עבור לתוכן

נכונה השמועה ש megaupload megavideo נסגרו?

Featured Replies

פורסם

אני בעד לחזור ל P2P מלא. כלומר לאימיול - כשגם חיפוש התוכן וגם השיתוף עצמו נעשים דרך P2P, ולא כמו בטורנטים

תזכירו מה הבעיה שהיתה אם אימיול, חוץ מסגירת השרתים בגרמניה ? (שכן ניתן לפתוח חדשים טובים לא פחות)

לאחר מכן, אני בעד לפתוח "תחנה מרכזית" וירטואלית בצוה פרטית. אם אני פותח רשת WIFI, שמקושרת לרשת WIFI של השכן, שמקושרת ל WIFI של השכן... וב LAN הזה ניתן יהיה להוריד דברים בלי לדעת בכלל מאיזה מ 1000 הדירות באזור ה WIFI מגיע, ואם הקבצים נמצאים בכל בשרת מרוחק ולא בנקודה שממנה קולטים את ה WIFI (אוליי בכלל עומד שם סתם רפיטר)

וגם להציף ברפיטרים - כדיי לשפר את המהירות, הקליטה והאנונימיות

ב "תחנה מרכזית" כזאת ניתן יההי להרים גם שרתי WEB, בלוגים... מעבר ל "אינטרנט שכונתי" (בדברים מסוימים) שפשוט עובד בחינם בלי חיבור לספקיות אינטרנט בכלל. ספקי ה "אינטרנט שכונתי" (אנשים פשוטים בבית) יחזיקו 2 מחשבים, כשאחד מהם גולש באינטרנט של ספקית ואחד מהם הוא איזה פנטיום 3 ישן שמתפקד כשרת של ה "אינטנרט השכונתי"

מה "אינטרנט השכונתי" יהיה ניתן לפתוח VPN דרך אינטרנט של ספקית ל "אינטרנט שכונתי" בעיר אחרת ובעולם בכלל, וכך לאפשר גם תקשורת ממנו החוצה וגלישה בו מבחוץ

חיבור לשכונות קרובות (וכנראה לגשר ככה את כל מרכז הארץ לפחות...) ניתן יהיה לעשות ב WIFI עוצמתי יותר שמכוון מקצה שכונה אחת לשכונה ממול, או להשתמש במערכת כמו Ronja

ברגע שאתה תפתח רשת WIFI, שמקושרת לרשת WIFI של השכן, שמקושרת ל WIFI של השכן... האינטרנט לא יזוז

ברגע שאתה מתחבר לרשת WIFI שכבר מחוברת לרשת WIFI אחרת מהירות הגלישה יורד ב 50%

אז אם אתה גולש ממחשב א' ואתה רוצה לגשת למחשב ד' מה שקורה זה שמחשב א' פונה לרכזת א' שפונה לרכזת ב' שפונה לרכזת ג' שפונה לרכזת ד' שפונה למחשב ד' וכל זה ב WIFI כמובן, עכשיו נגיד מהירות הגלישה הוא 10MB נקי כמו בחוות שרתים

אז ברגע שפניתי לרכזת ב' המהירות עובדת ב 10MB אחרי שפניתי לרכזת ג' המהירות ירדה ל 5MB ואחרי שפניתי לרכזת ד' המהירות ירדה ל 2.5MB תחשוב מה יקרה בעומס

לפי דעתי האישית MEGAUPLAD היה אתר טוב וחוקי,

הוא היה פופולארי בכל העולם וצוות קטן ביחס לכל העולם היה צריך לנהל אותו

מין הסתם זה לא אפשר לשלוט על מיליונים של אנשים

שמעלים תוכן לא חוקי לאתר ובמקרה הזה הוא הרוב

מה מנהל האתר אשם בזה שאנשים שהוא לא מכיר מעלים תוכן לא חוקי?

• תגובות 73
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה מנהל האתר אשם בזה שאנשים שהוא לא מכיר מעלים תוכן לא חוקי?

האתר לא נסגר רק על זה כי אחרת היו מורידים המון המון שרתי אחסון דומים.

הוא מואשם בדברים נוספים כמו קשירת קשר לפעילות של פשע מאורגן, הלבנת כספים ועוד.

אתה מוזמן לקרוא על זה עוד:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4179154,00.html

פורסם

^^

בדיוק. אף אחד לא מצפה מהם (גם לא מבחינה חוקית) לעבור על כל קובץ שמועלה ולבדוק האם הוא מוגן בזכויות יוצרים.

אתה מוזמן לקרוא את המסמך המשפטי נגדם שקישרתי אליו באחד הפוסטים הקודמים.

פורסם

יש כאן כמה פקטורים :

האתר הוא סמל, ש FBI (מטעם RIAA וכו כמובן) רצו להוריד אותו כדוגמה, לא בהכרח כי הוא היחיד שעונה לאותם קריטריונים

להזכירכם שגם את TPB הורידו בעבר אבל ללא טענות אחרות (חוץ מהפיראטיות עצמה) וזה היה באירופה ולא באמריקה

אם בעלי התר עסקו בפשע מאורגן, זה סיבה אחרת לגמרי לתפיסתם ולא קשורה לאתר, ואז פשוט ניצלו את ההזדמנות כדיי להחרים גם את האתר (או שמצאו קשר בינו לפעילות הפשע המאורגן)

האתר לא יכול היה לעבור אל תוכן של מיליוני אנשים, אבל זה בדיוק מה שחוק ה SOPA מחייב. טכנית זה עדיין בלתי אפשרי ולכן מה שהוא עושה זה לגרום לאתרים לא לאפשר העלאת תוכן גולשים, או לאפשר ולסנן, או לאפשר ובכך להיות חשופים להורדת האתר מהרשת או למעצרים וכו' כמעט ללא משפט

האינטרנט ב WIFI :

ההשוואה לאינטרנט של פק אינטרנט שמשותף דרך WIFI לא נכונה. אין ספק אינטרנט, ולכן מהירות הגלישה היא מהירות הקישור ב WIFI בין השרתים, שתהיה כמה עשרות MB במקרה הטוב או כמה מאות K במקרה הבינוני, וזה ממש לא קצת

ניתן לנהל בלוגים, אתרי תוכן, ואפילו להוריד קבצים באימיול מעל כמה מאות K _סימטרי_ (מה שמן הסתם יהיה ברשת WIFI מקומית). וניתן לבצע traffic shaping (בצורה הבסיסית ביותר על ידיי הפרדת הרשת ל 2 שרתים שיש להם 2 אנטנות, 2 רשתות נפרדות) אחת לגלישה בדפדפן (זמן תגובה מהיר) ואחת לשיתוף קבצים (עמוסה ואיטית, אבל מורידה)

אז לא יהיה כזה מהיר כמו MEGAUPLOAD אם NGN. אז מה ? לפניי כמה שנים לקח לנו ימים ושבועות להוריד דברים טובים באימיול וזה היה בסדר

פורסם

מישהו שם לב מה קורה אצלינו?

idown, horadot, sratimo שוכבים.

פורסם

אני בעד לחזור ל P2P מלא. כלומר לאימיול - כשגם חיפוש התוכן וגם השיתוף עצמו נעשים דרך P2P, ולא כמו בטורנטים

תזכירו מה הבעיה שהיתה אם אימיול, חוץ מסגירת השרתים בגרמניה ? (שכן ניתן לפתוח חדשים טובים לא פחות)

עם אימיול הורדת תמיד על מהירות מקסימלית?

משרתי אחסון כמו letitbit, rapidshare וכו אני מוריד תמיד על שלוש וחצי מגה לשניה. (או מקסימום בחבילה קטנה יותר). לא משנה אם זה בוקר, צהריים, ערב או לילה.

כשאני בא מלימודים או עבודה ובא לי לראות משהו, אני לא מדליק טלוויזיה, אלא מחכה לסרט מקסימום 5-10 דקות כדי לראות משהו (או עד חמש דקות לצפיה בפרק של סדרה כלשהי)

האם עם אימיול זה היה ככה?

פורסם

הבעייה עם אימיול זה שאין לך מוטיבציה לשתף אחרי שסיימת להוריד משהו.

בעייה נוספת היא מהירות ההעלאה האיטית בארץ.

פורסם

האם עם אימיול זה היה ככה?

אתה מסתכל על זה הפוך.

הסיבה שבזמנו אימיול להיה פופולרי ולא היו כ"כ שרתי הורדות ישירות היתה בגלל מהירות ההורדה האיטית בכלל. כך באימיול יכולת להפעיל כמה הורדות ולשכוח מהן, וזה ירד בסוף, אבל הורדות ישירות שלקחו הרבה זמן היו כל הזמן בסכנת התנתקות (וצורך להתחיל מחדש).

הסיבה שדווקא היום הורדה וצפיה ישירה נהיו פופולריות זה בדיוק בגלל שמהירות האינטרנט השתפרה אופן כללי, והזמן שלוקח להוריד סרט זה חמש עד עשר דקות, שזה ממש לא משהו שיש סיבה להסתבך עם שיתוף קבצים בשבילו. כשאתה יכול ללחוץ על לינק ותוך מחש דקות זה אצלך, גם לא ממש מפריע אם ההורדה הופרעה באמצע. עוד חמש דקות, אז מה? (ועוד יותר טוב אם אתה יכול להתחיל לצפות במשהו מיד בתחילת ההורדה, והוא יטען יותר מהר ממהירות הצפיה. ואז גם לא צריך שטח אחסון בשבילו.)

כל זה לא אומר שתוכנות שיתוף יהיו איטיות היום. טורנטים לעיתים קרובות מצליחים לנצל את מלוא רוחב הפס, ואם באימיול נראה שדברים עדיין לוקחים יותר זמן (אם כי לא כמו פעם), זה כי יש בו הרבה פחות משתמשים מבעבר, וגם כי בדרך כלל תחפש שם קבצים פחות נפוצים (= פחות מקורות הורדה). לקבצים פופולריים עדיין יש סיכוי סביר למקסימום מהירות גם באימיול, ואם כולם יחזרו להשתמש בו מחוסר ברירה, דברים ישתפרו עוד יותר.

פורסם

נגעת בנקודה חשובה ששכחתי לגמרי ממנה.

אם אני מחפש אלבום או סדרה ישנה בtorrentleech, הסיכוי שלי למצוא את זה נמוך. כי בטורנטים משתפים קבצים שפופולאריים לרגע הזה.

אם אני מחפש במקורות שמעלים קבצים בשרתים כמו megaupload, הסיכוי שלי למצוא סרט ישן (ואני מדבר על ממש ממש ישן), אלבום או סדרה משנות התשעים (ועוד באיכות טובה) - גבוהה בהרבה יותר מאשר בטורנטים.

לשם השוואה:

friends כל העונות זמין באיכות HD (כל פרק ג'יגה) בשרתים כמו repidshare.

בtorrentleech יש רק את הגרסה עם איכות על הפנים ורק הורדה אחת, ולא הרבה מעלים את הטורנט ככה שתקבלו מהירות נמוכה.

פורסם

אם החוק של acta יעבור

אז שרתים בין לאומיים יוחלו לרדת מהרשת

זאת תהיה צרה צרורה להורדות http

פורסם

נגעת בנקודה חשובה ששכחתי לגמרי ממנה.

אם אני מחפש אלבום או סדרה ישנה בtorrentleech, הסיכוי שלי למצוא את זה נמוך. כי בטורנטים משתפים קבצים שפופולאריים לרגע הזה.

אם אני מחפש במקורות שמעלים קבצים בשרתים כמו megaupload, הסיכוי שלי למצוא סרט ישן (ואני מדבר על ממש ממש ישן), אלבום או סדרה משנות התשעים (ועוד באיכות טובה) - גבוהה בהרבה יותר מאשר בטורנטים.

לשם השוואה:

friends כל העונות זמין באיכות HD (כל פרק ג'יגה) בשרתים כמו repidshare.

בtorrentleech יש רק את הגרסה עם איכות על הפנים ורק הורדה אחת, ולא הרבה מעלים את הטורנט ככה שתקבלו מהירות נמוכה.

כשאתה חבר בכמה טראקרים מרכזיים, אתה מוצא בהם הכל. אתה יכול למצוא דברים שלא חלמת שתמצא באיכות HD.

בכל מקרה טורנטים זה עדיף לדעתי . במיוחד מטראקרים פרטיים :

1.הכל עובד (בטראקרים פרטיים).

2.מטראקר פרטי אני תמיד מוריד על מקסימום(מגה וחצי לשניה) לעומת מגה אפלואד וכו' שבלי פרימיום מורידים על 60-80.

3. בטראקרים פרטיים אין כמעט סיכוי שתורידו וירוס.

הבעיה היחידה היא המנטליות של ישראלים לעשות HitN'Run שזה דבר מאוד מעצבן. וזו גם הסיבה שמעיפים ישראלים מטראקרים פרטיים כי הם לא מבינים שכשמורידים צריך גם לתת.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שיט, עכשיו עוד הפעם יזרקו את החמור לפח.. מסכן :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים