרבה ואני בקושי משחק רק פעם ב... ברשת עם חבר, המטרה העיקרית של המחשב זה לשחרר להורים תאקסטרימר ולראות עם החברה דרך המחשב.

אז יש פתרון אחר? אם לא אז מהיא ההשקעה הממוצעת למחשב כזה.( שוב בלי כל הבלאגן של המשחקים, רק שיראו 10 ושיהיה שקט מאוד.)

פורסם

המחשב שלך אמור להריץ סרטי HD בלי בעייה.

פורסם
  • מחבר

אבל אפילו חיבור HD אין לי , כיאלו שאני רואה סרטים במחשב אז אני רואה באיכות טובה אבל לא ברזולוציה של HD

פורסם

אתה מתכוון ל-HDMI.

אבל יש לך DVI שגם מעביר תמונה באיכות HD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים