עבור לתוכן

זיכויים גדולים באורנג', אופן קבלת הזיכויי?!

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אורנג' חייבים לי זיכויים של 1300 שקל, אני ביטלתי את אמצעי התשלום כדאי שיפסיקו לחייב אותי יותר מידי, היום כשהתקשרתי אליהם אמרו לי שחייב אמצעי תשלום בשביל לקבל את הזיכוי, אני דיברתי עם מנהל ליפני כמה חודשים (אתם קולטים ש-4 חודשים גוררים אותי עם הזיכויים וכול פעם זה גודל) והוא אמר לי שיגיע צ'ק לדואר על סכום הזיכויי, היום הנציג אמר שאין אצלהם דבר כזה, אני כעובד לשעבר של פלאפון יודע שכן יש דבר כזה, מה עושים?

פורסם

מה הבעיה לתת להם מספר חשבון בנק?

פורסם
  • מחבר

הם רוצים שאני אעדכן הוראת קבע, מה שלא יקרה בחיים, עשיתי את הטעות הזאת עם מירס.

פורסם

הם רוצים שאני אעדכן הוראת קבע, מה שלא יקרה בחיים, עשיתי את הטעות הזאת עם מירס.

תעדכן הוראת קבע, ברגע שהכסף אצלך תבטל אותה !!

פורסם

על תביעות קטנות שמעת?

אבא שלי רדף במשך חצי שנה אחרי חברת סלולר כדי שיחזירו זיכויים שהם חייבים שום דבר לא עזר.

הגשנו תביעה, לאחר שבוע העניין סודר ונשלח אלינו צ'ק עם פיצוי כספי+הזיכויים שהיו חייבים לנו.

אל תפחד מהמילה תביעה מדובר בהליך פשוט.

כנס לרשם החברות חפש את אורנג' תעתיק את הכתובות+שם ומספר תאגיד, לך לבית המשפט הקרוב תמלא את הטופס(עלות של 40 שקלים אם אינני טועה), שלח אותו בדואר רשום ושב בבית ותחכה לשיחת הטלפון שתפתור את העניין.

אל תרדוף אחריהם ואל תריב איתם רק כך הן מבינות החברות הללו.

פורסם

באותו הקשר, איך אפשר לבטל הרשאה להוראת קבע שלהם? דרכם או דרך הבנק?

אורנג' מחייבים חיש מהר (גם אם מדובר בטעות) אבל כשזה מגיע להחזרים הם יכולים למרוח אותך חודשים שלמים עד שהזיכוי מגיע. זה לקח לי חודשים, אבל אחרי מספר פניות בכתב (כאשר מהראשונה התעלמו) קיבלתי זיכוי. אל תתרח אפילו להתקשר למוקד שלהם כי זה באמת בזבוז זמן. יגדו לך

[קול פוסטמה] "אין לנו מה לעשות", "מצטערת" [/קול פוסטמה]. ככה זה היה אצלי, בכל אופן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים