עבור לתוכן

מפרט סופי שהרכבתי 5K לשימוש כללי

Featured Replies

פורסם

לפי איך שאני רואה את זה, לא הייתי לוקח יותר מ-6870. הרזולוצייה שלך נמוכה יותר מFHD, אתה עוד לא יודע כמה אתה הולך לשחק

בכלל.

בעוד 2-4 שנים שום כרטיס היום לא יריץ לך משחקים ברמה גבוהה. לשאר השימושים כמובן זה יספיק.

פורסם

במקום להתחיל לשאול על כל רכיב בנפרד (לוח אם, כרטיס מסך...), תענה על השאלון ונוכל למקד אותך בצורה שתתאים לצרכים שלך ב-100%. זה גם יחסוך 2 הודעות על כל רכיב (שאלה+תשובה) ובמקום שבקצב הזה תקנה את המחשב הזה עוד שנה תוכל לקנות אותו עוד השבוע.

פורסם
  • מחבר

OR2OOO, תיקון טעות,

אפילו אם אני אענה על השאלות לא תוכל למקד אותי ב100% משום שיש הרבה משתנים שלא מצוינים בשאלון הנ"ל. לכן, באמת למשתמש פשוט יותר ניתן להתאים יחסית בקלות רכיבים לצרכים שלו, משתמשים מתקדמים יותר יש להם את האופציה להיכנס לקטנות.

לענות על כמה שאלות ולקבל מפרט שלם בלי הסברים זו פשוט שערוריה, ובשביל שמישהו שבאמת מבין, באמת יתאמץ להתאים לי את המחשב המושלם, אצטרך לשלם לו כי זו לא עבודה קלה ^^

תודה גיל על ההכוונה. אני עוד שוקל את העניינים. קיבלתי הערכה של שבוע ליום רכישת החלקים ^_^

ד"א, יש פה דיון היכרות?

הייתי יותר בוטח בכל אדם שבא לתת לי עצות אם הוא היה מספר לי על הרקע שלו..

כמובן שאני לא אומר שחייבים תעודות והכשרות, אבל כן צריך אדם שמתעסק בנושא הרבה זמן ביום הרבה ימים... אם אתם מבינים למה אני מתכוון P:

פורסם

Beigelman

אני לא מבין מה אתה מחפש?

יש פה אנשים שמרכיבים מפרטים בהתאם לדרישות המשתמש, אנשים אלו עושים את זה לא מעט זמן ולא פעם גם חזרו לכאן אנשים שקנו מפרט כזה או אחר בהמלצת המומחים פה על מנת לתת פידבק חיובי לגבי המפרט שקיבלו כאן.

השאלות בסטיקי ממוקדות ככל האפשר ועונות על רוב השאלות שיש לשאול לפני שניגשים להרכיב מפרט.

אם יש לך שאלות\הערות לגבי השאלון בסטיקי באמת שאשמח לשמוע על מנת שאולי אתה הצלחת לחשוב על משהו שמחבר השאלון לא הצליח.

מה גם שקבלת המפרט פה לא מחייבת אותך לשום דבר אתה מוזמן ללכת ולהתייעץ עם עוד 100 גורמים לפני הקניה.

פורסם

OR2OOO, תיקון טעות,

אפילו אם אני אענה על השאלות לא תוכל למקד אותי ב100% משום שיש הרבה משתנים שלא מצוינים בשאלון הנ"ל. לכן, באמת למשתמש פשוט יותר ניתן להתאים יחסית בקלות רכיבים לצרכים שלו, משתמשים מתקדמים יותר יש להם את האופציה להיכנס לקטנות.

אפשר לקבל לפי השאלון מפרט שיתאים לך ב-100%, אם תענה עליו במלאו ובפרוט. לפי מה שאני חושב אתה אפילו לא הסתכלת על השאלון. בשאלון שואלים אותך על התוכנות (יישומים) שאתה משתמש בהם= כדי לדעת אלו רכיבים ינוצלו בצורה הטובה ביותר עם התוכנות שאתה משתמש בהם. יש גם את המקום שבו אתה מפרט על דרישות מיוחדות= יציאות מיוחדות בלוח אם כרטיסי הרחבה או שיש לך כרטיס ואתה מעוניין שהלוח יתמוך בו.

לענות על כמה שאלות ולקבל מפרט שלם בלי הסברים זו פשוט שערוריה, ובשביל שמישהו שבאמת מבין, באמת יתאמץ להתאים לי את המחשב המושלם, אצטרך לשלם לו כי זו לא עבודה קלה ^^

בזמן האחרון ראיתי שהמנהלים מוחקים מפרטים ללא פירוט, כך שמה שאמרתה כאן ללא שום ביסוס. וכמו שנאמר כאן יש כאן לא מעט אנשים שעובדים עם הנושא זמן רב ומבינים בחומרה בצורה רחבה וליצור לך מפרט טוב (לפחות על ידם) לא צריך לקחת שעות.

ד"א, יש פה דיון היכרות?

הייתי יותר בוטח בכל אדם שבא לתת לי עצות אם הוא היה מספר לי על הרקע שלו..

כמובן שאני לא אומר שחייבים תעודות והכשרות, אבל כן צריך אדם שמתעסק בנושא הרבה זמן ביום הרבה ימים... אם אתם מבינים למה אני מתכוון

סתם לידע כללי בשבילך: עד לפני 4 שנים עסקתי בתחום כ-3 שנים ואז הפסקתי עד לפני חצי שנה ומאז אני שוב בתחום בונה/מרכיב לאנשים שמבקשים שאני יבנה להם מחשב (אני מקבל מהם את החלקים ולא קונה אותם). עכשיו אני עושה את זה יותר מתחביב לפני זה זו הייתה הפרנסה שלי. אני גם מפרמט שמבקשים ממני. אני מאמין שזה מספיק ניסיון בשבילך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים